מוס שוקולד לבן פררו רושה
כל הכיף מתחיל כשנגמר המוס, הקינוח הזה מדהים ביופיו מקסים אמיתי ראיתי בדימיוני את הגביעים מלאים מוס שוקולד לבן מפתה וטעים.
מרכיבים:
350 ג` שוקולד לבן / שוקולד מריר לפרווה
350 מ"ל שמנת מתוקה / ריץ לפרווה
50 ג` חמאה / מחמאה לפרווה
2 ביצים מופרדות (לא חובה)
2 כפות סוכר
כדורי פררו רושה
קונכיות גלידה (גביעים)
כוסות גבוהות
הכנות:
1. להמיס שוקולד, חמאה, 100 מ"ל שמנת מתוקה לתערובת אחידה לצנן מעט.
2. להקציף חלמונים וכף סוכר, להוסיף לשוקולד. להקציף חלבונים וכף סוכר לקפל לשוקולד.
**מי שיש לו בעיה עם ביצים חיות שידלג על השלב הזה**
3. להקציף את שאר השמנת המתוקה ולקפל אל השוקולד. לחלק לכלים אישיים / קונכיות גלידה, לפני ההגשה להניח באמצע כל מוס פררו רושה.
מוסים נוספים למילוי הגביעים:
קרם ווניל: שמנת מתוקה / ריץ לפרווה כוס חלב / חלב סויה לפרווה אינסטנט ווניל
להקציף לקרם יציב ולמלא את קונכיות הגלידה.
הערות:
להכין את הגביעים כמה שיותר קרוב להגשה. מרשים יפה קלי קלות הכנה שווה להכין.
ניתן לקשט בתותים, אפרסקים, אגסים או כל פרי יפה לקישוט. יצאו לי מהמוס הלבן 6 קונכיות גלידה ו 5 כוסות