מוס לימון

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מוס לימון

מוס לימון

מה אתם מעדיפים חמוץ או מתוק ?  הרוב יגידו מתוק נכון ? אז איך השילוב של חמצמצות ומתיקות אבל ביחד במוס אחד בכל ביס מרגישים את שני הטעמים. אז למה לבחור אם אפשר לקבל את שני הדברים ?

10 כוסיות

5 דקות

מרכיבים:

חצי פריגת לימון
200 ג’ חלב ממותק
שמנת מתוקה

הכנות:

1. לערבב את הפריגת והחלב עד שכל הפריגת נמס, להקציף את השמנת לקצפת ולאחד בעדינות את שתי התערובות, זה נראה נוזלי וזה בסדר זה מסתדר בהמשך.

2. לחלק לכלים אישיים ולקרר כמה שעות.

הערות:
אני משתמשת רק בחצי פריגת היתר חוזר להקפאה.

28026 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מוס לימון

מוס לימון

88
תגובות

  הרשם  
עדכן
תומר

שלום ניקי,
כל מתכון שלך הוא הצלחה מסחררת ! ישר כוח ותודה רבה, את הופכת את ארוחות שישי למגוונות יותר.
שאלה לי אליך לגבי המתכון. אני מעוניינת להשתמש במיץ לימונים סחוט טבעי מהגינה. האם אפשרי ואם כן, מה כמות המיץ ? ובאיזה גודל בקבוק פריגת מדובר בהנחה שלא ניתן עם מיץ טבעי?

ויקטוריה

שלום ניקי,

הכנו את המוס בכמות מרובעת! יצא מעלף! הוספנו אבקת קקאו ופירות פטל למעלה – יצא נהדר!
מתכון כזה פשוט לקינוח לא עשיתי מזמן – בטוה שנחזור עליו שוב בעתיד 🙂

שוב תודה,
ויקטוריה ואיליה

עופרה

איך מגיע החלב המרוכז ממותק? באיזה סופר ניתן למצוא אותו?

בטי

היי ניקי,

האם ניתן לקרר את הכל בכלי אחד גדול ולחלק רק בעת ההגשה?

גלית

היי ניקי, האם ניתן להשתמש בפריגת מנגו במקום פריגת לימון?

תמר

הי ניקי,
האם אפשר לשמור את המוס מחולק לכוסיות בהקפאה? אם כן עד כמה זמן?
תודה ושנה טובה

אילנית

ניקי, תודה מראש על המתכונים ה מ ע ו ל י ם 🙂
במה השתמש לקישוט במוס לימון?
תודה ושבת שלום