גלידת מנגו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

גלידת מנגו

הגלידה טעימה מאוד ומומלצת בחום מרקם משגע, טעם נפלא. לא יותר מכמה דקות עבודה ויש גלידת מנגו מעולה. מומלץ להכין אתם לא תאמינו כמה שהגלידה הזאת ממכרת. בדיוק מתאימה לימים החמים.

7 מנות

מרכיבים:

מנגו גדול
200 מ”ל חלב ממותק
שמנת מתוקה
כף סוכר

צבע מאכל ורוד

הכנות:

1. לחתוך את המנגו לקוביות לטחון עם הסוכר והחלב הממותק.

2. להקציף שמנת ולקפל אל המנגו, להוציא כשלושת רבעי כוס ולהוסיף בקיפול את הצבע מאכל בערך 2 טיפות.

3. לשים בכל שקע כף מהקרם הורוד, זה אמור להיות שכבה לא עבה אז לא לשים יותר מידי ולשטח באופן שווה. להקפיא לחצי שעה ולמלא את השקעים עד הסוף עם הקרם הבהיר.

4. להקפיא לכמה שעות.

אפשר לוותר על השלב של הצבע מאכל ופשוט למלא את השקעים.

15797 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

32
תגובות

  הרשם  
עדכן
א.ד.ו

ניקיל’ה האתר שלך הכי יפה! אתר ידידותי וקל. ומתכונים הכי הכי טעימים.

אפשר להשתמש בתבנית אלומניום הקטנות העגולות?
תודה.

לנה

אני גולשת דרך הסמארטפון אך דרך הדפדפן ולא האפליקציה

לנה

שלום ניקי. אני מאוד אוהבת את האתר שלך ועושה בו שימוש כמעט יומיומי אך יש לי בעיה קטנה: הפרסומות שמסרבות לרדת מהמסך מסתירות לי את הכתוב במתכון ואין לי מושג איך להעלים אותן…

שושנה

ניקי יקרה! מה אפשר לשים בגלידה במקום חלב מרוכז ממותק? אני לא משתמשת מטעמי כשרות ורוצה להכין את הגלידה הזו כי גם אין בה ביצים שזה דבר מבורך לכשעצמו. הבי לי עצה.
תודה מראש!
שושנה

מיטל

איזה צבע מאכל? זה כנראה נפל במרכיבים

נעה

יש משהו אחר במקום חלב ממותק? אני לא מוצאת כזה שהוא לא אבקת חלב נוכרי…

מירב

מקסים !