מוס שוקולד לבן ותותים
אין משהו שהולך עם תותים בשילוב מופלא מאשר שוקולד לבן. זה השוקולד שאני הכי אוהבת בעולם.
מרכיבים:
150 ג' שוקולד לבן
כוס שמנת מתוקה
2 כפות חלב
קופסת תותים
כף סוכר
הכנות:
1. לחתוך תותים לקוביות, לפזר מעל סוכר ולשמור בצד לחצי שעה.
2. להמיס שוקולד וחלב במיקרו (זהירות שלא ישרף). להקציף שמנת לקצפת יציבה ולקפל אליה השוקולד.
3. להכין כוסות יפות להגשה ולמלא עד מחציתן בתותים, את החצי השני של למלא במוס הלבן, לקרר.