סברינה מיני

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סברינה מיני

סברינה מיני

פינוקים קטנים וטעימים משהו בגודל ביס, חיפשתי איזה קינוח טעים לקיץ החם והלכתי על סברינה, אם אני צריכה לתאר את הקינוח הזה אני אומר שזה עונג בכל ביס, טעים טעים ובדרך כלל לא מסתפקים באחר אבל מפה אני כבר לא אחראית 🙂

15 סברינות מיני

מרכיבים:

4 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
200 ג’ קמח (כוס וחצי פחות כף)
2 כפיות א. אפיה
1/4 כוס שמן
שמנת מתוקה / דנונה

סירופ:
כוס וחצי מים
200 ג’ סוכר (כוס)

לעיטור:
שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
3/4 כוס חלב

הכנות:

1. להתחיל להקציף את הביצים, להוסיף לאט את הסוכר ולהקציף במשך כמה דקות לתערובת תפוחה וקרמית.

2. להוסיף את השמנת והשמן, להקציף לתערובת אחידה סוף להוסיף את הקמח והא. אפיה, לערבב כמה שפחות.

3. לחלק את הבלילה לשקעים למלא עד 3/4 גובה חום בינוני 180 מעלות כ 20 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

4. להרתיח את מצרכי הסירופ. לצקת 2 – 3 כפות סירופ סוכר לכל סברינה, לצנן.

5. להקציף אינסטנט, שמנת וחלב לקרם יציב ולהזליף על כל סברינה.

22333 צפיות 21 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת סברינה מיני נפלאהעוגת סברינה אישית נפלאה

גולשים מכינים וממליצים:

רינה : “הכנתי את הסברינות הקטנטנות האלה כדי לקחת לעבודה היום לכבוד חג השבועות. הן יצאו נפלאות, טעימות רכות ומתוקות ונחטפו ברגע. כולם החמיאו.
ברגיל, אני לא כל כך בענייני אפייה אבל זה פשוט יצא לי מוצלח כל כך.
תודה על המתכון ועל כל שאר המתכונים שלך שמידי פעם אני מנסה וכולם תמיד מוצלחים. המשיכי כך! :)”

מיכל : “מרגישה צורך להזהיר! הקינוח הזה מסוכן מאד!!! קשה להיגמל ממנו. אחד הקינוחים השווים ביותר! אפעם לא העזתי לנסות להכין סברינה.היה נשמע לי עסק מתוסבך ויותר קל לקנות…ההכנה היתה כ”כ קלה כמו כל המתכונים הקלים והמוסברים היטב שלך ניקי! תודה”

263
תגובות

  הרשם  
עדכן
ריקי

היי ניקי

היכן משיגים את בסברינות?

סיגל

תודה על מתכון סוף הדרך מגיעים לך רק שבחים. הכנתי, טרפתי, מקווה שיישאר גם למשפחה. פירגונים עד הגג גם בפייסבוק..

הדר

שלום ניקי, יש אפשרות לעשות את הסברינות פרווה?לשים מיץ תפוזים/ריץ’ במקום השמנת/דנונה?

אילנית

ניקי שלום,
הכנתי את מיני סברינות ויצא פשוט מעולה כמו שהבטחת לא עמדתי בפיתוי וזלזלתי כבר אחת, נראה מה יהיה עד סוף היום….
אוהבת את המתכונים שלך שמוגשים בצורה נאה , ברורים ובדרך כלל קלים להכנה.
תבורכי!!!

זלצמן בת שבע

האם ניתן להקציף חלב סויה ולהשתמש לקינוחים פרווה?

לנה

שלום ניקי,
איזה כיף לגלות במייל את המתכונים החדשים שלך
200 גר סוכר זה כוס?
כמה שמנת או דנונה 250גרם?

תודה

יסמין

היי ניקי
זה ניראה משהו – אני רצה להכין
שאלה קטנה לא צריך להפריד ביצים? אם אני לא מפרידה ביצים הקצף לא תופח ולא נהיה יפה כזה

1 2 3 16