גלידת מנגו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

גלידת מנגו

הגלידה טעימה מאוד ומומלצת בחום מרקם משגע, טעם נפלא. לא יותר מכמה דקות עבודה ויש גלידת מנגו מעולה. מומלץ להכין אתם לא תאמינו כמה שהגלידה הזאת ממכרת. בדיוק מתאימה לימים החמים.

7 מנות

מרכיבים:

מנגו גדול
200 מ”ל חלב ממותק
שמנת מתוקה
כף סוכר

צבע מאכל ורוד

הכנות:

1. לחתוך את המנגו לקוביות לטחון עם הסוכר והחלב הממותק.

2. להקציף שמנת ולקפל אל המנגו, להוציא כשלושת רבעי כוס ולהוסיף בקיפול את הצבע מאכל בערך 2 טיפות.

3. לשים בכל שקע כף מהקרם הורוד, זה אמור להיות שכבה לא עבה אז לא לשים יותר מידי ולשטח באופן שווה. להקפיא לחצי שעה ולמלא את השקעים עד הסוף עם הקרם הבהיר.

4. להקפיא לכמה שעות.

אפשר לוותר על השלב של הצבע מאכל ופשוט למלא את השקעים.

15796 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

32
תגובות

  הרשם  
עדכן
שה

איך אפשר להכין את זה פרוה?

טלי

הי ניקי יקרה,
יש דרך להפוך את המתכון לפרווה?
האם חלב קוקוס עם סוכר במקום חלב ממותק יכול לעבוד או שיש רעיון אחר?
אשמח לתשובה,
חג שמח

כרמל

הכנתי פרווה לראש השנה- עם קרם קוקוס.
יצא פשוט מעולה!!! האורחים כ”כ התלהבו!!! כיף…

עופרי

רק פחות יפה.

עופרי

אומרים שצבע מאכל לא כל כך בריא. אני פוחדת שהאורחים ישמעו שזה צבע מאכל ולא ירצו לאכול.מה את אומרת ניקי.

אביב מלכה

היי ניקי חייב חלב ממותק? אין לי. מושג איפה קונים את זה

שרה

ניקיל’ה אפשר לשים לצבע מאכל תמצית רום? תודה רבה