מוס שוקולד לבן וריבת תות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מוס שוקולד לבן וריבת תות

מוס שוקולד לבן טעים טעים, יש גם גבינה בפנים, שכבה דקיקה של ריבת תות ובצק פריך מעל. המוס יוצא רך וקרמי, נגיעות קטנות של ריבה, פירורי בצק נותנים גיוון מעניין והכל מגיע בכוס אחת שווה.

12 כוסיות
6 כוסות גדולות

מרכיבים:

חצי כוס ריבת תות

שכבה שנייה :
שמנת מתוקה
500 ג’ גבינה לבנה
100 ג’ שוקולד לבן
2 כפות חלב
3/4 כוס סוכר

פירורים:
50 ג’ חמאה
70 ג’ קמח
כף סוכר

הכנות:

1. בתחתית כל כוס לשים ריבה שתיהיה שכבה דקיקה של ריבה, כוס קטנה פחות ריבה כוס גדולה יותר, צריכה להיות שכבה דקה של ריבה ולהכניס למקפיא.

2. להקציף שמנת מתוקה, להמיס שוקולד לבן וחלב. לערבב גבינה עם השוקולד והסוכר ולקפל אל הקצפת.

3. לשים על הריבה שכבה יפה של קרם.

4. לעבד חמאה סוכר וקמח לפירורים לאפות כ 10 – 12 או עד שמזהיב ולצנן.

5. לפורר ולפזר על הקרם לקרר.

שאלות ותשובות

בדיוק נגמרה לי הריבה  – מומלץ להשיג אפשר גם בלי
אפשר להכין פרווה – לא
ואם אני מתעקשת ? עדיין התשובה לא
אפשר שוקולד מריר ? פחות מתאים
אפשר להקפיא ? כן
אפשר להכין שבוע מראש ? כן ולהקפיא
אפשר להשתמש בשמנת לבישול ? לא
אפשר גבינה 5% ? כן
יש לי רק מיקסר ידני – זה בסדר גמור
חייבים ריבת תות ? כל ריבה שאוהבים

15077 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מוס שוקולד לבן וריבת תות

מוס שוקולד לבן וריבת תות

42
תגובות

  הרשם  
עדכן
רוני

כמה מ”ל יש בשמנת מתוקה? אני לא גרה בארץ וסה בגדלים שונים אצלנו..

תמר

אפשר להשתמש בפרורי פתי בר?

צ׳וצ׳ה

וואו פשוט וואו! הרבה זמן לא התלהבתי מקינוח ככה.
אני אלרגית לפירות אדומים אז החלטתי לקחת את המשפט ״כל ריבה שאוהבים״ צעד אחד קדימה ולהשתמש בריבת חלב 😉 יצא חלומי… מקווה שבע״ה ישאר משהו עד סעודה שנייה של שבת.
השתמשתי בכוסיות קטנות ויצא לי קצת יותר מ30.
תודה ענקית ושבת שלום!

שרה המתוקה!!

ניקיל’ה איך מכפילים? תודה רבה.

טליה

הי ניקי תודה על כל המתכונים הטעימים! כמה זה 70 ג קמח?

שירי

תוכלי להמיר כמה זה 70גרם קמח לקמח מצה ? ואם ניתן לוגסי ר בכוס כמה זה 70 גרם?

שרה המתוקה!!

טעים מאד מאד.