גלידת מנגו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

גלידת מנגו

הגלידה טעימה מאוד ומומלצת בחום מרקם משגע, טעם נפלא. לא יותר מכמה דקות עבודה ויש גלידת מנגו מעולה. מומלץ להכין אתם לא תאמינו כמה שהגלידה הזאת ממכרת. בדיוק מתאימה לימים החמים.

7 מנות

מרכיבים:

מנגו גדול
200 מ”ל חלב ממותק
שמנת מתוקה
כף סוכר

צבע מאכל ורוד


הכנות:

1. לחתוך את המנגו לקוביות לטחון עם הסוכר והחלב הממותק.

2. להקציף שמנת ולקפל אל המנגו, להוציא כשלושת רבעי כוס ולהוסיף בקיפול את הצבע מאכל בערך 2 טיפות.

3. לשים בכל שקע כף מהקרם הורוד, זה אמור להיות שכבה לא עבה אז לא לשים יותר מידי ולשטח באופן שווה. להקפיא לחצי שעה ולמלא את השקעים עד הסוף עם הקרם הבהיר.

4. להקפיא לכמה שעות.

אפשר לוותר על השלב של הצבע מאכל ופשוט למלא את השקעים.

7379 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

32
תגובות

  הרשם  
עדכן
תמר

היי ניקי אפשר להפחית מהחלב הממותק או להוסיף עוד מנגו אולי?

לילי

הי, לטעמי מתוק מידי (בגלל החלב המרוכז) יש דרך להוריד את המתיקות? אולי אפשר לשים יותר שמנת מתוקה (שהיא ללא תוספת סוכר) או ששינוי היחס בין החלב לשמנת עלול להיות בעייתי ?
תודה

שולי

אם אין מנגו בעונה ואין גם תותים. איזה עוד פירות מתאימים למתכון הזה?