בננה מצופה שוקולד וסוכריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בננה מצופה שוקולד וסוכריות

בננה מצופה שוקולד וסוכריות

יש לי זיכרונות ילדות בתור ילדה קטנה הייתי עוזרת לאמא שלי לאפות עוגות במטבח ואיך שאהבתי ללקק ת’קערה ולאכול את כל השאריות לפעמים זה היה יותר טעים מהעוגה עצמה.
מי מאיתנו לא היה חוזר לילדות ? נדמה שהכל היה הרבה יותר פשוט וקל, מכיוון שאני כבר גדולה ולחזור לילדות אני לא יכולה אבל להתעסק עם שוקולד וללקק את הקערה אני כן יכולה, לכמה רגעים אני מרגישה שוב כמו ילדה קטנה ומצטרפים בדרך כלל הילדים וכולנו יורדים על הקערה בכיף ובעונג גדול.
קצת קרם שוקולד עושה כל כך טוב תנסו פעם להתלכלך משוקולד קצת פה ושם בלי להגזים זה כיף באמת.

מרכיבים:

4 בננות
מקלות קצרים / שיפודים
ממרח שוקולד

לציפוי:
סוכריות

הכנות:

1. לחתוך את הבננות לגודל הרצוי אני ממליצה לשלושה חלקים, לנעוץ בתוך כל בננה את המקל.

2. לחמם את הממרח שוקולד במיקרו בערך 15 – 30 שניות ולצפות כל בננה עם הממרח שוקולד ולהקפיא לחצי שעה.

3. להכין קעריות עם סוכריות ולטבול את הבננה המצופה.

הערות:
זה יופי של תעסוקה לילדים וטעים מאוד.

14364 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

49
תגובות

  הרשם  
עדכן
חני

ניקי בוקר טוב, שאלה ברשותך.

אני רוצה להכין את הבננות עם הציפוי לגן של בני ביום שישי בבוקר.
כמה זמן הבננה יכולה להישמר עד שיאכלו אותה ? כי הילדים לא יאכלו אותה על הבוקר.
ועוד שאלה : האם אני יכולה להכין יום לפני בערב, בשעות המאוחרות ואם כן , היכן לשמור שהבננות ישמרו על הטעם ולא ירקבו.

אודה לתשובות חני

שבלול

היי ניקי

האם זה חייב להיות בקירור עד ההגשה?
חשבתי להכין ליומולדת של בני אבל לפ התכנון זה בטח ישב על השולחן לפחות שעתיים לפני שיחולק לילדים….

תודה (:

פז

שאלה : כמה גרם שוקולד ז”א אם אני משתמשת בשוקולד מריר כמה לשים חבילה ? חצי ? 100 גרם ?
תודה אם תעני בהקדם האפשרי!!!

שחר

נראה מעולה!
במקרה של הנוטלה אפשר גם ממרח שוקולד אחר?
אמא שלי מתלבטת אם להכין אני עדיין בשלב של השכנוע כי היא לא טיפוס של שוקולד:)

ליטל

היי ניקי, אימאם ארצה להכין לילדה לגן, מתי להכין בלילה? ואיפה לשמור?
ואיפה להגיד לגינת שתשמור את זה עד שתחלק?
תודה רבה

הדר

הי ניקי,
אני רוצה להכין על אותו עקרון אבל מרשמלו במקום בננה.. אם אכין היום (עם שוקולד ושמן) זה יחזיק מעמד עד מחר בצהריים? כלומר, השוקולד לא יימס לי?
המון תודה

מיטל

אני רוצה להכין רק שאלה, על מה מעמידים את במקפיא?
ואיך שזה היה חצי שעה במקפיא אפשר להשאיר בחוץ?