מוס ורוד עם פירורים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מוס ורוד עם פירורים

מוס ורוד עם פירורים

רעיון חמוד מאוד לאירוח, כל אורח מקבל את הקינוח שלו, יצא טעים ברמות! מאוד פשוט להכנה בכלל לא מסובך, אפשר להכין ולשמור בהקפאה נראה מאוד מושקע אבל בעצם… זה כבר בינינו 🙂
נהדר לאירוח חלבי נותן סיום יפה לארוחה וטעים…

14 כוסיות

מרכיבים:

קערה א’:

500 ג’ גבינה לבנה 9%
250 ג’ סוכר (כוס ורבע) (תלוי במתיקות התותים תטעמו)
5 – 6 תותים אדומים ויפים טחונים בערך כרבע כוס

קערה ב’:
כוס שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
חצי כוס חלב

לפירורים:
100 ג’ חמאה
60 ג’ סוכר (3 כפות סוכר)
120 ג’ קמח (כוס פחות 2 כפות)

הכנות:

1. לערבב גבינה וסוכר להוסיף את התותים ולשמור בצד.

2. להקציף שמנת אינסטנט וחלב לקרם יציב, לקפל את תערובת הגבינה לקרם. לחלק לכוסיות למלא עד 3/4 גובה ולהכניס למקרר.

3.לעבד את המצרכים לבצק לשטח בתבנית משומנת חום בינוני 180 מעלות כ 13 דקות או עד שמזהיב.

4. לפורר את הבצק, לשים מהפירורים על כל מוס.

הערות חשובות:
התותים לא הספיקו בשביל להגיע לצבע הזה לכן הוספתי מעט צבע מאכל.
גם בלי התותים זה טעים מאוד.

13302 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מוס ורוד עם פירורים

מוס ורוד עם פירורים

120
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליאורה

הי ניקי,
שאלה לי כוס שמנת מתוקה הכוונה למיכל שלם? או מהמיכל להוציא כמות של כוס?

נועה

ניקי היי,
אפשר להכין יומיים לפני ההגשה ולהקפיא ?
אם מקפיאים אז יחד עם הפירורים ?

רותי

היי ניקי,
אני מכינה את המוס ליום הולדת של הבן שלי.
אני מכינה את זה היום ומגישה מחר אחה”צ.
עדיף לשמור במקרר או במקפיא?
אם במקפיא, כמה זמן מראש להוציא את המוס?

תודה!

שרית

הי ניקי, נתקעתי בלי גבינה לבנה, האם שמנת חמוצה יכולה להוות תחליף???

מורן

היי ניקי. רוצה להכין עכשיו לקינוח למחר לארוחת בוקר. אין לי מקום במקפיא ל-14 כוסיות. יש לי 6 ממש יפות. איך להתייחס לכמויות של המצרכים? תודה

ליאת

היי ניקי, רציתי לדעת אם במקום הבצק פריך אפשר לפורר עוגיות או ביסקוויטים? אם כן, על מה את ממליצה?

מירית

ניקי בוקר טוב
לא הבנתי,
שומרים במקרר או במקפיא אחרי ההכנה ? וכמה זמן ?