מוס ורוד עם פירורים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מוס ורוד עם פירורים

מוס ורוד עם פירורים

רעיון חמוד מאוד לאירוח, כל אורח מקבל את הקינוח שלו, יצא טעים ברמות! מאוד פשוט להכנה בכלל לא מסובך, אפשר להכין ולשמור בהקפאה נראה מאוד מושקע אבל בעצם… זה כבר בינינו 🙂
נהדר לאירוח חלבי נותן סיום יפה לארוחה וטעים…

14 כוסיות

מרכיבים:

קערה א’:

500 ג’ גבינה לבנה 9%
250 ג’ סוכר (כוס ורבע) (תלוי במתיקות התותים תטעמו)
5 – 6 תותים אדומים ויפים טחונים בערך כרבע כוס

קערה ב’:
כוס שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
חצי כוס חלב

לפירורים:
100 ג’ חמאה
60 ג’ סוכר (3 כפות סוכר)
120 ג’ קמח (כוס פחות 2 כפות)

הכנות:

1. לערבב גבינה וסוכר להוסיף את התותים ולשמור בצד.

2. להקציף שמנת אינסטנט וחלב לקרם יציב, לקפל את תערובת הגבינה לקרם. לחלק לכוסיות למלא עד 3/4 גובה ולהכניס למקרר.

3.לעבד את המצרכים לבצק לשטח בתבנית משומנת חום בינוני 180 מעלות כ 13 דקות או עד שמזהיב.

4. לפורר את הבצק, לשים מהפירורים על כל מוס.

הערות חשובות:
התותים לא הספיקו בשביל להגיע לצבע הזה לכן הוספתי מעט צבע מאכל.
גם בלי התותים זה טעים מאוד.

13168 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מוס ורוד עם פירורים

מוס ורוד עם פירורים

120
תגובות

  הרשם  
עדכן
ענת

ניקי שלום.

האם אפשר לעשות את המנה הזו יום מראש?

פירורי הלחם ישארו קריספיים 24 שעות במקרר?

אושרת

בעצם שמים את תערובת גבינה למטה ומעליה את הקרם
אני מאד רוצה לנסות ואני מתנצלת אני לא מבינה איך למלא את הכוס
למרות שהסבר שלך מפורט
תודה על הסבלנות הרבה והתשובות המהירות

אושרת

אני לא מבינה מה זה לקפל

אושרת

סליחה על חוסר ההבנה
לערבב באותה כוס גם את התערובת גבינה וגם את הקרם

אושרת

ניקי בוקר טוב
אני ממש חדשה בתחום תוכלי להסביר לי בבקשה
בצורה מפורטת יותר איך ממלאים את הכוסות
תודה ויום נפלא

נועה

איזה פרי אפשר להוסיף במקום תותים? אלרגיים אצלנו במשפחה….

orina23

התגובה שלך. רק יש אפשרות להחליף את הגבינה הלבנה במשהו אחר?

1 2 3 7