יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

חלבונים מיותרים קינוחים

גלידה בגביע

5 יוני 2013
(Visited 5,416 times, 1 visits today)
גלידה בגביע

גלידה בגביע

מה יש לומר על זה ? נראה לי שהתמונות מדברות יפה בעד עצמן. הילדים ראו אותם ולגביעים האלה לא היה שום סיכוי יצא מעולה בטירוף בדיוק 10 דקות עבודה
וזה מקסים!  מעט סוכריות צבעוניות מעל לקישוט וזה מושלם.

12 גביעים

מרכיבים:

3 חלבונים
3/4 כוס סוכר

צבע מאכל ורוד
גביעי גלידה שטוחים

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגיות קקאו ממכרות או מה עושים כשנותרים חלבונים ?

    איזה מתכון נהדר שנולד מתוך זה שנותרו לי חלבונים, התחלתי לחשוב עוד פעם להכין נשיקות ? לא רציתי ודי נמאס לעשות נשיקות כשנשאר לי חלבונים ולא רציתי לזרוק אז מה עושים ?
    התחלתי לעשות ניסיונות או במקרה שלי לשחק עם המצרכים שיש לי במזווה. עוגיות שוקולד מאוד התאים לי וחשבתי שגם אם יצא סביר לפחות ניצלתי את החלבונים ולא זרקתי כי אני לא אוהבת לבזבז.
    טעיתי בגדול יצא פיצוץ! איזה עוגיות נפלאות ואני מזכירה רק חלבונים ללא חלמונים. קבלו מתכון לעוגיות והכל בקערה אחת, 10 דקות הכנה ולתנור בלי להסתבך עוגיות מושלמות ליד הקפה.

    40 עוגיות

  • מוס שוקולד מפנק בקלי קלות

    איך בא לי להתפנק עם מוס שוקולד שתבינו אני פינטזתי על המוס הרבה זמן, בניתי את המתכון בראש וידעתי בדיוק איזה טעמים אני רוצה.
    אין כמו מוס שוקולד מפנק, המרקם הנהדר הקטיפתי עם הנגיעות קצפת כל כך טעים. מהסוג שלוקחים כפית וממהרים לחסל את כל הכוס.
    אני רוצה לומר לכם שאני אוהבת את העבודה שלי ובימים שיש מוס שוקולד על הכוונת אני בכלל בעננים 🙂

    3 כוסות בנפח 240 מ”ל

  • מוס נוגט אגוזים כשר לפסח

    מעולה! המוס הזה יצא טעים ברמות לא הפסקנו ללקק את הקערה שתבינו כמה טעים זה יצא. הכל בקערה אחת בלי ללכלך יותר מידי כלים, 10 דקות הכנה וזה נכנס למקרר, יכול להיות יותר טוב מזה ? כמובן שהוא מתאים לפסח.

    13 כוסיות

  • גלידת מסקרפונה קפה

    אני יכולה לומר שזה משגע בעצם זה יותר ממשגע זה טעים ברמות.
    5 דקות הכנה זה הכל, לפעמים אני שואלת את  עצמי איך בזמן הכנה כל כך קצר יוצאים דברים כל כך טובים ?
    אני אוהבת לשלב קפה בקינוחים זה יוצא מושלם אפילו לאלה שלא אוהבים קפה. הכנתי שילוב של גבינת מסקרפונה וקפה וזה יצא ללקק ת’אצבעות! זה נהדר בתור גלידה, אפשר להגיש בתור מוס. ההכנה קלה ביותר וזה פינוק נהדר למשפחה במיוחד בימי הקיץ החמים.

    13 כוסיות 60 מ”ל

הכנות:

1. להתחיל להקציף חלבונים להוסיף באיטיות את הסוכר ולהקציף כ 8 דקות במהירות גבוהה, אחרי 8 דקות להוסיף טיפת צבע מאכל ולהוסיף בהתאם לפי הצבע שרצוי.

2. למלא שקית זילוף למלא את הגביעים ולפזר סוכריות.

3. מי שמפריע לו החלבונים החיים יכול להכניס לתנור על חום נמוך 100 מעלות ל 10 – 15 דקות.

הערות:
בקשר לשמירת הגביעים במקרר.
אני שמרתי 10 שעות בקירור הגביעים מאבדים מעט מהפריכות שלהם והם אפילו יותר טעימים קרים, הגלידה נאכלה בהנאה רבה. טעים מאוד!

SN850467

SN850463

הרשם
עדכן
65 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

מעולה.
יצא ממש טעים יאמי…
ממליצה בחום…
נדיררר

לאחר שהכנסתי לתנור ניתן להחזיק בקופסה סגורה מחוץ למקרר?

אשמח להסבר לסעיף 3
מכניסים לתנור לפני או אחרי ההקצפה?
איך עושים את זה לא הבנתי

הקצפתי וההקצפה היתה בין נוזלי לסמיך זה אמור להיות כך?

שלום
יש לי שאלה לגבי כל ההקצפה לא רק במתכון הזה כשאני מקציפה ביצים וסוכר לנשיקות ולגלידה ובכלל במקום לצאת כמו בתמונה אצלך קצף קשה תמיד יוצא לי נוזלי ממה זה? ואיך משפרים זאת?

ניקי יקרה
רעיון מדליק!
האם ניתן לאפות ברמה שהקצפות יהפכו לנשיקות מרנג? אם כן כמה זמן ובאיזה חום?

שלום ניקי:-) לגבי החימום של הביצים, לט הבנתי באיזה שלב לעשות את זה, לפני ההקצפה או אחרי? תודה!