מוס חלבה ושוקולד לבן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מוס חלבה ושוקולד לבן

מוס חלבה ושוקולד לבן

אני בדרך כלל מכינה את המתכון הזה כגלידה, לא תארתי לעצמי כמה שהוא מוצלח שיניתי והכנתי אותו בכוסיות קטנות כמוס אישי, חבל על הזמן המוס הזה טעים בחיי שזאת מילה קטנה זה יותר מטעים זה לאכול ולקחת עוד אחד ועוד אחד זה ממכר! מעולה.

14 שוטים

מרכיבים:

250 מ”ל שמנת מתוקה  (קופסא אחת)
כוס שערות חלבה
100 ג’ שוקולד לבן
2 כפות חלב
2 חלבונים
2 חלמונים
60 ג’ כפות סוכר (3 כפות)

100 ג’ שוקולד חלב מגורד

הכנות:

1. להקציף חלמונים וחלבה לתערובת אחידה תפוחה וסמיכה, להמיס שוקולד וחלב  (מיקרו) לקרם אחיד. להוסיף את החלבה לשוקולד לערבב.

2. להקציף שמנת מתוקה וכף סוכר לקצפת יציבה ולקפל את השוקולד.

2. להקציף חלבונים ושארית הסוכר לקצף יציב ולקפל את קרם השוקולד אל הקצף.

3. לחלק לכלים אישיים ולקרר, לפזר שוקולד.

15354 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מוס חלבה ושוקולד לבןמוס חלבה ושוקולד לבןמוס חלבה ושוקולד לבן

110
תגובות

  הרשם  
עדכן
שושנה

וואוווו!!!!
איזה קינוח מושלם!!
טעם עשיר ביותר ומרקם קליל ונמס בבפה!!
סיום מצוין לארוחה חלבית!
תודה ניקי!

הילה

היי ניקי
אני מעוניינת להכין את הקינוח הזה כקינוח פרווה ושוקולד לבן פרווה מצאתי, השאלה איזה תחליף אפשר לחלב?
אגב, אני חדשה פה והכנתי את הפרגיות עם הבטטות בבצק פילאס ויצא מושלם!! תודה רבה
הילה

יסמין

היי ניקי מה שלומך
החלטתי לנסות עוד מתכון של חלבה אחרי שניסיתי את בעוגת מוס חלבה ויצא פשוט פצצצצצה שאלתי היא האם להקפיא ? או שטוב במקרר וכמה זמן זה צריך להיות בקירור לפני הגשה תודה

רונית

ניקי הצילו!! אין למצוא שערות חלבה בשום מקום!! שני סופרמרקטים, חנות אפיה, לגעת באוכל.. לאף אחד אין! הכצעקתה?! ומה עושים?

טלי

הי, אני בדיוק מוזגת לכוסות אישיות. הקינוח למחר בערב.
שאלותי:
1- לשים בהקפאה?
2- יש לי נסיעה של חצי שעה עד שנגיע אל המשפחה- זה יחזיק מעמד??

תודה רבה בינתיים טועמת ויצא מעולה!!!!!!

לילו

הי ניקי נראה מעולה יש לך רעיון איך להימנע מביצים חיות במוס? תודה רבה

מירי

היי ניקי…אם אני רוצה להכין את זה בתבנית עוגה עגולה זה יספיק לתבנית 24 או 26

neli

הי ניקי, מתכונים שלך מככבים אצלי בבית ברציפות, מבחינתי מהרגע שהכרתי את האתר שלך לפני כחודשיים בערך אין לי טעם לפנות לאתרים אחרים כי אצלך כל מתכון זה מתכון מנצח ותמיד תמיד יוצא מוצלח, יישר כוח.
המתכון זה בסגנון של הפרפה חלבה נכון? הפרפה חלבה שלך מככב אצלי כל שבוע בנוסף לעוגה אחרת.

1 2 3 7