גלידת מנגו
הגלידה טעימה מאוד ומומלצת בחום מרקם משגע, טעם נפלא. לא יותר מכמה דקות עבודה ויש גלידת מנגו מעולה. מומלץ להכין אתם לא תאמינו כמה שהגלידה הזאת ממכרת. בדיוק מתאימה לימים החמים.
7 מנות
מרכיבים:
מנגו גדול
200 מ"ל חלב ממותק
שמנת מתוקה
כף סוכר
צבע מאכל ורוד
הכנות:
1. לחתוך את המנגו לקוביות לטחון עם הסוכר והחלב הממותק.
2. להקציף שמנת ולקפל אל המנגו, להוציא כשלושת רבעי כוס ולהוסיף בקיפול את הצבע מאכל בערך 2 טיפות.
3. לשים בכל שקע כף מהקרם הורוד, זה אמור להיות שכבה לא עבה אז לא לשים יותר מידי ולשטח באופן שווה. להקפיא לחצי שעה ולמלא את השקעים עד הסוף עם הקרם הבהיר.
4. להקפיא לכמה שעות.
אפשר לוותר על השלב של הצבע מאכל ופשוט למלא את השקעים.