מוס חלבה ושוקולד לבן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מוס חלבה ושוקולד לבן

מוס חלבה ושוקולד לבן

אני בדרך כלל מכינה את המתכון הזה כגלידה, לא תארתי לעצמי כמה שהוא מוצלח שיניתי והכנתי אותו בכוסיות קטנות כמוס אישי, חבל על הזמן המוס הזה טעים בחיי שזאת מילה קטנה זה יותר מטעים זה לאכול ולקחת עוד אחד ועוד אחד זה ממכר! מעולה.

14 שוטים

מרכיבים:

250 מ”ל שמנת מתוקה  (קופסא אחת)
כוס שערות חלבה
100 ג’ שוקולד לבן
2 כפות חלב
2 חלבונים
2 חלמונים
60 ג’ כפות סוכר (3 כפות)

100 ג’ שוקולד חלב מגורד

הכנות:

1. להקציף חלמונים וחלבה לתערובת אחידה תפוחה וסמיכה, להמיס שוקולד וחלב  (מיקרו) לקרם אחיד. להוסיף את החלבה לשוקולד לערבב.

2. להקציף שמנת מתוקה וכף סוכר לקצפת יציבה ולקפל את השוקולד.

2. להקציף חלבונים ושארית הסוכר לקצף יציב ולקפל את קרם השוקולד אל הקצף.

3. לחלק לכלים אישיים ולקרר, לפזר שוקולד.

12747 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מוס חלבה ושוקולד לבןמוס חלבה ושוקולד לבןמוס חלבה ושוקולד לבן

100
תגובות

  הרשם  
עדכן
שושנה

וואוווו!!!!
איזה קינוח מושלם!!
טעם עשיר ביותר ומרקם קליל ונמס בבפה!!
סיום מצוין לארוחה חלבית!
תודה ניקי!

ים

ניקי המהממת. לפורים עשיתי את המוס הזה עם שידרוג.
שכבה ראשונה החלפתי את השוקולד הלבן במטבעות שוקולד קפוצ’ינו (ממתכון אחר שלך) ואת שערות החלבה בכף חמאת בוטנים. אחרי שהתקרר והתייצב עשיתי את המוס לפי המתכון המקורי. יצא מדהים.
לא האמנתי שבכל כך קצת עבודה יצא מוס כזה מוצלח.
נ.ב. עשיתי אותו פרווה.

איילת

היי ניקי,
יש לך טיפ לאנשים לא מנוסים כמוני איך למלא כוסיות/ כוסות או כל כלי אירוח יפה ושקוף מבלי ללכלך את הכלי ושלא יהיו “בועות” / “חורים” שנוצרים על הדפנות?

אביטל

היי ניקי ,
האם לשים בהקפאה או במקרר?

גיטי

שלום. מוס החלבה שוקולד לבן, אפשר לעשות את זה גם פרווה? מה אפשר לשים במקום המוצרים החלבי שיהיה פרווה? תודה רבה.

ורד

הי ניקי. האם ניתן להמיר את השוקולד הלבן בשוקולד חלב או ממרח שוקולד (לא אוהבת שוקולד לבן).
האם ניתן לוותר על הביצים? או פתרון אחר אם לא רוצה לעשות שימוש בביצים שאינן מבושלות?
תודה מראש

אודליה

היי ניקי,
אפשר לשים במקום השערות חלבה ממרח חלבה? ואם כן כמה לשים?
תודה.

יוכי

היי ניקי.
המתכון אפשרי להכנה עם שוקולד כהה מריר?