אגסים ביין אדום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אגסים ביין אדום

אגסים ביין אדום

זה נשמע מסובך נכון ? טעות זה הכי קל בעולם בחיי שזה פשוט ויוצא קינוח טעים מאוד במיוחד שמגישים אותו ליד כדור גלידת וניל. אחרי שלוקחים ביס מכאן ומכאן מבינים שהחיים כאללה טובים.

5 מנות

מרכיבים:

7 – 8 אגסים גדולים
בקבוק יין אדום חצי יבש
2 כפות סוכר חום
3 כפות סוכר
חצי כפית קינמון

הכנות:

1. את האגסים לקלף, להוריד חלק מהתחתית כדי שיעמדו בנוחות.

2. לשים את המצרכים בסיר להרתיח ולהוסיף את האגסים ולבשל על אש בינונית כ 30 דקות או עד שהאגסים רכים. להשאיר ביין עד ההגשה.

3. מומלץ להכין יום מראש, האגסים מקבלים צבע מרהיב! להגיש עם גלידת וניל.

23531 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

אגסים ביין אדום

25
תגובות

  הרשם  
עדכן
חיה

ניקי,
למה נתכוונת להשאיר ביין עד ההגשה,
האם פשוט להשאיר את האגסים בנוזלים שבישלנו?
תודה

שירי

האם יש גירסה לסכרתיים? או שפשוט להוריד את הסוכר?