מוס חלבה ושוקולד לבן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מוס חלבה ושוקולד לבן

מוס חלבה ושוקולד לבן

אני בדרך כלל מכינה את המתכון הזה כגלידה, לא תארתי לעצמי כמה שהוא מוצלח שיניתי והכנתי אותו בכוסיות קטנות כמוס אישי, חבל על הזמן המוס הזה טעים בחיי שזאת מילה קטנה זה יותר מטעים זה לאכול ולקחת עוד אחד ועוד אחד זה ממכר! מעולה.

14 שוטים

מרכיבים:

250 מ”ל שמנת מתוקה  (קופסא אחת)
כוס שערות חלבה
100 ג’ שוקולד לבן
2 כפות חלב
2 חלבונים
2 חלמונים
60 ג’ כפות סוכר (3 כפות)

100 ג’ שוקולד חלב מגורד

הכנות:

1. להקציף חלמונים וחלבה לתערובת אחידה תפוחה וסמיכה, להמיס שוקולד וחלב  (מיקרו) לקרם אחיד. להוסיף את החלבה לשוקולד לערבב.

2. להקציף שמנת מתוקה וכף סוכר לקצפת יציבה ולקפל את השוקולד.

2. להקציף חלבונים ושארית הסוכר לקצף יציב ולקפל את קרם השוקולד אל הקצף.

3. לחלק לכלים אישיים ולקרר, לפזר שוקולד.

15416 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מוס חלבה ושוקולד לבןמוס חלבה ושוקולד לבןמוס חלבה ושוקולד לבן

110
תגובות

  הרשם  
עדכן
שושנה

וואוווו!!!!
איזה קינוח מושלם!!
טעם עשיר ביותר ומרקם קליל ונמס בבפה!!
סיום מצוין לארוחה חלבית!
תודה ניקי!

שיר

היי ניקי
מקציפים חלמונים עם השערות? זה לא בדיוק נקצף זה יוצא תערובת דביקה עם החלמון
והאם כדאי לקצוץ את השערות קודם?

דיני

היי ניקי
נורא אם אני יכין את המוס שבועיים קודם ואשים במקפיא ? זה יתקלקל ?יהיה לא טעים? אין לי ממש אפשרות אחרת גם לגבי המוס תותים כמובן שאת הפרורים אכין סמוך יותר
תודה מראש

גל ברגר

היי,
כמה זמן צריך לשים את המוס במקרר לאחר ההכנה?

בת שבע

היי ניקי קודם תודה לך ולאתר המדהים הזה השבוע שתי עוגות הכנתי מפה את הרולדות שמרים ועוגת שיש תודה לך על מתכונים נפלאים
השאלה שלי היא לגבי המוס חלבה יש אפשרות להכין ללא ביצים את המוס?ממש בא לי להכין אותו לחג
אודה לך על תשובה מהירה

דינה

הי ניקי,
שוב אני 🙂
האם זה יהיה בסדר להכין את זה בניירות קאפקייס?
ומעל לזלף מעט קרם פיסטוק?
תודה רבה!
על האתר המקסים שלך

שירה

היי ניקי,

אין לי כוסות וודקה… ואני רוצה להכין את הקינוח לארוחה עם 10 אורחים, יש לך אולי רעיון אחר להגשה במנות אישיות בכלים חד פעמיים?

תודה רבה מראש!
בתקווה לימים שקטים יותר שיבואו במהרה…
שירה.

לאה

היי ניקי,
איפה ניתן לרכוש שערות חלבה?
תודה .