מוס שוקולד לבן וריבת תות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מוס שוקולד לבן וריבת תות

מוס שוקולד לבן טעים טעים, יש גם גבינה בפנים, שכבה דקיקה של ריבת תות ובצק פריך מעל. המוס יוצא רך וקרמי, נגיעות קטנות של ריבה, פירורי בצק נותנים גיוון מעניין והכל מגיע בכוס אחת שווה.

12 כוסיות
6 כוסות גדולות

מרכיבים:

חצי כוס ריבת תות

שכבה שנייה :
שמנת מתוקה
500 ג’ גבינה לבנה
100 ג’ שוקולד לבן
2 כפות חלב
3/4 כוס סוכר

פירורים:
50 ג’ חמאה
70 ג’ קמח
כף סוכר

הכנות:

1. בתחתית כל כוס לשים ריבה שתיהיה שכבה דקיקה של ריבה, כוס קטנה פחות ריבה כוס גדולה יותר, צריכה להיות שכבה דקה של ריבה ולהכניס למקפיא.

2. להקציף שמנת מתוקה, להמיס שוקולד לבן וחלב. לערבב גבינה עם השוקולד והסוכר ולקפל אל הקצפת.

3. לשים על הריבה שכבה יפה של קרם.

4. לעבד חמאה סוכר וקמח לפירורים לאפות כ 10 – 12 או עד שמזהיב ולצנן.

5. לפורר ולפזר על הקרם לקרר.

שאלות ותשובות

בדיוק נגמרה לי הריבה  – מומלץ להשיג אפשר גם בלי
אפשר להכין פרווה – לא
ואם אני מתעקשת ? עדיין התשובה לא
אפשר שוקולד מריר ? פחות מתאים
אפשר להקפיא ? כן
אפשר להכין שבוע מראש ? כן ולהקפיא
אפשר להשתמש בשמנת לבישול ? לא
אפשר גבינה 5% ? כן
יש לי רק מיקסר ידני – זה בסדר גמור
חייבים ריבת תות ? כל ריבה שאוהבים

15147 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מוס שוקולד לבן וריבת תות

מוס שוקולד לבן וריבת תות

42
תגובות

  הרשם  
עדכן
אסנת בז'רנו

ניקי יקרה,
כאשר אני מקציפה שמנת מתוקה, הקצפת יוצאת נוזלית ואינה יציבה. גם כשאני מוסיפה סוכר. כמה זמן צריך להקציף מיכל שמנת מתוקה?

א.ד.ו

ניקיל’ה אני אכין מחר בשביל החג האם לשמור במקרר ומעל כל כוסות אשים ניילון נצמד זה בסדר?

אנט

היי ניקי,

האם אפשר לפזר משהו במקום הפירורים בכדי שיהיה כשר לפסח?

דינה

הי ניקי,
אשמח לדעת אחרי שאני ממיסה את השוקולד וצריכה לקפל לתוך הקצפת..
השוקולד צריך להיות קר? איך לעשות שהקצפת לא תהפוך להיות מיימית?

מיטל

היי ניקי,
נתקעתי ב-70 גר’ קמח….

aia

ניקי שלום!
איך מכינים מוס פרווה?

שיר

ניקי זה נראה מעולה!
אכין לשבת, תודה!:)