גלידה בגביע
מה יש לומר על זה ? נראה לי שהתמונות מדברות יפה בעד עצמן. הילדים ראו אותם ולגביעים האלה לא היה שום סיכוי יצא מעולה בטירוף בדיוק 10 דקות עבודה
וזה מקסים! מעט סוכריות צבעוניות מעל לקישוט וזה מושלם.
12 גביעים
מרכיבים:
3 חלבונים
3/4 כוס סוכר
צבע מאכל ורוד
גביעי גלידה שטוחים
הכנות:
1. להתחיל להקציף חלבונים להוסיף באיטיות את הסוכר ולהקציף כ 8 דקות במהירות גבוהה, אחרי 8 דקות להוסיף טיפת צבע מאכל ולהוסיף בהתאם לפי הצבע שרצוי.
2. למלא שקית זילוף למלא את הגביעים ולפזר סוכריות.
3. מי שמפריע לו החלבונים החיים יכול להכניס לתנור על חום נמוך 100 מעלות ל 10 – 15 דקות.
הערות:
בקשר לשמירת הגביעים במקרר.
אני שמרתי 10 שעות בקירור הגביעים מאבדים מעט מהפריכות שלהם והם אפילו יותר טעימים קרים, הגלידה נאכלה בהנאה רבה. טעים מאוד!