גלידה בגביע

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
גלידה בגביע

גלידה בגביע

מה יש לומר על זה ? נראה לי שהתמונות מדברות יפה בעד עצמן. הילדים ראו אותם ולגביעים האלה לא היה שום סיכוי יצא מעולה בטירוף בדיוק 10 דקות עבודה
וזה מקסים!  מעט סוכריות צבעוניות מעל לקישוט וזה מושלם.

12 גביעים

מרכיבים:

3 חלבונים
3/4 כוס סוכר

צבע מאכל ורוד
גביעי גלידה שטוחים

הכנות:

1. להתחיל להקציף חלבונים להוסיף באיטיות את הסוכר ולהקציף כ 8 דקות במהירות גבוהה, אחרי 8 דקות להוסיף טיפת צבע מאכל ולהוסיף בהתאם לפי הצבע שרצוי.

2. למלא שקית זילוף למלא את הגביעים ולפזר סוכריות.

3. מי שמפריע לו החלבונים החיים יכול להכניס לתנור על חום נמוך 100 מעלות ל 10 – 15 דקות.

הערות:
בקשר לשמירת הגביעים במקרר.
אני שמרתי 10 שעות בקירור הגביעים מאבדים מעט מהפריכות שלהם והם אפילו יותר טעימים קרים, הגלידה נאכלה בהנאה רבה. טעים מאוד!

22566 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

SN850467

SN850463

65
תגובות

  הרשם  
עדכן
אלונה

מעולה.
יצא ממש טעים יאמי…
ממליצה בחום…
נדיררר

צביה

לאחר שהכנסתי לתנור ניתן להחזיק בקופסה סגורה מחוץ למקרר?

אריאנה

אשמח להסבר לסעיף 3
מכניסים לתנור לפני או אחרי ההקצפה?
איך עושים את זה לא הבנתי

1 3 4 5