מוס לימון
מה אתם מעדיפים חמוץ או מתוק ? הרוב יגידו מתוק נכון ? אז איך השילוב של חמצמצות ומתיקות אבל ביחד במוס אחד בכל ביס מרגישים את שני הטעמים. אז למה לבחור אם אפשר לקבל את שני הדברים ?
10 כוסיות
5 דקות
מרכיבים:
חצי פריגת לימון קפוא מרוכז
200 ג' חלב ממותק
שמנת מתוקה
הכנות:
1. לערבב את הפריגת והחלב עד שכל הפריגת נמס, להקציף את השמנת לקצפת ולאחד בעדינות את שתי התערובות, זה נראה נוזלי וזה בסדר זה מסתדר בהמשך.
2. לחלק לכלים אישיים ולקרר כמה שעות.
הערות:
אני משתמשת רק בחצי פריגת היתר חוזר להקפאה.