אגסים ביין אדום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אגסים ביין אדום

אגסים ביין אדום

זה נשמע מסובך נכון ? טעות זה הכי קל בעולם בחיי שזה פשוט ויוצא קינוח טעים מאוד במיוחד שמגישים אותו ליד כדור גלידת וניל. אחרי שלוקחים ביס מכאן ומכאן מבינים שהחיים כאללה טובים.

5 מנות

מרכיבים:

7 – 8 אגסים גדולים
בקבוק יין אדום חצי יבש
2 כפות סוכר חום
3 כפות סוכר
חצי כפית קינמון

הכנות:

1. את האגסים לקלף, להוריד חלק מהתחתית כדי שיעמדו בנוחות.

2. לשים את המצרכים בסיר להרתיח ולהוסיף את האגסים ולבשל על אש בינונית כ 30 דקות או עד שהאגסים רכים. להשאיר ביין עד ההגשה.

3. מומלץ להכין יום מראש, האגסים מקבלים צבע מרהיב! להגיש עם גלידת וניל.

13619 צפיות 18 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

אגסים ביין אדום

13
תגובות

  הרשם  
עדכן
רחלי

וואו כמה טעים…
תודה לך ניקי❣
שבת שלום..

חיה

מגישים קר?

רותי

שלום ניקי
האם טוב בהקפאה?
היו אגסים טובים בזול … חשבתי להכין לחג

מלכי

הי ניקי. לא ידעתי איפה אפשר להגיב ולכן רושמת כאן. עדכנתי את האפליקציה שלשום ומאז אני לא מצליחה להכנס למועדפים ולחפש מתכון. כל פעם שאני נכנסת זה רושם לי שהאפליקציה לא מגיבה. זה רק במועדפים. השאר עובד בסדר. מה עושים? כל המתכונים השווים שלי שם!!!!