


מוס לימון
מה אתם מעדיפים חמוץ או מתוק ? הרוב יגידו מתוק נכון ? אז איך השילוב של חמצמצות ומתיקות אבל ביחד במוס אחד בכל ביס מרגישים את שני הטעמים. אז למה לבחור אם אפשר לקבל את שני הדברים ?
10 כוסיות
5 דקות
מרכיבים:
חצי פריגת לימון קפוא מרוכז
200 ג’ חלב ממותק
שמנת מתוקה
הכנות:
1. לערבב את הפריגת והחלב עד שכל הפריגת נמס, להקציף את השמנת לקצפת ולאחד בעדינות את שתי התערובות, זה נראה נוזלי וזה בסדר זה מסתדר בהמשך.
2. לחלק לכלים אישיים ולקרר כמה שעות.
הערות:
אני משתמשת רק בחצי פריגת היתר חוזר להקפאה.
34921 צפיות 3 צפיות היום
נראה טוב ,,אפשר בגירסת פרווה?,,בבקשה?.
הי. אני רוצה להכין את המוס כעוגה. יש לך רעיון לבסיס? תודה
שלום ניקי, אין לנו פה פריגת. אפשר להשתמש בסתם מיץ לימון? אפילו טרי סחוט? אם כן, איזו כמות? (כמה מ״ל זה 1/2 פריגת…) תודה!
שאלה לניקי: במוס לימון כתוב 200 גר’ חלב ממותק. האם הכוונה לחלב מרוכז בפחיות / שפופרת ?
תודה ,חיה
הי ניקי
מה זה חלב ממותק?
ניקי בוקר טוב!
איך אפשר להפוך את המתכון לפרווה?
מה זה פריגת לימון, קפוא? אני גרה בארה״ב ומכינה המון מתכונים שלך וכולם נהנים!!!