יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכונים לפסח קינוחים

אגסים ביין אדום

3 אפריל 2016
(Visited 8,110 times, 3 visits today)
אגסים ביין אדום

אגסים ביין אדום

זה נשמע מסובך נכון ? טעות זה הכי קל בעולם בחיי שזה פשוט ויוצא קינוח טעים מאוד במיוחד שמגישים אותו ליד כדור גלידת וניל. אחרי שלוקחים ביס מכאן ומכאן מבינים שהחיים כאללה טובים.

5 מנות

מרכיבים:

7 – 8 אגסים גדולים
בקבוק יין אדום חצי יבש
2 כפות סוכר חום
3 כפות סוכר
חצי כפית קינמון

אולי תאהב גם את...♥

  • ארוחת ליל הסדר 2021

    לא להאמין עברה שנה מאז שכתבתי את זה והגיע פסח נוסף.
    אין ספק שפסח זה החג הכי טוב לבישולים אז בואו נתחיל. באופן מסורתי אני מעלה כל שנה תפריט מסודר ליל הסדר, מהמנות הראשונות ועד המתוקים ולא שכחתי את הלהיט של החג הבראוניז.
    אני יכולה לומר שכולם מכינים אותו כל שנה הוא הלהיט של החג, אחרי שתכינו תבינו כמה שהוא טוב. הרכבתי תפריט מפורט כמה שיותר בשביל לעזור לגולשים להכין ארוחה קלה ובלי להסתבך יותר מידי.

  • סלט חצילים פיקנטי בתנור

    יש לי רומן עם חצילים כבר שנים אני אוהבת את הירק הזה, מה לא הכנתי ממנו כל דבר שתעלו על דעת זה הירק שהכי מככב אצלי בארוחות שישי עם חלת שבת. למען האמת היו המון פעמים שהסלט חצילים אפילו לא הגיע לשולחן מרוב שיצא טעים נגמר הרבה קודם. אני לא יכולה לדמיין ארוחת שישי בלי סלט חצילים.  אמממ יש לי בעיה איתו הירק הזה אוהב שמן אז מה עושים ?
    איך אני מכינה את הסלט חצילים שאני הכי אוהבת אבל שפוי עם כמה שפחות שמן וכמובן שיצא טעים כמו שצריך.
    בניתי מתכון ואתם לא תאמינו ירדתי בכמות השמן באופן משמעותי ולא רק זה הצלחתי להגיע למתכון קל כמעט בלי טירחה וקיבלתי סלט חצילים פיקנטי אפוי בתנור הכי טעים שיש והכי חשוב שפוי ולא הרבה שמן.
    יש סרטון יש מתכון יאללה לעבודה 🙂

    5 מנות

  • ירקות מוחמצים ביתיים

    תוספת נהדרת לכל ארוחה, בעצם זאת אהבה ממבט ראשון.
    ירקות טריים ופריכים והכל בצנצנת אחת ואחרי יומיים קסם! ירקות מוחמצים שאי אפשר להפסיק לנשנש. מי בכלל חיכה לארוחה ? לא הפסקתי לנשנש את זה כל היום כל כך טעים.
    הכי מפתיע זה קלות ההכנה ואני אגיד לכם עוד משהו זה נראה המון אבל ממש לא זה מתחסל מהר. תקפידו על ירקות שנראים טוב שישמרו על הצבע והצורה.
    אני הכי אוהבת את הכרובית איזה פריכות מופלאה עם טעם חמצמץ משגע שמשלים כל מנה שדרוג מעולה לכריכים.
    חשוב לאכול ירקות נכון ? לכו להכין ירקות מוחמצים 🙂

  • מוס שוקולד מפנק בקלי קלות

    איך בא לי להתפנק עם מוס שוקולד שתבינו אני פינטזתי על המוס הרבה זמן, בניתי את המתכון בראש וידעתי בדיוק איזה טעמים אני רוצה.
    אין כמו מוס שוקולד מפנק, המרקם הנהדר הקטיפתי עם הנגיעות קצפת כל כך טעים. מהסוג שלוקחים כפית וממהרים לחסל את כל הכוס.
    אני רוצה לומר לכם שאני אוהבת את העבודה שלי ובימים שיש מוס שוקולד על הכוונת אני בכלל בעננים 🙂

    3 כוסות בנפח 240 מ”ל

הכנות:

1. את האגסים לקלף, להוריד חלק מהתחתית כדי שיעמדו בנוחות.

2. לשים את המצרכים בסיר להרתיח ולהוסיף את האגסים ולבשל על אש בינונית כ 30 דקות או עד שהאגסים רכים. להשאיר ביין עד ההגשה.

3. מומלץ להכין יום מראש, האגסים מקבלים צבע מרהיב! להגיש עם גלידת וניל.

אגסים ביין אדום

הרשם
עדכן
26 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

אפשר להכין עם תפוחי עץ?

ניקי,
למה נתכוונת להשאיר ביין עד ההגשה,
האם פשוט להשאיר את האגסים בנוזלים שבישלנו?
תודה

האם יש גירסה לסכרתיים? או שפשוט להוריד את הסוכר?

במה את ממליצה למלא את האגסים?
אני מעוניינת להכין לפי המתכון שלך ולהכין מלית אגוזים ופירות יבשים קצוצים
יש אולי מתכון זהה?

אפשר להכין גם אגסים שעדיין קצת קשים עם הקליפה (שלדעתי היא טעימה)? תודה מראש

אפשר לעשות עם אגסים בשלים מידי?

וואו כמה טעים…
תודה לך ניקי❣
שבת שלום..