יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני מאפינס מתכונים לסוכות עוגות וקינוחים קינוחים

סברינה מיני

24 יולי 2013
(Visited 21,898 times, 35 visits today)
סברינה מיני

סברינה מיני

פינוקים קטנים וטעימים משהו בגודל ביס, חיפשתי איזה קינוח טעים לקיץ החם והלכתי על סברינה, אם אני צריכה לתאר את הקינוח הזה אני אומר שזה עונג בכל ביס, טעים טעים ובדרך כלל לא מסתפקים באחר אבל מפה אני כבר לא אחראית 🙂

15 סברינות מיני

מרכיבים:

4 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
200 ג’ קמח (כוס וחצי פחות כף)
2 כפיות א. אפיה
1/4 כוס שמן
שמנת מתוקה / דנונה

סירופ:
כוס וחצי מים
200 ג’ סוכר (כוס)

לעיטור:
שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
3/4 כוס חלב

אולי תאהב גם את...♥

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • עוגת דבש ב 5 דקות הכנה

    איזה כיף ראש השנה בדרך ושוב מדברים על עוגות דבש והפעם אני מביאה את אחת מעוגות הדבש הכי קלות שיש, ללא מיקסר כל העוגה נעשית בערבוב ידני, לא צריך תחליפים כי העוגה הזאת פרווה ומצרכים שיש לכל אחד בבית.
    בכל העוגה הזאת יש ביצה אחת איך זה יכול להיות ? עוגת אינגליש קייק עם ביצה אחת ולא צריך יותר.
    חסכתי בכלים בסך הכל קערה אחת וזהו לקח לי חמש דקות להכין והעוגה נכנסה לתנור. יש יותר טוב מזה ?
    תנו לי רק עוגות כאלה שלא עובדים קשה והתוצאה נהדרת. עוגה דבש רכה משגעת מזכירה את העוגות דבש של פעם של הסבתות. תכירו את הלהיט הלהיט החדש של ראש השנה, עוגת דבש פרווה בחמש דקות הכנה.

    אינגליש קייק

  • עוגיות רולדה פרווה הכי ממכרות שיש!

    בצק מופלא! והכי טוב בבצק הזה שהוא פרווה הוא נוח לעבודה ויוצאות עוגיות מדהימות.
    אם כבר עוגיות ליד הקפה משהו מתוק בקטנה אז רק העוגיות האלה, הן נחטפות!
    אני רוצה לומר לכם שאין בהן הרבה שמן ואפילו הורדתי בכמות הסוכר העיקר שיהיה כיף לאכול בלי ריגשי אשם.
    תמיד רציתי שתיהיה לי רולדה ללא חמאה או מרגרינה ושהבצק יהיה קל לעבודה (לא דבר פשוט לבצע) והצלחתי!
    הבצק הזה מעולה והוא נותן תוצאה נהדרת.

    2 רולדות

  • עוגת מוס קפה משגעת וממכרת!

    הגיע הזמן לאחת מעוגות המוס הכי חביבות עליי.  אני מכינה את העוגה הזאת כבר שנים ורק בתקופה האחרונה הבנתי שלא העלתי את המתכון לאתר כמובן שמיהרתי לצלם וגם הכנתי סרטון לעוגה היפהפייה הזאת שיהיה הכי קל להכנה.
    אני אוהבת את המוס קפה הוא לא סתם מוס וניל יש לו טעם קפוצ’ינו נהדר בעזרת הקפה והמייפל וגם אם אתם לא אוהבים קפה תנסו השילוב ביחד עם הווניל זה קסם! אני ואביב לא מפסיקים לטעום מהקערה ואוו כמה טעים.
    בסיס שוקולדי עשיר עם מוס טעים וגם הוספתי בישקוטים שחוצים את העוגה והכל ביחד נותן עוגת רושם יפהפייה.
    חוששים מעבודה קשה ? ממש לא ההכנה קלה ופשוטה וזאת עוגה שרק רוצים לאכול ממנה שוב ושוב.
    תסתכלו על התמונות ותדמיינו את הביס 🙂

    תבנית 24

הכנות:

1. להתחיל להקציף את הביצים, להוסיף לאט את הסוכר ולהקציף במשך כמה דקות לתערובת תפוחה וקרמית.

2. להוסיף את השמנת והשמן, להקציף לתערובת אחידה סוף להוסיף את הקמח והא. אפיה, לערבב כמה שפחות.

3. לחלק את הבלילה לשקעים למלא עד 3/4 גובה חום בינוני 180 מעלות כ 20 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

4. להרתיח את מצרכי הסירופ. לצקת 2 – 3 כפות סירופ סוכר לכל סברינה, לצנן.

5. להקציף אינסטנט, שמנת וחלב לקרם יציב ולהזליף על כל סברינה.

עוגת סברינה מיני נפלאהעוגת סברינה אישית נפלאה

גולשים מכינים וממליצים:

רינה : “הכנתי את הסברינות הקטנטנות האלה כדי לקחת לעבודה היום לכבוד חג השבועות. הן יצאו נפלאות, טעימות רכות ומתוקות ונחטפו ברגע. כולם החמיאו.
ברגיל, אני לא כל כך בענייני אפייה אבל זה פשוט יצא לי מוצלח כל כך.
תודה על המתכון ועל כל שאר המתכונים שלך שמידי פעם אני מנסה וכולם תמיד מוצלחים. המשיכי כך! :)”

מיכל : “מרגישה צורך להזהיר! הקינוח הזה מסוכן מאד!!! קשה להיגמל ממנו. אחד הקינוחים השווים ביותר! אפעם לא העזתי לנסות להכין סברינה.היה נשמע לי עסק מתוסבך ויותר קל לקנות…ההכנה היתה כ”כ קלה כמו כל המתכונים הקלים והמוסברים היטב שלך ניקי! תודה”

הרשם
עדכן
300 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי, אם אני מקפיאה הכל אז איך לעטוף שלא ידבק ? כי אם אשים ניילון נצמד זה ידבק ויהרס.

ניקי שלום, האם ניתן להקפיא את הסברינות לפני/אחרי האפייה?

היי ניקי
לא עוברת חג בלי המתכונים שלך..
האם אפשרי לשים לבן במקום יוגורט ?כי יש לי חצי שמנת מתוקה ולבן

ניקי יקרה.
שאלת תם. להפריד הביצים????

היי ניקי, רוצה להכין עם יוגורט. שמנת מתוקה זה 250 מ”ל וגביע דנונה גדול זה 200 מ”ל. זה בסדר?

לעיטור פרווה, 1 ריץ׳, קופסת אינסטנט וניל, ו-3/4 כוס חלב סויה? בבקשה תאשרי לי, אני מבולבלת מהתגובות

יש אפשרות להמיר את השמנת/ דנונה במשהו פרווה
ומהי הכמות הנדרשת (לא כתוב)