


מוס חלבה ושוקולד לבן
אני בדרך כלל מכינה את המתכון הזה כגלידה, לא תארתי לעצמי כמה שהוא מוצלח שיניתי והכנתי אותו בכוסיות קטנות כמוס אישי, חבל על הזמן המוס הזה טעים בחיי שזאת מילה קטנה זה יותר מטעים זה לאכול ולקחת עוד אחד ועוד אחד זה ממכר! מעולה.
14 שוטים
מרכיבים:
250 מ”ל שמנת מתוקה (קופסא אחת)
כוס שערות חלבה
100 ג’ שוקולד לבן
2 כפות חלב
2 חלבונים
2 חלמונים
60 ג’ כפות סוכר (3 כפות)
100 ג’ שוקולד חלב מגורד
הכנות:
1. להקציף חלמונים וחלבה לתערובת אחידה תפוחה וסמיכה, להמיס שוקולד וחלב (מיקרו) לקרם אחיד. להוסיף את החלבה לשוקולד לערבב.
2. להקציף שמנת מתוקה וכף סוכר לקצפת יציבה ולקפל את השוקולד.
2. להקציף חלבונים ושארית הסוכר לקצף יציב ולקפל את קרם השוקולד אל הקצף.
3. לחלק לכלים אישיים ולקרר, לפזר שוקולד.
23983 צפיות 4 צפיות היום
וואוווו!!!!
איזה קינוח מושלם!!
טעם עשיר ביותר ומרקם קליל ונמס בבפה!!
סיום מצוין לארוחה חלבית!
תודה ניקי!
שלום
אני מחפשת מתכון של מוס שוקולד לבן ופקאן
תוכלי להגיד לי באיזה מתכון אוכל להחליף את התוספת (לדוג: חלבה תותים…)
עם פקאנים?
תודה רבה
היי ניקי,
ניתן להכין בתבנית אחת גדולה במקום אישיים?
הי, ניקוש!!!
אני לא כ”כ אוהבת חלבה….
האם אפשר להחליף אותה במשהו אחר שיצא טעים?
(במתכון מוס חלבה ושוקולד לבן)
תודה כפרה!!
טליוש..
נראה טעים! אבל מה זה שערות חלבה?
הי ניקי!
קודם כל,תודה רבה עלייך ועל האתר. בנוהל,לפני כל חג מתיישבת מול האתר שלך ובונה תפריט לחג…
רציתי לשאול האם שייך להוסיף למתכון הזה כפית נס קפה(בדומה לגלידת חלבה קפה)?
ניקי שלום,
אני מתה על המתכונים שלך. יש לי שאלה לגבי מוס חלבה. האם זה משנה את מה מקפלים לתוך מה? כלומר אחרי שהקצפתי את החלמונים והחלבה במיקסר והמסתי את השוקולד עם החלב במיקרו יותר קל לי להוסיף את השוקולד לחלבה ולא כפי שכתבת. זה בסדר?
סמדר
יצא מדהים, למי שאוהב חלבה, כמו שאומרים חבל”ז
תודה ניקי את משהו מיוחד