מוס שוקולד לבן פררו רושה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מוס שוקולד לבן פררו רושה

מוס שוקולד לבן פררו רושה

כל הכיף מתחיל כשנגמר המוס, הקינוח הזה מדהים ביופיו מקסים אמיתי ראיתי בדימיוני את הגביעים מלאים מוס שוקולד לבן מפתה וטעים.

מרכיבים:

350 ג` שוקולד לבן / שוקולד מריר לפרווה
350 מ”ל שמנת מתוקה / ריץ לפרווה
50 ג` חמאה / מחמאה לפרווה
2 ביצים מופרדות (לא חובה)
2 כפות סוכר
כדורי פררו רושה

קונכיות גלידה (גביעים)
כוסות גבוהות


הכנות:

1. להמיס שוקולד, חמאה, 100 מ”ל שמנת מתוקה לתערובת אחידה לצנן מעט.

2. להקציף חלמונים וכף סוכר, להוסיף לשוקולד. להקציף חלבונים וכף סוכר לקפל לשוקולד.

**מי שיש לו בעיה עם ביצים חיות שידלג על השלב הזה**

3. להקציף את שאר השמנת המתוקה ולקפל אל השוקולד. לחלק לכלים אישיים / קונכיות גלידה, לפני ההגשה להניח באמצע כל מוס פררו רושה.

מוסים נוספים למילוי הגביעים:

קרם ווניל: שמנת מתוקה / ריץ לפרווה כוס חלב / חלב סויה לפרווה אינסטנט ווניל

להקציף לקרם יציב ולמלא את קונכיות הגלידה.

הערות:
להכין את הגביעים כמה שיותר קרוב להגשה. מרשים יפה קלי קלות הכנה שווה להכין.
ניתן לקשט בתותים, אפרסקים, אגסים או כל פרי יפה לקישוט. יצאו לי מהמוס הלבן 6 קונכיות גלידה ו 5 כוסות

5700 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב


49
תגובות

  הרשם  
עדכן
אושרית

היי ניקי. תמיד אני עושה את המוס הזה עם ביצים. אם אני מורידה את הביצים- לשים סוכר? מה יהיה ההבדל?

קארין

היי! כמה זמן לוקח להכין בערך?