אגסים ביין אדום
זה נשמע מסובך נכון ? טעות זה הכי קל בעולם בחיי שזה פשוט ויוצא קינוח טעים מאוד במיוחד שמגישים אותו ליד כדור גלידת וניל. אחרי שלוקחים ביס מכאן ומכאן מבינים שהחיים כאללה טובים.
5 מנות
מרכיבים:
7 – 8 אגסים גדולים
בקבוק יין אדום חצי יבש
2 כפות סוכר חום
3 כפות סוכר
חצי כפית קינמון
הכנות:
1. את האגסים לקלף, להוריד חלק מהתחתית כדי שיעמדו בנוחות.
2. לשים את המצרכים בסיר להרתיח ולהוסיף את האגסים ולבשל על אש בינונית כ 30 דקות או עד שהאגסים רכים. להשאיר ביין עד ההגשה.
3. מומלץ להכין יום מראש, האגסים מקבלים צבע מרהיב! להגיש עם גלידת וניל.