מוס נוטלה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מוס נוטלה

אני חושבת שבמקור הוא היה של אודטה, אבל יש כל כך הרבה גרסאות למוס הזה שכבר אין לי מושג מה המקור שלו. זה אחד הקינוחים הכי קלים להכנה ואחד הטעימים שיש

זמן הכנה: 5 דקות

מרכיבים:

כוס וחצי שמנת מתוקה קרה
250 ג’ ממרח נוטלה (3/4 כוס)

הכנות:

1. לרכך במיקרו את הנוטלה. להקציף את השמנת תוך כדי הקצפה להוסיף בהדרגה את הנוטלה, להקציף במהירות גבוהה עד שהמוס יציב, לחלק לכלי הגשה ולקרר כמה שעות.

22134 צפיות 24 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מוס נוטלה

50
תגובות

  הרשם  
עדכן
אביגיל

הי ניקי,
יש לך רעיון להגשה של המוס? נגיד פירורי משהו מלמעלה ו/או מלמטה?

תודה!
אביגיל

מיטל

היי
הוספתי נוטלה תוך הקצפה והשמנת לא הופכת לקצפת. נהיה נוזל שוקולדי שלא מוקצף. מה עושים? אולי השוקולד היה חם מידי??

אהובה

אין צורך בג’לטין לקינוחי כוסות?

יהודית

היי ניקי
איך אפשר לרכך את הנוטלה אם אין לי מקרוגל?

סיון בר

שלום ניקי
האם לאחר הכנה ניתן לחלק לכוסות אישיות? ואז להעביר למקרר
תודה!