מוס לימון

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מוס לימון

מוס לימון

מה אתם מעדיפים חמוץ או מתוק ?  הרוב יגידו מתוק נכון ? אז איך השילוב של חמצמצות ומתיקות אבל ביחד במוס אחד בכל ביס מרגישים את שני הטעמים. אז למה לבחור אם אפשר לקבל את שני הדברים ?

10 כוסיות

5 דקות

מרכיבים:

חצי פריגת לימון
200 ג’ חלב ממותק
שמנת מתוקה

הכנות:

1. לערבב את הפריגת והחלב עד שכל הפריגת נמס, להקציף את השמנת לקצפת ולאחד בעדינות את שתי התערובות, זה נראה נוזלי וזה בסדר זה מסתדר בהמשך.

2. לחלק לכלים אישיים ולקרר כמה שעות.

הערות:
אני משתמשת רק בחצי פריגת היתר חוזר להקפאה.

31850 צפיות 20 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מוס לימון

מוס לימון

92
תגובות

  הרשם  
עדכן
לי

היי ניקי האלופה
הכנתי את המוס הוא במקרר עכשיו בקירור השאלה שלי היא במה קישטת אותו למעלה?

rotem

הי ניקי
האם אפשר לשים את המוס על תחתית מרנג, שיצא משהו בסגנון פבלובה אבל לימונית?
תודה

ניק

היי ניקי הייתי במס סופרים ולא מצאתי פריכת קפוא, יש אלטרנטיבה? שיהיה בוקר מצויין

נעמה גורדון

תודה על המתכונים המעולים!
האם אפשר להחליף את החלב הממותק במשהו אחר או לחילופין להכין חלב ממותק בעצמי?

לימור

היי ניקי
אם אפשר לשאול מאיפה קנית את הכוסיות זכוכית האלו? אני רוצה גם לקינוחים מהסוג הזה..ונמאס לי מהחד פעמי.. זה יותר יקר

dikla

היי ניקי..
איך אני עושה את המתכון על בסיס פרווה?

אורנה

הי ניקי,
אני יכולה להכין את המוס היום ולשמור במקפיא אם אני מגישה אותו רק בשבת?
ואם אני יכולה להכין היום גם את המוס דבש שלך וגם להקפיא עד שבת ?
משתגעת על המוסים כאן 🙂