יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני מאפינס מתכונים לסוכות עוגות וקינוחים קינוחים

סברינה מיני

24 יולי 2013
(Visited 19,241 times, 6 visits today)
סברינה מיני

סברינה מיני

פינוקים קטנים וטעימים משהו בגודל ביס, חיפשתי איזה קינוח טעים לקיץ החם והלכתי על סברינה, אם אני צריכה לתאר את הקינוח הזה אני אומר שזה עונג בכל ביס, טעים טעים ובדרך כלל לא מסתפקים באחר אבל מפה אני כבר לא אחראית 🙂

15 סברינות מיני

מרכיבים:

4 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
200 ג’ קמח (כוס וחצי פחות כף)
2 כפיות א. אפיה
1/4 כוס שמן
שמנת מתוקה / דנונה

סירופ:
כוס וחצי מים
200 ג’ סוכר (כוס)

לעיטור:
שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
3/4 כוס חלב

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

  • סלט חצילים פיקנטי בתנור

    יש לי רומן עם חצילים כבר שנים אני אוהבת את הירק הזה, מה לא הכנתי ממנו כל דבר שתעלו על דעת זה הירק שהכי מככב אצלי בארוחות שישי עם חלת שבת. למען האמת היו המון פעמים שהסלט חצילים אפילו לא הגיע לשולחן מרוב שיצא טעים נגמר הרבה קודם. אני לא יכולה לדמיין ארוחת שישי בלי סלט חצילים.  אמממ יש לי בעיה איתו הירק הזה אוהב שמן אז מה עושים ?
    איך אני מכינה את הסלט חצילים שאני הכי אוהבת אבל שפוי עם כמה שפחות שמן וכמובן שיצא טעים כמו שצריך.
    בניתי מתכון ואתם לא תאמינו ירדתי בכמות השמן באופן משמעותי ולא רק זה הצלחתי להגיע למתכון קל כמעט בלי טירחה וקיבלתי סלט חצילים פיקנטי אפוי בתנור הכי טעים שיש והכי חשוב שפוי ולא הרבה שמן.
    יש סרטון יש מתכון יאללה לעבודה 🙂

    5 מנות

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

הכנות:

1. להתחיל להקציף את הביצים, להוסיף לאט את הסוכר ולהקציף במשך כמה דקות לתערובת תפוחה וקרמית.

2. להוסיף את השמנת והשמן, להקציף לתערובת אחידה סוף להוסיף את הקמח והא. אפיה, לערבב כמה שפחות.

3. לחלק את הבלילה לשקעים למלא עד 3/4 גובה חום בינוני 180 מעלות כ 20 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

4. להרתיח את מצרכי הסירופ. לצקת 2 – 3 כפות סירופ סוכר לכל סברינה, לצנן.

5. להקציף אינסטנט, שמנת וחלב לקרם יציב ולהזליף על כל סברינה.

עוגת סברינה מיני נפלאהעוגת סברינה אישית נפלאה

גולשים מכינים וממליצים:

רינה : “הכנתי את הסברינות הקטנטנות האלה כדי לקחת לעבודה היום לכבוד חג השבועות. הן יצאו נפלאות, טעימות רכות ומתוקות ונחטפו ברגע. כולם החמיאו.
ברגיל, אני לא כל כך בענייני אפייה אבל זה פשוט יצא לי מוצלח כל כך.
תודה על המתכון ועל כל שאר המתכונים שלך שמידי פעם אני מנסה וכולם תמיד מוצלחים. המשיכי כך! :)”

מיכל : “מרגישה צורך להזהיר! הקינוח הזה מסוכן מאד!!! קשה להיגמל ממנו. אחד הקינוחים השווים ביותר! אפעם לא העזתי לנסות להכין סברינה.היה נשמע לי עסק מתוסבך ויותר קל לקנות…ההכנה היתה כ”כ קלה כמו כל המתכונים הקלים והמוסברים היטב שלך ניקי! תודה”

הרשם
עדכן
298 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ניקי שלום, האם ניתן להקפיא את הסברינות לפני/אחרי האפייה?

היי ניקי
לא עוברת חג בלי המתכונים שלך..
האם אפשרי לשים לבן במקום יוגורט ?כי יש לי חצי שמנת מתוקה ולבן

ניקי יקרה.
שאלת תם. להפריד הביצים????

היי ניקי, רוצה להכין עם יוגורט. שמנת מתוקה זה 250 מ”ל וגביע דנונה גדול זה 200 מ”ל. זה בסדר?

לעיטור פרווה, 1 ריץ׳, קופסת אינסטנט וניל, ו-3/4 כוס חלב סויה? בבקשה תאשרי לי, אני מבולבלת מהתגובות

יש אפשרות להמיר את השמנת/ דנונה במשהו פרווה
ומהי הכמות הנדרשת (לא כתוב)

דנונה הכוונה ליוגורט?
יוגורט ביו של תנובה גם טוב