מוס ורוד עם פירורים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מוס ורוד עם פירורים

מוס ורוד עם פירורים

רעיון חמוד מאוד לאירוח, כל אורח מקבל את הקינוח שלו, יצא טעים ברמות! מאוד פשוט להכנה בכלל לא מסובך, אפשר להכין ולשמור בהקפאה נראה מאוד מושקע אבל בעצם… זה כבר בינינו 🙂
נהדר לאירוח חלבי נותן סיום יפה לארוחה וטעים…

14 כוסיות

מרכיבים:

קערה א’:

500 ג’ גבינה לבנה 9%
250 ג’ סוכר (כוס ורבע) (תלוי במתיקות התותים תטעמו)
5 – 6 תותים אדומים ויפים טחונים בערך כרבע כוס

קערה ב’:
כוס שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
חצי כוס חלב

לפירורים:
100 ג’ חמאה
60 ג’ סוכר (3 כפות סוכר)
120 ג’ קמח (כוס פחות 2 כפות)

הכנות:

1. לערבב גבינה וסוכר להוסיף את התותים ולשמור בצד.

2. להקציף שמנת אינסטנט וחלב לקרם יציב, לקפל את תערובת הגבינה לקרם. לחלק לכוסיות למלא עד 3/4 גובה ולהכניס למקרר.

3.לעבד את המצרכים לבצק לשטח בתבנית משומנת חום בינוני 180 מעלות כ 13 דקות או עד שמזהיב.

4. לפורר את הבצק, לשים מהפירורים על כל מוס.

הערות חשובות:
התותים לא הספיקו בשביל להגיע לצבע הזה לכן הוספתי מעט צבע מאכל.
גם בלי התותים זה טעים מאוד.

13276 צפיות 20 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מוס ורוד עם פירורים

מוס ורוד עם פירורים

120
תגובות

  הרשם  
עדכן
חנית

כבר זמן מה משעמם לי במטבח והאוכל והעוגות לא נאכלים. היום כבר יש לי פתרון אני יודעת שעלי רק לבדוק את המייל בו אני מוצאת את האתר שלך ומיד את נותנת לי פתרונות יצירתיים, טעימים להפליא ופשוטים ברמה מעשית. אני כל כך מודה לך על היוזמה שלך. את ממש מעצימה את האמהות המטבחים שלי ששיוועה להשראה. ממש תודה.

דקלה

ניקי היי
הכנתי ויצא יפה וטעים טעים.
סוף שבוע נעים וחמים לך ולמשפחתך.
תודה מכל ה ♥ על המתכונים הנפלאים .
דקלה

רוזה

ניקי היקרה, הכנתי בלי התותים עם קצת גרידת לימון ויצא מהמם! תודה ענקית! קל הכנה, מצרכים זמינים ומאוד מרשים בהגשה! רציתי לשאול כמה זמן לפני ההגשה כדאי להוציא מהמקפיא? ובאופן כללי מתי צריך להוציא אוכל מוכן מההקפאה, אם מדובר בפשטידה למשל ואיפה מפשירים מבמקרר או בחוץ? שוב תודה:)

יעל

אני רוצה להכין את זה למסיבה שאנו מוזמנים אליה.
האם זה ישרוד נסיעה של שעה? (זה לא יימס או משהו כזה?)
מה לגבי להוסיף למעלה קצת שוקולד מגורר. האם נראה לך מתאים?
תודה

שם *

הי ניקי המקסימה(:
האם ניתן להמיר את החמאה בשמן?
ואם כן בכמה?
תודה לך!!

שירה

היי ניקי,
תודה על המתכונים, מענינים, טעימים ועם הרבה חידושים!
אם אני מכינה בלי תותים, יש אפשרות לגוון את המוס עם ריבת חלב או נוגט?
תודה רבה

רוזה

ניקי היקרה,
כמה אינסטנט צריכים לשים? תודה רבה!