יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

קינוחים

מוס חלבה ושוקולד לבן

11 דצמבר 2013
(Visited 6,781 times, 1 visits today)
מוס חלבה ושוקולד לבן

מוס חלבה ושוקולד לבן

אני בדרך כלל מכינה את המתכון הזה כגלידה, לא תארתי לעצמי כמה שהוא מוצלח שיניתי והכנתי אותו בכוסיות קטנות כמוס אישי, חבל על הזמן המוס הזה טעים בחיי שזאת מילה קטנה זה יותר מטעים זה לאכול ולקחת עוד אחד ועוד אחד זה ממכר! מעולה.

14 שוטים

מרכיבים:

250 מ”ל שמנת מתוקה  (קופסא אחת)
כוס שערות חלבה
100 ג’ שוקולד לבן
2 כפות חלב
2 חלבונים
2 חלמונים
60 ג’ כפות סוכר (3 כפות)

100 ג’ שוקולד חלב מגורד

אולי תאהב גם את...♥

  • מוס שוקולד מפנק בקלי קלות

    איך בא לי להתפנק עם מוס שוקולד שתבינו אני פינטזתי על המוס הרבה זמן, בניתי את המתכון בראש וידעתי בדיוק איזה טעמים אני רוצה.
    אין כמו מוס שוקולד מפנק, המרקם הנהדר הקטיפתי עם הנגיעות קצפת כל כך טעים. מהסוג שלוקחים כפית וממהרים לחסל את כל הכוס.
    אני רוצה לומר לכם שאני אוהבת את העבודה שלי ובימים שיש מוס שוקולד על הכוונת אני בכלל בעננים 🙂

    3 כוסות בנפח 240 מ”ל

  • מוס נוגט אגוזים כשר לפסח

    מעולה! המוס הזה יצא טעים ברמות לא הפסקנו ללקק את הקערה שתבינו כמה טעים זה יצא. הכל בקערה אחת בלי ללכלך יותר מידי כלים, 10 דקות הכנה וזה נכנס למקרר, יכול להיות יותר טוב מזה ? כמובן שהוא מתאים לפסח.

    13 כוסיות

  • גלידת מסקרפונה קפה

    אני יכולה לומר שזה משגע בעצם זה יותר ממשגע זה טעים ברמות.
    5 דקות הכנה זה הכל, לפעמים אני שואלת את  עצמי איך בזמן הכנה כל כך קצר יוצאים דברים כל כך טובים ?
    אני אוהבת לשלב קפה בקינוחים זה יוצא מושלם אפילו לאלה שלא אוהבים קפה. הכנתי שילוב של גבינת מסקרפונה וקפה וזה יצא ללקק ת’אצבעות! זה נהדר בתור גלידה, אפשר להגיש בתור מוס. ההכנה קלה ביותר וזה פינוק נהדר למשפחה במיוחד בימי הקיץ החמים.

    13 כוסיות 60 מ”ל

  • פנקוטה דבש

    קינוח מפנק וחגיגי שאפשר להכין בבית בקלי קלות, אתם חייבים לנסות זה יוצא פשוט מושלם.
    בלי הקצפה, בלי ביצים ואפילו בלי אפייה, כבר נשמע טוב נכון ? מערבבים הכל עם כף זה עד כדי כך פשוט וזה יוצא קסם! ממש קינוח של מסעדות. כל אחד יכול להכין את המתכון הזה ולהצליח בגדול. קינוח נהדר לראש השנה.

    9 יחידות

הכנות:

1. להקציף חלמונים וחלבה לתערובת אחידה תפוחה וסמיכה, להמיס שוקולד וחלב  (מיקרו) לקרם אחיד. להוסיף את החלבה לשוקולד לערבב.

2. להקציף שמנת מתוקה וכף סוכר לקצפת יציבה ולקפל את השוקולד.

2. להקציף חלבונים ושארית הסוכר לקצף יציב ולקפל את קרם השוקולד אל הקצף.

3. לחלק לכלים אישיים ולקרר, לפזר שוקולד.

מוס חלבה ושוקולד לבןמוס חלבה ושוקולד לבןמוס חלבה ושוקולד לבן

הרשם
עדכן
110 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

וואוווו!!!!
איזה קינוח מושלם!!
טעם עשיר ביותר ומרקם קליל ונמס בבפה!!
סיום מצוין לארוחה חלבית!
תודה ניקי!

בוקר טוב
חזרתי לעדכן .. נראה לי שמשהו בתהליך השתבש לצערי ..
אחרי לילה שלם במקרר חצי עליון שלו התייצב והחלק התחתון נשאר נוזלי .. וגם מה שהתייצב אין לו מרקם חלק כמו של מוס קצת גבשושי ..בקיצור לא הלך לי ניקי חבל כי הטעם משגע

מקווה מאוד שכן ,אחזור לעדכן

ערב טוב ניקי
הטעם משגע ממש ויצא לי נוזלי קצת ..זה אמור להיות כך?

היי ניקי, ראשית – אני מאוד אוהבת את המתכונים המוצלחים שלך.
שנית – לא כ”כ הבנתי את עניין ההקצפה של החלמונים.
להקציף אותם ולאחר מכן להוסיף את החלבה ולערבב ?

שלום ניקי האלופה!! האם ניתן להקציף שמנת מתוקה עם שקולד לבד מומס? כדי לקבל מוס לבד לזילוף?תודה!

הי ני
קי,
אני מצטרפת חדשה,
המתכונים שלך נהדרים
ניסיתי את המוס חלבה הוא פשוט אדיר!
אני אשים אותו במשלוח מנות 🙂

הי ניקי.אפשר במקום השערות חלבה להשתמש בחלבה רגילה ולפורר אותה?