


סברינה מיני
פינוקים קטנים וטעימים משהו בגודל ביס, חיפשתי איזה קינוח טעים לקיץ החם והלכתי על סברינה, אם אני צריכה לתאר את הקינוח הזה אני אומר שזה עונג בכל ביס, טעים טעים ובדרך כלל לא מסתפקים באחר אבל מפה אני כבר לא אחראית 🙂
15 סברינות מיני
מרכיבים:
4 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
200 ג’ קמח (כוס וחצי פחות כף)
2 כפיות א. אפיה
1/4 כוס שמן
שמנת מתוקה / דנונה
סירופ:
כוס וחצי מים
200 ג’ סוכר (כוס)
לעיטור:
שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
3/4 כוס חלב
הכנות:
1. להתחיל להקציף את הביצים, להוסיף לאט את הסוכר ולהקציף במשך כמה דקות לתערובת תפוחה וקרמית.
2. להוסיף את השמנת והשמן, להקציף לתערובת אחידה סוף להוסיף את הקמח והא. אפיה, לערבב כמה שפחות.
3. לחלק את הבלילה לשקעים למלא עד 3/4 גובה חום בינוני 180 מעלות כ 20 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.
4. להרתיח את מצרכי הסירופ. לצקת 2 – 3 כפות סירופ סוכר לכל סברינה, לצנן.
5. להקציף אינסטנט, שמנת וחלב לקרם יציב ולהזליף על כל סברינה.
גולשים מכינים וממליצים:
רינה : “הכנתי את הסברינות הקטנטנות האלה כדי לקחת לעבודה היום לכבוד חג השבועות. הן יצאו נפלאות, טעימות רכות ומתוקות ונחטפו ברגע. כולם החמיאו.
ברגיל, אני לא כל כך בענייני אפייה אבל זה פשוט יצא לי מוצלח כל כך.
תודה על המתכון ועל כל שאר המתכונים שלך שמידי פעם אני מנסה וכולם תמיד מוצלחים. המשיכי כך! :)”
מיכל : “מרגישה צורך להזהיר! הקינוח הזה מסוכן מאד!!! קשה להיגמל ממנו. אחד הקינוחים השווים ביותר! אפעם לא העזתי לנסות להכין סברינה.היה נשמע לי עסק מתוסבך ויותר קל לקנות…ההכנה היתה כ”כ קלה כמו כל המתכונים הקלים והמוסברים היטב שלך ניקי! תודה”
ניקי שלום, האם ניתן להקפיא את הסברינות לפני/אחרי האפייה?
היי ניקי
לא עוברת חג בלי המתכונים שלך..
האם אפשרי לשים לבן במקום יוגורט ?כי יש לי חצי שמנת מתוקה ולבן
ניקי יקרה.
שאלת תם. להפריד הביצים????
היי ניקי, רוצה להכין עם יוגורט. שמנת מתוקה זה 250 מ”ל וגביע דנונה גדול זה 200 מ”ל. זה בסדר?
לעיטור פרווה, 1 ריץ׳, קופסת אינסטנט וניל, ו-3/4 כוס חלב סויה? בבקשה תאשרי לי, אני מבולבלת מהתגובות
יש אפשרות להמיר את השמנת/ דנונה במשהו פרווה
ומהי הכמות הנדרשת (לא כתוב)
דנונה הכוונה ליוגורט?
יוגורט ביו של תנובה גם טוב