גלידה בגביע

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
גלידה בגביע

גלידה בגביע

מה יש לומר על זה ? נראה לי שהתמונות מדברות יפה בעד עצמן. הילדים ראו אותם ולגביעים האלה לא היה שום סיכוי יצא מעולה בטירוף בדיוק 10 דקות עבודה
וזה מקסים!  מעט סוכריות צבעוניות מעל לקישוט וזה מושלם.

12 גביעים

מרכיבים:

3 חלבונים
3/4 כוס סוכר

צבע מאכל ורוד
גביעי גלידה שטוחים

הכנות:

1. להתחיל להקציף חלבונים להוסיף באיטיות את הסוכר ולהקציף כ 8 דקות במהירות גבוהה, אחרי 8 דקות להוסיף טיפת צבע מאכל ולהוסיף בהתאם לפי הצבע שרצוי.

2. למלא שקית זילוף למלא את הגביעים ולפזר סוכריות.

3. מי שמפריע לו החלבונים החיים יכול להכניס לתנור על חום נמוך 100 מעלות ל 10 – 15 דקות.

הערות:
בקשר לשמירת הגביעים במקרר.
אני שמרתי 10 שעות בקירור הגביעים מאבדים מעט מהפריכות שלהם והם אפילו יותר טעימים קרים, הגלידה נאכלה בהנאה רבה. טעים מאוד!

5480 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

SN850467

SN850463

56
תגובות

  הרשם  
עדכן
שני

ניקי יקרה
רעיון מדליק!
האם ניתן לאפות ברמה שהקצפות יהפכו לנשיקות מרנג? אם כן כמה זמן ובאיזה חום?

מיכל

שלום ניקי:-) לגבי החימום של הביצים, לט הבנתי באיזה שלב לעשות את זה, לפני ההקצפה או אחרי? תודה!

אורית

היי ניקי האם אפשר מראש להכפיל כמויות ולהגיע לכמות יותר גדולה? אני צריכה כ-40.

מילה

ניקי היי! מה דעתך, האים אפשר להוסיף כמה תותים מרוסקים ???תודה מראש

אלישוש

וואו פשוט וואו.. נראה פצצה.. אני מבינה שאין בעיה לתת לילדים ככה עם חלבון סומכת עלייך אלופה !!!!!!!!!
אני עושה קציפת ביצים בבאן מארי גם יוצא ממש מבריק ופצצה.

אין את מפתיעה נון סטופ.
למגיבות המפגרות ..כדאי שתסתמו לפעמים.