מלבי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מלבי

מלבי זה אחד הקינוחים הכי קלים שאני מכירה מאוד קל להכין אותו בבית, יוצא קינוח טעים פשוט קל וכמובן מתוק 🙂 אפשר להקפיא בכיף, בקיצור זה אחלה קינוח.

מספר מנות: 12

מרכיבים:

כוס וחצי חלב
כוס וחצי שמנת מתוקה
חצי כוס סוכר
כף קורנפלור
14 ג’ ג’לטין (שקית)
3 טיפות תמצית מי ורדים

תוספות בהגשה:
מיץ פטל (ויטמינצ’יק)
קוקוס
קינמון
פיסטוקים קצוצים
אגוזי מלך קצוצים

הכנות:

1. לערבב ג’לטין ורבע כוס חלב ולהמתין 10 דקות. לערבב בקערה נפרדת רבע כוס חלב וקורנפלור לתערובת אחידה ללא גושים.

2. להרתיח את שאר המצרכים  ולהוריד מהאש, להוסיף את תערובת הקורנפלור ולערבב היטב להכניס למיקרו את הג’ילטין להפעיל 30 שניות, לוודא שהג’לטין נמס לגמרי ולהוסיף לבלילת החלב.

3. לצקת לכוסות הגשה ולקרר כמה שעות.

4. לפני ההגשה להזליף פטל ולקשט עם מה שאוהבים.

14586 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מלבי מלבימלבי מלבימלבי

גולשים מכינים וממליצים:

רויטל : “מדהים! מדהים! מדהים!
מלא מחמאות והטעם… גן עדן!”

69
תגובות

  הרשם  
עדכן
שני

היי יש אפשרות למתכון בלי הג׳לטין? להוסיף עוד קורנפלור? אם כן כמה?

לירון

היי,
אני רוצה להכין לפי כמות של ליטר חלב.
אשמח לדעת מה היחס של שאר המצרכים?
תודה,

שרה חדד

אם אני אכניס את המלבי למקפיא לשעה וחצי זה יהרוס אותו?

טלי

בוקר טוב,
כמה זמן אפשר להשאיר את המלבי במקרר?
תודה

אלון

כיצד ממירים בין תמצית ורדים למי ורדים? מה היחסים?

1 3 4 5