מוס שוקולד מעולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מוס שוקולד מעולה

מוס שוקולד מעולה

המוס הזה משגע, הוא יוצא רך כיף לאכול אותו. זה אחד המוסים הכי שווים שיש הטעם שלו נפלא המרקם נהדר זה באמת קינוח שקשה לעמוד בפניו, לאוהבי השוקולד מומלץ ביותר. כמה טעים איזה כיף של מתכון.

15 כוסיות

מרכיבים:

100 ג` שוקולד מריר
60 מ”ל שמן (רבע כוס)
2 ביצים
100 ג` סוכר (חצי כוס )
250 מ”ל שמנת מתוקה
כף סוכר


הכנות:

  1. 1. להפריד את הביצים לחלבונים ולחלמונים ולשמור בצד.

2. לשבור את השוקולד לקוביות לשים בקערה להוסיף את השמן ולהמיס במיקרו לתערובת חלקה, לצנן 10 – 15 דקות.

3. להוסיף את החלמונים לשוקולד בסבלנות אחרי כל הוספת חלמון לערבב במהירות ולהוסיף עוד חלמון עד שהחלמונים נטמעים לגמרי בשוקולד.

4. לשים את החלבונים במיקסר יחד עם החצי כוס סוכר להקציף במהירות גבוהה עד שיש קצף יציב.

5. להוסיף את השוקולד אל הקצף ולקפל עד שהכל אחיד.

6. להקציף שמנת מתוקה עם כף סוכר לקצפת יציבה להוסיף את השוקולד ולקפל עד שהכל אחיד, המוס נוזלי הוא מתייצב בקירור.

7. למלא את הכוסיות ולקרר לפחות כמה שעות.

עכשיו אפשר ללקק את מה שנותר בקערה, תכינו תגלו עד כמה שזה טעים.

כדאי לדעת ש…
רוצים מוס שוקולד ללא ביצים ? תלחצו כאן, להכנה פרווה להחליף את השמנת בריץ.

16004 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מוס שוקולד מעולה מוס שוקולד מעולהמוס שוקולד מעולה

מוש שוקולד מעולהמוש שוקולד מעולה

גולשים מכינים וממליצים:

חני : “יצא מושלם! תודה!!”


129
תגובות

  הרשם  
עדכן
חגית

היי ניקי, אני רוצה להכין חצי כמות. אפשרי??

חיה

ניקי שלום,
אני מכינה עכשיו את המוס הזה לתספורת של הבן שלי,
הכפלתי את הכל ב6 ומשום מה הצבע נראה ממש בהיר לעומת התמונה כאן.. יש לזה סיבה?
ומה אני יכולה להוסיף כדי שיצא כהה?
תודה

מלכה זהר

היי ניקי
הכנתי את המוס אבל הוא יצא ממש ממש מתוק עד כדי כך שהילדים שלי לא נוגעים בו..
מה לדעתך אפשר לעשות??
תודה

ורד

האם כדאי להשתמש בשוקולד מריר רגיל או זה של ה60%?

נועם זוהר

היי ניקי (אורטל 🙂 )
הרגע הכנתי את המוס שוקןלד סיימתי שמתי בכוסות אבל הוא לא יצא כל כך מתוק.. וחסר לו מתיקות.
מה אפשר לעשות??
תודה 🙂

מרי

הי ניקי, אני מחפשת מתכון קל לקינוח כוסות/מוס שהוא פרווה במקור ויוצא מעולה!!!
יש מתכון למשהו כזה?

רויטל

הי ניקי, מה עם הקפאה, אפשרי, אן עדיף את המוס בלי הביצים?
וגם, שנה שעברה הכנתי קינוח בכוס של גבינה ופירורים מעלה שגם לקחתי ממך, (יחד עם עוד מנות מעולות שהכנתי, כולן מהאתר שלך), לא מוצאת את המתכון יותר. הוא באתר בשם אחר?

1 6 7 8