יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

קינוחים

מוס שוקולד לבן פררו רושה

24 יוני 2012
(Visited 6,718 times, 3 visits today)
מוס שוקולד לבן פררו רושה

מוס שוקולד לבן פררו רושה

כל הכיף מתחיל כשנגמר המוס, הקינוח הזה מדהים ביופיו מקסים אמיתי ראיתי בדימיוני את הגביעים מלאים מוס שוקולד לבן מפתה וטעים.

מרכיבים:

350 ג` שוקולד לבן / שוקולד מריר לפרווה
350 מ"ל שמנת מתוקה / ריץ לפרווה
50 ג` חמאה / מחמאה לפרווה
2 ביצים מופרדות (לא חובה)
2 כפות סוכר
כדורי פררו רושה

קונכיות גלידה (גביעים)
כוסות גבוהות

אולי תאהב גם את...♥

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

  • מוס שוקולד מפנק בקלי קלות

    איך בא לי להתפנק עם מוס שוקולד שתבינו אני פינטזתי על המוס הרבה זמן, בניתי את המתכון בראש וידעתי בדיוק איזה טעמים אני רוצה.
    אין כמו מוס שוקולד מפנק, המרקם הנהדר הקטיפתי עם הנגיעות קצפת כל כך טעים. מהסוג שלוקחים כפית וממהרים לחסל את כל הכוס.
    אני רוצה לומר לכם שאני אוהבת את העבודה שלי ובימים שיש מוס שוקולד על הכוונת אני בכלל בעננים 🙂

    3 כוסות בנפח 240 מ"ל

  • מוס נוגט אגוזים כשר לפסח

    מעולה! המוס הזה יצא טעים ברמות לא הפסקנו ללקק את הקערה שתבינו כמה טעים זה יצא. הכל בקערה אחת בלי ללכלך יותר מידי כלים, 10 דקות הכנה וזה נכנס למקרר, יכול להיות יותר טוב מזה ? כמובן שהוא מתאים לפסח.

    13 כוסיות

  • גלידת מסקרפונה קפה

    אני יכולה לומר שזה משגע בעצם זה יותר ממשגע זה טעים ברמות.
    5 דקות הכנה זה הכל, לפעמים אני שואלת את  עצמי איך בזמן הכנה כל כך קצר יוצאים דברים כל כך טובים ?
    אני אוהבת לשלב קפה בקינוחים זה יוצא מושלם אפילו לאלה שלא אוהבים קפה. הכנתי שילוב של גבינת מסקרפונה וקפה וזה יצא ללקק ת'אצבעות! זה נהדר בתור גלידה, אפשר להגיש בתור מוס. ההכנה קלה ביותר וזה פינוק נהדר למשפחה במיוחד בימי הקיץ החמים.

    13 כוסיות 60 מ"ל

הכנות:

1. להמיס שוקולד, חמאה, 100 מ"ל שמנת מתוקה לתערובת אחידה לצנן מעט.

2. להקציף חלמונים וכף סוכר, להוסיף לשוקולד. להקציף חלבונים וכף סוכר לקפל לשוקולד.

**מי שיש לו בעיה עם ביצים חיות שידלג על השלב הזה**

3. להקציף את שאר השמנת המתוקה ולקפל אל השוקולד. לחלק לכלים אישיים / קונכיות גלידה, לפני ההגשה להניח באמצע כל מוס פררו רושה.

מוסים נוספים למילוי הגביעים:

קרם ווניל: שמנת מתוקה / ריץ לפרווה כוס חלב / חלב סויה לפרווה אינסטנט ווניל

להקציף לקרם יציב ולמלא את קונכיות הגלידה.

הערות:
להכין את הגביעים כמה שיותר קרוב להגשה. מרשים יפה קלי קלות הכנה שווה להכין.
ניתן לקשט בתותים, אפרסקים, אגסים או כל פרי יפה לקישוט. יצאו לי מהמוס הלבן 6 קונכיות גלידה ו 5 כוסות

הרשם
עדכן
57 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

שלום, רציתי לשאול אם אני עושה רק את המוס למטרה אחרת יש אפשרו להקפיא? כמה זמן?

איפה אפשר להשיג את הקעריות וופל?

היי! אם אני מפזרת מעל קצת כדורי שוקולד קטנטנים, האם זה ישקע לתוך המוס?
תודה!

היי ניקי אפשר לעשות במקום השוקולד הלבן עם שוקולד ציפס לבן (כי אין לי שוקולד לבן)? ואם עושים עם שוקולד מריר זה יוצא מוס שוקולד נכון?

היי ניקי. תמיד אני עושה את המוס הזה עם ביצים. אם אני מורידה את הביצים- לשים סוכר? מה יהיה ההבדל?

היי! כמה זמן לוקח להכין בערך?

היי! כמה זמן בערך לוקח להכין? נראה טעים מאוד!