יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

קינוחים

מוס נוטלה

24 יוני 2012
(Visited 26,205 times, 4 visits today)

מוס נוטלה

אני חושבת שבמקור הוא היה של אודטה, אבל יש כל כך הרבה גרסאות למוס הזה שכבר אין לי מושג מה המקור שלו. זה אחד הקינוחים הכי קלים להכנה ואחד הטעימים שיש

זמן הכנה: 5 דקות

מרכיבים:

כוס וחצי שמנת מתוקה קרה
250 ג' ממרח נוטלה (3/4 כוס)

אולי תאהב גם את...♥

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

  • מוס שוקולד מפנק בקלי קלות

    איך בא לי להתפנק עם מוס שוקולד שתבינו אני פינטזתי על המוס הרבה זמן, בניתי את המתכון בראש וידעתי בדיוק איזה טעמים אני רוצה.
    אין כמו מוס שוקולד מפנק, המרקם הנהדר הקטיפתי עם הנגיעות קצפת כל כך טעים. מהסוג שלוקחים כפית וממהרים לחסל את כל הכוס.
    אני רוצה לומר לכם שאני אוהבת את העבודה שלי ובימים שיש מוס שוקולד על הכוונת אני בכלל בעננים 🙂

    3 כוסות בנפח 240 מ"ל

  • מוס נוגט אגוזים כשר לפסח

    מעולה! המוס הזה יצא טעים ברמות לא הפסקנו ללקק את הקערה שתבינו כמה טעים זה יצא. הכל בקערה אחת בלי ללכלך יותר מידי כלים, 10 דקות הכנה וזה נכנס למקרר, יכול להיות יותר טוב מזה ? כמובן שהוא מתאים לפסח.

    13 כוסיות

  • גלידת מסקרפונה קפה

    אני יכולה לומר שזה משגע בעצם זה יותר ממשגע זה טעים ברמות.
    5 דקות הכנה זה הכל, לפעמים אני שואלת את  עצמי איך בזמן הכנה כל כך קצר יוצאים דברים כל כך טובים ?
    אני אוהבת לשלב קפה בקינוחים זה יוצא מושלם אפילו לאלה שלא אוהבים קפה. הכנתי שילוב של גבינת מסקרפונה וקפה וזה יצא ללקק ת'אצבעות! זה נהדר בתור גלידה, אפשר להגיש בתור מוס. ההכנה קלה ביותר וזה פינוק נהדר למשפחה במיוחד בימי הקיץ החמים.

    13 כוסיות 60 מ"ל

הכנות:

1. לרכך במיקרו את הנוטלה. להקציף את השמנת תוך כדי הקצפה להוסיף בהדרגה את הנוטלה, להקציף במהירות גבוהה עד שהמוס יציב, לחלק לכלי הגשה ולקרר כמה שעות.

מוס נוטלה

הרשם
עדכן
51 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי,
יש לך רעיון להגשה של המוס? נגיד פירורי משהו מלמעלה ו/או מלמטה?

תודה!
אביגיל

היי
הוספתי נוטלה תוך הקצפה והשמנת לא הופכת לקצפת. נהיה נוזל שוקולדי שלא מוקצף. מה עושים? אולי השוקולד היה חם מידי??

אין צורך בג'לטין לקינוחי כוסות?

היי ניקי
איך אפשר לרכך את הנוטלה אם אין לי מקרוגל?

שלום ניקי
האם לאחר הכנה ניתן לחלק לכוסות אישיות? ואז להעביר למקרר
תודה!

ניקי לנו יצא נוזלי אז הכנו מזה שוקו והשוקו טעיםםםם

ניקי היקרה
טעים בטרוף!
נרשמה התלהבות אצל הקטנים ואצל הגדולים.
תודה רבה על המתכון
ושבוע טוב

ושבוע טוב