מוס שוקולד לבן ותותים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מוס שוקולד לבן ותותים

מוס שוקולד לבן ותותים

אין משהו שהולך עם תותים בשילוב מופלא מאשר שוקולד לבן. זה השוקולד שאני הכי אוהבת בעולם.

מרכיבים:

150 ג’ שוקולד לבן
כוס שמנת מתוקה
2 כפות חלב
קופסת תותים
כף סוכר

הכנות:

1. לחתוך תותים לקוביות, לפזר מעל סוכר ולשמור בצד לחצי שעה.

2. להמיס שוקולד וחלב במיקרו (זהירות שלא ישרף). להקציף שמנת לקצפת יציבה ולקפל אליה השוקולד.

3. להכין כוסות יפות להגשה ולמלא עד מחציתן בתותים, את החצי השני של למלא במוס הלבן, לקרר.

17086 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

56
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיטל

היי ניקי
אפשר לטחון את התותים ולשים מעל הקרם ?
אם כן מה כמות התותים ואפשרי להכין מהיום למחר ?
תודה ענקית !

דורית

היי ניקי,
האם אפשר להכין יום קודם ולשמור במקרר?
תודה,

לאה

אפשר להכין יום מראש ולשמור במקרר?

אלינור אורן

בוקר טוב ניקי,
לכמה מנות בערך המתכון מתאים?

מיכל

האם אפשר להקפיא ללא התותים? אני מחפשת מתכוני קינוח שאפשר להקפיא תודה מיכל

שם

אלינור ל (לא רשום) | 19.06.2011 – 11:56
שלום ניקי
רציתי לעדכן שהכנתי בשבועות(כמות כפולה כמובן)
פוררתי מעל שוקולד מריר.
היו כ”כ הרבה מטעמים על השולחן אבל זה היה מדהים ונראה כ”כ מרשים. תודה

שם

יודית (לא רשום) | 21.07.2011 – 19:26
אפילו באמסטרדם ליקקו את האצבעות עם קינוח נפלא זה,
ממש מוצלח
יודית