


מוס לימון
מה אתם מעדיפים חמוץ או מתוק ? הרוב יגידו מתוק נכון ? אז איך השילוב של חמצמצות ומתיקות אבל ביחד במוס אחד בכל ביס מרגישים את שני הטעמים. אז למה לבחור אם אפשר לקבל את שני הדברים ?
10 כוסיות
5 דקות
מרכיבים:
חצי פריגת לימון קפוא מרוכז
200 ג’ חלב ממותק
שמנת מתוקה
הכנות:
1. לערבב את הפריגת והחלב עד שכל הפריגת נמס, להקציף את השמנת לקצפת ולאחד בעדינות את שתי התערובות, זה נראה נוזלי וזה בסדר זה מסתדר בהמשך.
2. לחלק לכלים אישיים ולקרר כמה שעות.
הערות:
אני משתמשת רק בחצי פריגת היתר חוזר להקפאה.
37743 צפיות 7 צפיות היום
אפשר לדעת איזה פריגת לימון ,?סוג? משקל ?
יש כל מיני סוגים וגדלים …
אחרי שקראתי את התגובות הבנתי שקניתי סירופ בטעם לימון של פריגת…
האם אני יכולה להשתמש בזה ובאיזה כמות??
תודה רבה מראש
נראה מדהים.
איך אפשר לייצב אותו על מנת ליצור ממנו שכבה עליונה לעוגה?
תודה רבה
מה אפשר לשים במקום החלב המריכז?
מה זה בדיוק חלב ממותק ? זה חלב מרוכז שקונים בפחית או שפורפרת ?
שנה טובה ניקי
האם יש תחליף לחלב מרוכז ? (הצתה מאוחרת)
היי ניקי, האם מתאים לשים פריגת פירות יער במקום הלימון?
היי,
קניתי פריגת של 340גר’ לשים חצי ממנו?