יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

קינוחים

מוס שוקולד לבן וריבת תות

18 מרץ 2015
(Visited 3,532 times, 1 visits today)

מוס שוקולד לבן וריבת תות

מוס שוקולד לבן טעים טעים, יש גם גבינה בפנים, שכבה דקיקה של ריבת תות ובצק פריך מעל. המוס יוצא רך וקרמי, נגיעות קטנות של ריבה, פירורי בצק נותנים גיוון מעניין והכל מגיע בכוס אחת שווה.

12 כוסיות
6 כוסות גדולות

מרכיבים:

חצי כוס ריבת תות

שכבה שנייה :
שמנת מתוקה
500 ג' גבינה לבנה
100 ג' שוקולד לבן
2 כפות חלב
3/4 כוס סוכר

פירורים:
50 ג' חמאה
70 ג' קמח
כף סוכר

אולי תאהב גם את...♥

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

  • מוס שוקולד מפנק בקלי קלות

    איך בא לי להתפנק עם מוס שוקולד שתבינו אני פינטזתי על המוס הרבה זמן, בניתי את המתכון בראש וידעתי בדיוק איזה טעמים אני רוצה.
    אין כמו מוס שוקולד מפנק, המרקם הנהדר הקטיפתי עם הנגיעות קצפת כל כך טעים. מהסוג שלוקחים כפית וממהרים לחסל את כל הכוס.
    אני רוצה לומר לכם שאני אוהבת את העבודה שלי ובימים שיש מוס שוקולד על הכוונת אני בכלל בעננים 🙂

    3 כוסות בנפח 240 מ"ל

  • מוס נוגט אגוזים כשר לפסח

    מעולה! המוס הזה יצא טעים ברמות לא הפסקנו ללקק את הקערה שתבינו כמה טעים זה יצא. הכל בקערה אחת בלי ללכלך יותר מידי כלים, 10 דקות הכנה וזה נכנס למקרר, יכול להיות יותר טוב מזה ? כמובן שהוא מתאים לפסח.

    13 כוסיות

  • גלידת מסקרפונה קפה

    אני יכולה לומר שזה משגע בעצם זה יותר ממשגע זה טעים ברמות.
    5 דקות הכנה זה הכל, לפעמים אני שואלת את  עצמי איך בזמן הכנה כל כך קצר יוצאים דברים כל כך טובים ?
    אני אוהבת לשלב קפה בקינוחים זה יוצא מושלם אפילו לאלה שלא אוהבים קפה. הכנתי שילוב של גבינת מסקרפונה וקפה וזה יצא ללקק ת'אצבעות! זה נהדר בתור גלידה, אפשר להגיש בתור מוס. ההכנה קלה ביותר וזה פינוק נהדר למשפחה במיוחד בימי הקיץ החמים.

    13 כוסיות 60 מ"ל

הכנות:

1. בתחתית כל כוס לשים ריבה שתיהיה שכבה דקיקה של ריבה, כוס קטנה פחות ריבה כוס גדולה יותר, צריכה להיות שכבה דקה של ריבה ולהכניס למקפיא.

2. להקציף שמנת מתוקה, להמיס שוקולד לבן וחלב. לערבב גבינה עם השוקולד והסוכר ולקפל אל הקצפת.

3. לשים על הריבה שכבה יפה של קרם.

4. לעבד חמאה סוכר וקמח לפירורים לאפות כ 10 – 12 או עד שמזהיב ולצנן.

5. לפורר ולפזר על הקרם לקרר.

שאלות ותשובות

בדיוק נגמרה לי הריבה  – מומלץ להשיג אפשר גם בלי
אפשר להכין פרווה – לא
ואם אני מתעקשת ? עדיין התשובה לא
אפשר שוקולד מריר ? פחות מתאים
אפשר להקפיא ? כן
אפשר להכין שבוע מראש ? כן ולהקפיא
אפשר להשתמש בשמנת לבישול ? לא
אפשר גבינה 5% ? כן
יש לי רק מיקסר ידני – זה בסדר גמור
חייבים ריבת תות ? כל ריבה שאוהבים

מוס שוקולד לבן וריבת תות

מוס שוקולד לבן וריבת תות

הרשם
עדכן
42 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי. האם ניתן להכין מהריבה גם כן מוס בטעם תות?

היי ניקי,
אפשר להחליף את הגבינה הלבנה בשמנת חמוצה?

כמה זה 70 גרם קמח?

רעיון למי שרוצה
אפשר לשים ממרח לוטוס או לוטוס קרנץ בתחתית ומעל המוס לפזר פירורי לוטוס….

כן והוא יציב אבל??

האם אפשר להחליף את הגבינה במשהו אחר או שיש מתכון למוס לבן בלי גבינה?

כמה מ"ל יש בשמנת מתוקה? אני לא גרה בארץ וסה בגדלים שונים אצלנו..