שוטים גבינה ופירורים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שוטים גבינה ופירורים

שוטים גבינה ופירורים

אני מסכמת את הקינוח המתוק הזה במילה אחת: עונג. אחד לא מספיק ואפילו שניים לא לפחות שלושה כי זה נגמר כל כך מהר. עובר נפלא הקפאה לכל אלה שרוצים להכין לשבועות ולא רוצים להילחץ ברגע האחרון.  אל תשכחו להכין הרבה השוטים, האלה נחטפים לא להאמין כמה שהם טעימים, תענוג של קינוח.

14 כוסיות קטנות

מרכיבים:

פירורים:
50 ג’ חמאה
80 ג’ קמח (חצי כוס + כף)
כף סוכר
כפית תמצית וניל

קרם גבינה:
300 ג’ גבינה לבנה 9%
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
כפית תמצית וניל
120 מ”ל שמנת מתוקה (חצי כוס )

הכנות:

1. הכנת הבצק: לחתוך את החמאה לקוביות קטנות לשים במיקסר יחד עם שאר המצרכים ולעבד לפירורים גסים מאוד, לעצור ולאסוף לכדור.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

3. לשטח את הבצק בתבנית להכניס לתנור ולאפות עד שהוא מזהיב בערך 20 דקות, לצנן.

4. הכנת קרם הגבינה:  בקערה לערבב גבינה סוכר ותמצית וניל,  להקציף את השמנת המתוקה לקצפת יציבה להוסיף את הגבינה אל המיקסר ולקפל אל הקצפת.

5. למלא שקית זילוף ולמלא את הכוסיות עד 3/4 גובה.

6. לפורר את הבצק ולשים כפית מהפירורים מעל קרם הגבינה. לקרר כמה שעות.

כדאי לדעת ש…
ניתן להכין כשבוע קודם ולשמור בהקפאה, להוציא למקרר כשעתיים לפני ההגשה.

24612 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שוטים גבינה ופירוריםשוטים גבינה ופירוריםשוטים גבינה ופירורים

שוטים גבינה ופירוריםשוטים גבינה ופירוריםשוטים גבינה ופירורים

גולשים מכינים וממליצים:

tzirel : מעולה מעולה!! פשוט להכנה וטעיםםםם
תודה!

הודיה : “אתמול היתה בת מצווה לאחותי והכנתי את את הגבינה ופרורים וגם את המוס בשתי צבעים יצא מדהים!!! הכל התחסל במהירות וכולם עמדו בתור לבקש מתכונים אז הכרתי להם את האתר המדהים שלך”

193
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעל

היי ניקי יקרה,
אני לא יודעת לעבוד עם שקית זילוף..מה עושים?
וגם אין לי בבית תמצית וניל..
אשמח לשמוע את דעתך. תודה רבה

אורית

מתכון קל, קוצר מחמאות ואלגנטי 🙂
המתכונים שלך מככבים אצלי במטבח, תודה!!

tzirel

מעולה מעולה!! פשוט להכנה וטעיםםםם
תודה!

רונית

היי שוב ניקי, מספר שאלות:
1. האם אפשר מרגרינה במקום חמאה?
2. כמה זמן בערך צריך לאפות את הפירורים?
3. את יודעת לומר כמה זה 300 גר’ גבינה?

שרה

שלום ניקי,
כמה זמן מראש ניתן להכין את השוטים האלה? אם אני רוצה את זה לשבועות ואני רוצה שהבצק ישאר פריך?
השאלה תקפה גם לכל שאר השוטים עם הבצק/ביסקוויטים שלך?
תודה רבה
(אגב, אני בד”כ משתדלת לחפש תשובות לשאלות שלי בתגובות הקיימות אבל מרוב הכמות הלכתי לאיבוד….)

ספיר שושן

אפשר להחליף את החמאה בשמן?

שרית

שלום ניקי,
אני חדשה פה ומאד נהנית. תודה!
את יודעת אולי כמה כפות זה 50 גרם גבינה?
תודה!