מוס לימון

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מוס לימון

מוס לימון

מה אתם מעדיפים חמוץ או מתוק ?  הרוב יגידו מתוק נכון ? אז איך השילוב של חמצמצות ומתיקות אבל ביחד במוס אחד בכל ביס מרגישים את שני הטעמים. אז למה לבחור אם אפשר לקבל את שני הדברים ?

10 כוסיות

5 דקות

מרכיבים:

חצי פריגת לימון
200 ג’ חלב ממותק
שמנת מתוקה

הכנות:

1. לערבב את הפריגת והחלב עד שכל הפריגת נמס, להקציף את השמנת לקצפת ולאחד בעדינות את שתי התערובות, זה נראה נוזלי וזה בסדר זה מסתדר בהמשך.

2. לחלק לכלים אישיים ולקרר כמה שעות.

הערות:
אני משתמשת רק בחצי פריגת היתר חוזר להקפאה.

25844 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מוס לימון

מוס לימון

88
תגובות

  הרשם  
עדכן
ענת

בוקר טוב ניקי,

אני מארחת מחר ורוצה להכין גם את הקינוח הזה (נקרא ממש טעים).
אפשר להכין אותו כבר הערב ולשמור במקרר עד למחר בצהריים?
והשמנת המתוקה, בכמות של כוס?
תודה ושבת שלום,
ענת

חיה

לאיזו אריזת “פריגת” הכוונה ? יש קופסה קטנה ויש גם גדולה.

סיון

היי. המתכונים שלך מדהימים!!! כיף גדול!!! אפשר להחליף את הקפוא עם פסיפלורה? יש לך אולי מתכון אחר עם פסיפלורה?

דניאל

יצא מדהים… תודה על המתכון

דבורה

ניקי שלום האם אפשר להשתמש בפריגת תפוזים במקום לימון?

גילי

תודה!!
המוס יצא מעולה!!
יש לך עוד מתכונים עם חלב מרוכז ממותק??

יהודית ברוך

שלום ניקי,
אני מבקשת להכין את המוס לכמות של 15 איש, האם תוכלי לרשום לי את הכמות המדוייקת של המצרכים למספר האנשים הנ”ל?
תודה וחג שמח,
יהודית