יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

קינוחים

מוס שוקולד מעולה

24 יוני 2012
(Visited 38,005 times, 1 visits today)
מוס שוקולד מעולה

מוס שוקולד מעולה

המוס הזה משגע, הוא יוצא רך כיף לאכול אותו. זה אחד המוסים הכי שווים שיש הטעם שלו נפלא המרקם נהדר זה באמת קינוח שקשה לעמוד בפניו, לאוהבי השוקולד מומלץ ביותר. כמה טעים איזה כיף של מתכון.

15 כוסיות

מרכיבים:

100 ג` שוקולד מריר
60 מ"ל שמן (רבע כוס)
2 ביצים
100 ג` סוכר (חצי כוס )
250 מ"ל שמנת מתוקה
כף סוכר

אולי תאהב גם את...♥

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

  • מוס שוקולד מפנק בקלי קלות

    איך בא לי להתפנק עם מוס שוקולד שתבינו אני פינטזתי על המוס הרבה זמן, בניתי את המתכון בראש וידעתי בדיוק איזה טעמים אני רוצה.
    אין כמו מוס שוקולד מפנק, המרקם הנהדר הקטיפתי עם הנגיעות קצפת כל כך טעים. מהסוג שלוקחים כפית וממהרים לחסל את כל הכוס.
    אני רוצה לומר לכם שאני אוהבת את העבודה שלי ובימים שיש מוס שוקולד על הכוונת אני בכלל בעננים 🙂

    3 כוסות בנפח 240 מ"ל

  • מוס נוגט אגוזים כשר לפסח

    מעולה! המוס הזה יצא טעים ברמות לא הפסקנו ללקק את הקערה שתבינו כמה טעים זה יצא. הכל בקערה אחת בלי ללכלך יותר מידי כלים, 10 דקות הכנה וזה נכנס למקרר, יכול להיות יותר טוב מזה ? כמובן שהוא מתאים לפסח.

    13 כוסיות

  • גלידת מסקרפונה קפה

    אני יכולה לומר שזה משגע בעצם זה יותר ממשגע זה טעים ברמות.
    5 דקות הכנה זה הכל, לפעמים אני שואלת את  עצמי איך בזמן הכנה כל כך קצר יוצאים דברים כל כך טובים ?
    אני אוהבת לשלב קפה בקינוחים זה יוצא מושלם אפילו לאלה שלא אוהבים קפה. הכנתי שילוב של גבינת מסקרפונה וקפה וזה יצא ללקק ת'אצבעות! זה נהדר בתור גלידה, אפשר להגיש בתור מוס. ההכנה קלה ביותר וזה פינוק נהדר למשפחה במיוחד בימי הקיץ החמים.

    13 כוסיות 60 מ"ל

הכנות:

  1. 1. להפריד את הביצים לחלבונים ולחלמונים ולשמור בצד.

2. לשבור את השוקולד לקוביות לשים בקערה להוסיף את השמן ולהמיס במיקרו לתערובת חלקה, לצנן 10 – 15 דקות.

3. להוסיף את החלמונים לשוקולד בסבלנות אחרי כל הוספת חלמון לערבב במהירות ולהוסיף עוד חלמון עד שהחלמונים נטמעים לגמרי בשוקולד.

4. לשים את החלבונים במיקסר יחד עם החצי כוס סוכר להקציף במהירות גבוהה עד שיש קצף יציב.

5. להוסיף את השוקולד אל הקצף ולקפל עד שהכל אחיד.

6. להקציף שמנת מתוקה עם כף סוכר לקצפת יציבה להוסיף את השוקולד ולקפל עד שהכל אחיד, המוס נוזלי הוא מתייצב בקירור.

7. למלא את הכוסיות ולקרר לפחות כמה שעות.

עכשיו אפשר ללקק את מה שנותר בקערה, תכינו תגלו עד כמה שזה טעים.

כדאי לדעת ש…
רוצים מוס שוקולד ללא ביצים ? תלחצו כאן, להכנה פרווה להחליף את השמנת בריץ.

מוס שוקולד מעולה מוס שוקולד מעולהמוס שוקולד מעולה

מוש שוקולד מעולהמוש שוקולד מעולה

גולשים מכינים וממליצים:

חני : "יצא מושלם! תודה!!"

הרשם
עדכן
162 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי
מאז שהתחלתי את ההכנות לחג אני על האתר שלך
הכנתי כבר-
עוגת ריבה ופירורים
עוגת תפוחים ודבש
פשטידת פרווה פטריות
ועכשיו אני מכינה את המוס הזה ואשים פרורי חלוה מעל
הכל נראה מושלם! תודה ניקי שנה טובה!

הי, האם במקום לקרר לכמה שעות, יש אפשרות להקפיא לחצי שעה? (מנסה לקצר זמן קירור בשביל הגשה מהירה.)תודה!

האם יש לך מתכון לקינוח ללא ריץ ושמנת?
אני רוצה להכין לשבת ואין לי את המוצרים האלו.

תודה! עדיף בצידנית?

שלום ניקי!
הכנתי את המוס הזה, מוס אפרסקים, מוס נוגט ומוס תותים. הכל בגרסת פרווה עם ריץ'.
הקפאתי הכל לפני ארבעה ימים.
איך הכי טוב להפשיר?
(יש נסיעה של כשעה עד האירוע).
תודה רבה!

חייבים לשים בכוסיות או שאפשר גם לשים בקופסא /קערה +מכסה וכך להקפיא ואז אחר כך לחלק לאו דוקא לכוסיות?

תודה רבה!