מוס שוקולד מעולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מוס שוקולד מעולה

מוס שוקולד מעולה

המוס הזה משגע, הוא יוצא רך כיף לאכול אותו. זה אחד המוסים הכי שווים שיש הטעם שלו נפלא המרקם נהדר זה באמת קינוח שקשה לעמוד בפניו, לאוהבי השוקולד מומלץ ביותר. כמה טעים איזה כיף של מתכון.

15 כוסיות

מרכיבים:

100 ג` שוקולד מריר
60 מ”ל שמן (רבע כוס)
2 ביצים
100 ג` סוכר (חצי כוס )
250 מ”ל שמנת מתוקה
כף סוכר

הכנות:

  1. 1. להפריד את הביצים לחלבונים ולחלמונים ולשמור בצד.

2. לשבור את השוקולד לקוביות לשים בקערה להוסיף את השמן ולהמיס במיקרו לתערובת חלקה, לצנן 10 – 15 דקות.

3. להוסיף את החלמונים לשוקולד בסבלנות אחרי כל הוספת חלמון לערבב במהירות ולהוסיף עוד חלמון עד שהחלמונים נטמעים לגמרי בשוקולד.

4. לשים את החלבונים במיקסר יחד עם החצי כוס סוכר להקציף במהירות גבוהה עד שיש קצף יציב.

5. להוסיף את השוקולד אל הקצף ולקפל עד שהכל אחיד.

6. להקציף שמנת מתוקה עם כף סוכר לקצפת יציבה להוסיף את השוקולד ולקפל עד שהכל אחיד, המוס נוזלי הוא מתייצב בקירור.

7. למלא את הכוסיות ולקרר לפחות כמה שעות.

עכשיו אפשר ללקק את מה שנותר בקערה, תכינו תגלו עד כמה שזה טעים.

כדאי לדעת ש…
רוצים מוס שוקולד ללא ביצים ? תלחצו כאן, להכנה פרווה להחליף את השמנת בריץ.

46049 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מוס שוקולד מעולה מוס שוקולד מעולהמוס שוקולד מעולה

מוש שוקולד מעולהמוש שוקולד מעולה

גולשים מכינים וממליצים:

חני : “יצא מושלם! תודה!!”

157
תגובות

  הרשם  
עדכן
רחלי

תודה! עדיף בצידנית?

רחלי

שלום ניקי!
הכנתי את המוס הזה, מוס אפרסקים, מוס נוגט ומוס תותים. הכל בגרסת פרווה עם ריץ’.
הקפאתי הכל לפני ארבעה ימים.
איך הכי טוב להפשיר?
(יש נסיעה של כשעה עד האירוע).
תודה רבה!

רעות כהן

חייבים לשים בכוסיות או שאפשר גם לשים בקופסא /קערה +מכסה וכך להקפיא ואז אחר כך לחלק לאו דוקא לכוסיות?

שרה כהן

תודה רבה!

שרה כהן

אים אני רוצה שיצא לי יותר הרבה להכפיל בכמויות?

חיה בר

מוסים בליביצים חיות מה יש?

שנה טובה ומבורת!

1 8 9 10