בננה מצופה שוקולד וסוכריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בננה מצופה שוקולד וסוכריות

בננה מצופה שוקולד וסוכריות

יש לי זיכרונות ילדות בתור ילדה קטנה הייתי עוזרת לאמא שלי לאפות עוגות במטבח ואיך שאהבתי ללקק ת’קערה ולאכול את כל השאריות לפעמים זה היה יותר טעים מהעוגה עצמה.
מי מאיתנו לא היה חוזר לילדות ? נדמה שהכל היה הרבה יותר פשוט וקל, מכיוון שאני כבר גדולה ולחזור לילדות אני לא יכולה אבל להתעסק עם שוקולד וללקק את הקערה אני כן יכולה, לכמה רגעים אני מרגישה שוב כמו ילדה קטנה ומצטרפים בדרך כלל הילדים וכולנו יורדים על הקערה בכיף ובעונג גדול.
קצת קרם שוקולד עושה כל כך טוב תנסו פעם להתלכלך משוקולד קצת פה ושם בלי להגזים זה כיף באמת.

מרכיבים:

4 בננות
מקלות קצרים / שיפודים
ממרח שוקולד

לציפוי:
סוכריות

הכנות:

1. לחתוך את הבננות לגודל הרצוי אני ממליצה לשלושה חלקים, לנעוץ בתוך כל בננה את המקל.

2. לחמם את הממרח שוקולד במיקרו בערך 15 – 30 שניות ולצפות כל בננה עם הממרח שוקולד ולהקפיא לחצי שעה.

3. להכין קעריות עם סוכריות ולטבול את הבננה המצופה.

הערות:
זה יופי של תעסוקה לילדים וטעים מאוד.

14358 צפיות 17 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

49
תגובות

  הרשם  
עדכן
שני

יש לי בעיה טכנית קטנה.. השתמשתי בשיפודים של על האש וחציתי לחצאים… הבננה מחליקה מהשיפוד כל רגע וממש קשה למרוח את הנוטלה וכמובן שגם לאכול הבננה נופלת לי מהשיפוד ומוצאת את עצמי אוכלת הידיים… נא עזרתך! וחוץ מזה רציתי להחמיא לך על האתר שאני מתה עליו ומכינה ממנו הרבה מאוד מתכונים!

טלי

אכלתי כזה בחו״ל וזה היה מאוד טעים, אולי אכין לילדים לגן כשיהיו אמא/אבא של שבת. גם צ׳ופר וגם בריא וגם יש סיכוי שיוכלו בגלל השוקולד. כמה זמן זה מחזיק מעמד כך עד שהבננה משחירה? לכמה זמן אפשר לשמור או כמה זמן לפני האכילה אפשר להכין את זה?

אלינור אורן

הי ניקי, שבוע טוב.
אחי קיבל צו 8 ואני במצב רוח שמצריך משהו מתוק 🙁
מאיפה משיגים את המקלות שבתמונה?

סיגל

שלום ניקי. אני צריכה הבהרה קטנה. לא ברור לי כמה נוטלה לשים וכמה שוקולד (שניהם יחד?).
תודה, סיגל

יעל

תודה על הרעיון המקסים! סביר שאכין זאת בהקדם האפשרי…

שירה

יש לי הרגשה שהילדה הבננית שלי.. תאכל רק את הציפוי:)
אבל בהחלט אחלה רעיון לילדים שאפשר קצת לעבוד עליהם:)

שאלה: מגישים קפוא? איך נשמר?

טלטולה

100מם……