מוס לימון

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מוס לימון

מוס לימון

מה אתם מעדיפים חמוץ או מתוק ?  הרוב יגידו מתוק נכון ? אז איך השילוב של חמצמצות ומתיקות אבל ביחד במוס אחד בכל ביס מרגישים את שני הטעמים. אז למה לבחור אם אפשר לקבל את שני הדברים ?

10 כוסיות

5 דקות

מרכיבים:

חצי פריגת לימון
200 ג’ חלב ממותק
שמנת מתוקה

הכנות:

1. לערבב את הפריגת והחלב עד שכל הפריגת נמס, להקציף את השמנת לקצפת ולאחד בעדינות את שתי התערובות, זה נראה נוזלי וזה בסדר זה מסתדר בהמשך.

2. לחלק לכלים אישיים ולקרר כמה שעות.

הערות:
אני משתמשת רק בחצי פריגת היתר חוזר להקפאה.

26139 צפיות 44 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מוס לימון

מוס לימון

88
תגובות

  הרשם  
עדכן
מירב

נראה טוב ,,אפשר בגירסת פרווה?,,בבקשה?.

אילן

הי. אני רוצה להכין את המוס כעוגה. יש לך רעיון לבסיס? תודה

מיכל מז׳נבה

שלום ניקי, אין לנו פה פריגת. אפשר להשתמש בסתם מיץ לימון? אפילו טרי סחוט? אם כן, איזו כמות? (כמה מ״ל זה 1/2 פריגת…) תודה!

חיה זולברג

שאלה לניקי: במוס לימון כתוב 200 גר’ חלב ממותק. האם הכוונה לחלב מרוכז בפחיות / שפופרת ?
תודה ,חיה

יפית

הי ניקי
מה זה חלב ממותק?

חנה

ניקי בוקר טוב!
איך אפשר להפוך את המתכון לפרווה?

Liat

מה זה פריגת לימון, קפוא? אני גרה בארה״ב ומכינה המון מתכונים שלך וכולם נהנים!!!

1 2 3 6