


דונאטס אפוי
טעים ועוד פעם טעים. רציתי להכין דונאטס אלה עם החור באמצע אבל ממש לא התחשק לי לטגן זה לא בשבילי. אז התחלתי לאלתר ויצא כל כך מוצלח שהילדים ביקשו עוד ועוד אני וכולנו ישבנו לחסל את החמודים האלה. הילדים מאוד אהבו עם נוטלה אני התלהבתי מריבת התות.
מספר מנות: 28
זמן הכנה: כ – 45 דקות
מרכיבים:
2 ביצים
2 כוסות קמח
שקית א. אפיה
כוס וחצי חלב
כף סירופ מייפל
100 ג’ חמאה מומסת
חצי כוס סוכר
הכנות:
1. לערבב את כל המצרכים, למלא את השקעים עד 3/4 גובה חום בינוני 180 מעלות כ 15 דקות או עד שמזהיב.
2. לפזר א. סוכר ולהגיש עם ריבה, נוטלה, שחר, כל ממרח שאוהבים.
22260 צפיות 5 צפיות היום
היי, מה שלומך?
אפשר להחליף את החלב בחלב סויה לפרווה?
ודבר שני האם אפשר לאפות בתבנית שקעים רגילה כמו של מאפינס?
ואז איפה שמים את המילוי?
תודה:)
ויום טוב.
הי…
רציתי לדעת אם יש לזה גירסא פרווה?
ואם אני שמה בעטרות נייר, איך אני ממלאה?
שוב היי לניקי:) אני צריכה להכין אותם ליום שישי( להכין ולקחת),מנסיונך כמה זמן לאחר הוצאתם מהתנור הם ישמרו את התכונות שניחנת אותם בהם? בלי להקפיא. כלומר יש מצב לאפות אותם בערב לפני ?
הי ניקי
אין לי סירופ. ניתן להחליף עם משהו אחר?
תודה רבה
האם מתאים להחליף פה את החמאה בשמן?
והאם יש דרך אחרת לאפות את זה, כי אין לי תבנית שקעים?
הי ניקי, לא הבנתי- באיזה שקעים לשים את זה?
ואוו
נוזל לי ריר מהפה מלעבור על כל הקינוחים
הכל כל כך מגרה…. נראה איזה מתכון יזכה בסוף…
סופ”ש רגוע