מוס שוקולד באלכסון

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מוס שוקולד באלכסון

מוס שוקולד באלכסון

אני יכולה לכתוב מפה ועד הודעה חדשה שזה טעים ותאמינו לי שזה שווה ברמות אבל מה שלוקח כאן אליפות זאת הצורה היפהפייה של המוס, הוא יוצא מרהיב!
זה פשוט ביותר להכנה ומשאיר רושם על האורחים.
אל תספרו כמה שזה היה קל להכין תשאירו בינינו ותרוצו להכין זה כל כך טעים.

17 כוסיות

מרכיבים:

מוס שוקולד:
100 ג’ שוקולד מריר
כפית ג’לטין
80 מ”ל חלב (שליש כוס)
2 כפות חלב
250 מ”ל שמנת מתוקה
כפית אבקת אינסטנט וניל
כף סוכר

מוס שוקולד לבן:
100 ג’ שוקולד לבן
כפית ג’לטין
80 מ”ל חלב (שליש כוס)
2 כפות חלב
250 מ”ל שמנת מתוקה
כפית אבקת אינסטנט וניל
כף סוכר

הכנות:

1. לערבב ג’לטין ושתי כפות חלב להמתין כ 10 דקות להכניס למיקרו ל 30 שניות.

2. להמיס שוקולד מריר ושליש כוס חלב להוסיף את הג’לטין, להמתין דקה שניים.

3. במיקסר להקציף שמנת אינסטנט וכף סוכר לקצפת יציבה ולקפל את השוקולד לקצפת, זה יוצא קצת נוזלי וזה בסדר.

4. לקחת קרטון ביצים לשים את הכוסית באלכסון ולמלא במוס יוצאת זווית אלכסונית, להכניס לקירור לשעתיים אם רוצים לזרז שעה הקפאה.

5. להכין את המוס הלבן כמו הקודם ולמלא את הכוסיות, אין בעיה להחזיק אותן ישר המוס הכהה יציב ולא יזוז.

6 לקרר כשעתיים.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין שבוע מראש ולשמור בהקפאה, אין אפשרות לוותר על הג’לטין, לפרווה עדיף להכין משהו אחר.

21243 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מוס שוקולד באלכסוןמוס שוקולד באלכסוןמוס שוקולד באלכסון

מוס שוקולד באלכסוןמוס שוקולד באלכסוןמוס שוקולד באלכסון

גולשים מכינים וממליצים:

שני : “עשיתי אתמול לערב חג ויצא פשוט אליפות!!! אני חובבת גדולה של מוסים וזה מהטובים שאכלתי, הגשה מהממת קצר מחמאות רבות מומלץ מאוד!!”

עדי : “חייבת לספר שהיום בערב (ערב פסח) הכנתי את המוס הזה. זה היה הקינוח המנצח של הערב! פשוט טרפו אותו גם הילדים וגם המבוגרים ולא הפסקתי לקבל קומפלימנטים…”

אניקו : “הכנתי אתמול יצא מהמם!!!
כבר לא יכולה לחכות לשבועות כדי להגיש את זה!!!
הגשתי בארוחה החלבית בשבועות.
כולם התלהבו אין דברים כאלה!!!”

גילת : “יצא מעולה וטעים ברמות, אז תודה על עוד מתכון מנצח.”

143
תגובות

  הרשם  
עדכן
אסתר

היי ערב טוב..
במקום חלב אפשר להתשמש בחלב סויה ?

שירה

הי ניקי. עד כמה חובה הג’לטין?? יש תחליף?

חני

האם אני יכולה להמיס את הג’לטין בסיר במקום במיקרוגל?

הילה

היי ניקי, אם אני רוצה לעשות כמות כפולה פשוט להכפיל את כל המצרכים?

תמר

הי ניקי לפי התגובות הבנתי שאת המתכון הזה אי-אפשר להמיר לפרווה תוכלי לכוון אותי למתכון פרווה למוס שחור ולבן פרווה אני יעשה בכוס חצי חצי חד פעמי עם הפרדה תודה!!!

ענבל

היי,
המתכונים שלך תמיד מדהימים ואני מכינה מהם המון. תודה רבה!
ראיתי את המוס הזה והוא נראה ממש טוב. אני רוצה להכין את זה למשלוחי מנות ואני נוסעת להתארח, כך שאני אורזת את המשלוחי מנות בבית ועד שזה יגיע ליעד ייקחו כמה שעות. כמה זמן המוס יכול לשרוד בחוץ בלי קירור?

שני

עהי ניקי אם אני רוצה להחליף את זה לפרווה איך אני עושה את זה? אגב האתר שלך מדהים!!!! אני כל הזמן לוקחת מפה מתכונים ורעיונות