מוס חלבה ושוקולד לבן
אני בדרך כלל מכינה את המתכון הזה כגלידה, לא תארתי לעצמי כמה שהוא מוצלח שיניתי והכנתי אותו בכוסיות קטנות כמוס אישי, חבל על הזמן המוס הזה טעים בחיי שזאת מילה קטנה זה יותר מטעים זה לאכול ולקחת עוד אחד ועוד אחד זה ממכר! מעולה.
14 שוטים
מרכיבים:
250 מ"ל שמנת מתוקה (קופסא אחת)
כוס שערות חלבה
100 ג' שוקולד לבן
2 כפות חלב
2 חלבונים
2 חלמונים
60 ג' כפות סוכר (3 כפות)
100 ג' שוקולד חלב מגורד
הכנות:
1. להקציף חלמונים וחלבה לתערובת אחידה תפוחה וסמיכה, להמיס שוקולד וחלב (מיקרו) לקרם אחיד. להוסיף את החלבה לשוקולד לערבב.
2. להקציף שמנת מתוקה וכף סוכר לקצפת יציבה ולקפל את השוקולד.
2. להקציף חלבונים ושארית הסוכר לקצף יציב ולקפל את קרם השוקולד אל הקצף.
3. לחלק לכלים אישיים ולקרר, לפזר שוקולד.