מוס חלבה ושוקולד לבן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מוס חלבה ושוקולד לבן

מוס חלבה ושוקולד לבן

אני בדרך כלל מכינה את המתכון הזה כגלידה, לא תארתי לעצמי כמה שהוא מוצלח שיניתי והכנתי אותו בכוסיות קטנות כמוס אישי, חבל על הזמן המוס הזה טעים בחיי שזאת מילה קטנה זה יותר מטעים זה לאכול ולקחת עוד אחד ועוד אחד זה ממכר! מעולה.

14 שוטים

מרכיבים:

250 מ”ל שמנת מתוקה  (קופסא אחת)
כוס שערות חלבה
100 ג’ שוקולד לבן
2 כפות חלב
2 חלבונים
2 חלמונים
60 ג’ כפות סוכר (3 כפות)

100 ג’ שוקולד חלב מגורד

הכנות:

1. להקציף חלמונים וחלבה לתערובת אחידה תפוחה וסמיכה, להמיס שוקולד וחלב  (מיקרו) לקרם אחיד. להוסיף את החלבה לשוקולד לערבב.

2. להקציף שמנת מתוקה וכף סוכר לקצפת יציבה ולקפל את השוקולד.

2. להקציף חלבונים ושארית הסוכר לקצף יציב ולקפל את קרם השוקולד אל הקצף.

3. לחלק לכלים אישיים ולקרר, לפזר שוקולד.

6631 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מוס חלבה ושוקולד לבןמוס חלבה ושוקולד לבןמוס חלבה ושוקולד לבן

100
תגובות

  הרשם  
עדכן
שושנה

וואוווו!!!!
איזה קינוח מושלם!!
טעם עשיר ביותר ומרקם קליל ונמס בבפה!!
סיום מצוין לארוחה חלבית!
תודה ניקי!

מיכל

היי ניקי, ראשית – אני מאוד אוהבת את המתכונים המוצלחים שלך.
שנית – לא כ”כ הבנתי את עניין ההקצפה של החלמונים.
להקציף אותם ולאחר מכן להוסיף את החלבה ולערבב ?

מירית

שלום ניקי האלופה!! האם ניתן להקציף שמנת מתוקה עם שקולד לבד מומס? כדי לקבל מוס לבד לזילוף?תודה!

ליטל

הי ני
קי,
אני מצטרפת חדשה,
המתכונים שלך נהדרים
ניסיתי את המוס חלבה הוא פשוט אדיר!
אני אשים אותו במשלוח מנות 🙂

נחמה

הי ניקי.אפשר במקום השערות חלבה להשתמש בחלבה רגילה ולפורר אותה?

ציפקה

אפשר ללא השוקולד הלבן?

1 4 5 6