


מוס שוקולד לבן ותותים
אין משהו שהולך עם תותים בשילוב מופלא מאשר שוקולד לבן. זה השוקולד שאני הכי אוהבת בעולם.
מרכיבים:
150 ג’ שוקולד לבן
כוס שמנת מתוקה
2 כפות חלב
קופסת תותים
כף סוכר
הכנות:
1. לחתוך תותים לקוביות, לפזר מעל סוכר ולשמור בצד לחצי שעה.
2. להמיס שוקולד וחלב במיקרו (זהירות שלא ישרף). להקציף שמנת לקצפת יציבה ולקפל אליה השוקולד.
3. להכין כוסות יפות להגשה ולמלא עד מחציתן בתותים, את החצי השני של למלא במוס הלבן, לקרר.
6700 צפיות 4 צפיות היום
היי ניקי
אני מנסה לפתוח את המתכון: מוס שוקולד לבן ותותים ז’ברה ולא מצליחה. אפשר קישור שעובד בבקשה?
38…בסוף הצלחתי סליחה…יצא סוף הדרך!תודה לך!
הקצפתי שמנת וזה נשאר דליל.מה יכולה להיות הסיבה ומה עושים?
המון תודה!פשוט יודעת שבד” כ מקציפים עם חלב או סוכר.המון תודה לך על הסבלנות!