יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

קינוחים

מוס לימון

10 נובמבר 2013
(Visited 17,858 times, 1 visits today)
מוס לימון

מוס לימון

מה אתם מעדיפים חמוץ או מתוק ?  הרוב יגידו מתוק נכון ? אז איך השילוב של חמצמצות ומתיקות אבל ביחד במוס אחד בכל ביס מרגישים את שני הטעמים. אז למה לבחור אם אפשר לקבל את שני הדברים ?

10 כוסיות

5 דקות

מרכיבים:

חצי פריגת לימון קפוא מרוכז
200 ג' חלב ממותק
שמנת מתוקה

אולי תאהב גם את...♥

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

  • מוס שוקולד מפנק בקלי קלות

    איך בא לי להתפנק עם מוס שוקולד שתבינו אני פינטזתי על המוס הרבה זמן, בניתי את המתכון בראש וידעתי בדיוק איזה טעמים אני רוצה.
    אין כמו מוס שוקולד מפנק, המרקם הנהדר הקטיפתי עם הנגיעות קצפת כל כך טעים. מהסוג שלוקחים כפית וממהרים לחסל את כל הכוס.
    אני רוצה לומר לכם שאני אוהבת את העבודה שלי ובימים שיש מוס שוקולד על הכוונת אני בכלל בעננים 🙂

    3 כוסות בנפח 240 מ"ל

  • מוס נוגט אגוזים כשר לפסח

    מעולה! המוס הזה יצא טעים ברמות לא הפסקנו ללקק את הקערה שתבינו כמה טעים זה יצא. הכל בקערה אחת בלי ללכלך יותר מידי כלים, 10 דקות הכנה וזה נכנס למקרר, יכול להיות יותר טוב מזה ? כמובן שהוא מתאים לפסח.

    13 כוסיות

  • גלידת מסקרפונה קפה

    אני יכולה לומר שזה משגע בעצם זה יותר ממשגע זה טעים ברמות.
    5 דקות הכנה זה הכל, לפעמים אני שואלת את  עצמי איך בזמן הכנה כל כך קצר יוצאים דברים כל כך טובים ?
    אני אוהבת לשלב קפה בקינוחים זה יוצא מושלם אפילו לאלה שלא אוהבים קפה. הכנתי שילוב של גבינת מסקרפונה וקפה וזה יצא ללקק ת'אצבעות! זה נהדר בתור גלידה, אפשר להגיש בתור מוס. ההכנה קלה ביותר וזה פינוק נהדר למשפחה במיוחד בימי הקיץ החמים.

    13 כוסיות 60 מ"ל

הכנות:

1. לערבב את הפריגת והחלב עד שכל הפריגת נמס, להקציף את השמנת לקצפת ולאחד בעדינות את שתי התערובות, זה נראה נוזלי וזה בסדר זה מסתדר בהמשך.

2. לחלק לכלים אישיים ולקרר כמה שעות.

הערות:
אני משתמשת רק בחצי פריגת היתר חוזר להקפאה.

מוס לימון

מוס לימון

הרשם
עדכן
97 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי,
ש לך מתכון מוצלח ופשוט למילוי לעוגיות מקרון בטעם לימון עם פריגת קפוא, כמו במתכון הזה?

אפשר לדעת איזה פריגת לימון ,?סוג? משקל ?
יש כל מיני סוגים וגדלים …
אחרי שקראתי את התגובות הבנתי שקניתי סירופ בטעם לימון של פריגת…
האם אני יכולה להשתמש בזה ובאיזה כמות??
תודה רבה מראש

נראה מדהים.
איך אפשר לייצב אותו על מנת ליצור ממנו שכבה עליונה לעוגה?
תודה רבה

מה אפשר לשים במקום החלב המריכז?

מה זה בדיוק חלב ממותק ? זה חלב מרוכז שקונים בפחית או שפורפרת ?

שנה טובה ניקי
האם יש תחליף לחלב מרוכז ? (הצתה מאוחרת)

היי ניקי, האם מתאים לשים פריגת פירות יער במקום הלימון?