מוס חלבה ושוקולד לבן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מוס חלבה ושוקולד לבן

מוס חלבה ושוקולד לבן

אני בדרך כלל מכינה את המתכון הזה כגלידה, לא תארתי לעצמי כמה שהוא מוצלח שיניתי והכנתי אותו בכוסיות קטנות כמוס אישי, חבל על הזמן המוס הזה טעים בחיי שזאת מילה קטנה זה יותר מטעים זה לאכול ולקחת עוד אחד ועוד אחד זה ממכר! מעולה.

14 שוטים

מרכיבים:

250 מ”ל שמנת מתוקה  (קופסא אחת)
כוס שערות חלבה
100 ג’ שוקולד לבן
2 כפות חלב
2 חלבונים
2 חלמונים
60 ג’ כפות סוכר (3 כפות)

100 ג’ שוקולד חלב מגורד

הכנות:

1. להקציף חלמונים וחלבה לתערובת אחידה תפוחה וסמיכה, להמיס שוקולד וחלב  (מיקרו) לקרם אחיד. להוסיף את החלבה לשוקולד לערבב.

2. להקציף שמנת מתוקה וכף סוכר לקצפת יציבה ולקפל את השוקולד.

2. להקציף חלבונים ושארית הסוכר לקצף יציב ולקפל את קרם השוקולד אל הקצף.

3. לחלק לכלים אישיים ולקרר, לפזר שוקולד.

12777 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מוס חלבה ושוקולד לבןמוס חלבה ושוקולד לבןמוס חלבה ושוקולד לבן

100
תגובות

  הרשם  
עדכן
שושנה

וואוווו!!!!
איזה קינוח מושלם!!
טעם עשיר ביותר ומרקם קליל ונמס בבפה!!
סיום מצוין לארוחה חלבית!
תודה ניקי!

מיכל

הי ניקי. יש אופציה להקציף את הביצים על הגז ולאחר קירור להוסיף לחלבה? אני יודעת שחמותי עושה ככה קצף של נשיקות לפני שהיא מזליפה ומכניסה לתנור.

אדו

ניקי:] כעת הכנתי שמתי גם שערות חלבה לבן וגם שערות חלבה שוקולד.

רעות

הי
יש אפשרות בלי ביצים?
יותר שמנת מתוקה?
תודה

סיון

היי, לא מצליחה להקציף את החלבונים לקצף יציב אלא לתערובת אחת אחידה . ככה זה אמור להיות ?

תאיר

הי ניקי, ראשית את אלופה ואני מדתמשת קבוע במתכונים שלך.
הכנתי את המוס והוא יצא לי נוזלי וגבשושי מעט…. (לפני הקפאה כמובן)
זה בסדר??

יעל

שלום ניקי ,
קודם כל באמת ניהנית מהאתר המתכון הזה עשיתי בעבר יצא מהמם .אך היה לי משהוא קטן שאולי יש לך טיפ לגביו לגבי גירוד השוקולד מלמעלה נורא נמס ולא היה מוצלח ומוצג יפה , האם את חושבת שאם אקפיא את השוקולד הגירוד יהיה יותר קל ויהיה מוצג יפה ?

אדו

ניקי:] ששמים שערות חלבה מרגישים חתיכות במוס? או שזה חלק כמו ממרח? תודה רבה.