יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

קינוחים

מלבי

24 יוני 2012
(Visited 12,787 times, 5 visits today)

מלבי

מלבי זה אחד הקינוחים הכי קלים שאני מכירה מאוד קל להכין אותו בבית, יוצא קינוח טעים פשוט קל וכמובן מתוק 🙂 אפשר להקפיא בכיף, בקיצור זה אחלה קינוח.

מספר מנות: 12

מרכיבים:

כוס וחצי חלב
כוס וחצי שמנת מתוקה
חצי כוס סוכר
כף קורנפלור
14 ג' ג'לטין (שקית)
3 טיפות תמצית מי ורדים

תוספות בהגשה:
מיץ פטל (ויטמינצ'יק)
קוקוס
קינמון
פיסטוקים קצוצים
אגוזי מלך קצוצים

אולי תאהב גם את...♥

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

  • מוס שוקולד מפנק בקלי קלות

    איך בא לי להתפנק עם מוס שוקולד שתבינו אני פינטזתי על המוס הרבה זמן, בניתי את המתכון בראש וידעתי בדיוק איזה טעמים אני רוצה.
    אין כמו מוס שוקולד מפנק, המרקם הנהדר הקטיפתי עם הנגיעות קצפת כל כך טעים. מהסוג שלוקחים כפית וממהרים לחסל את כל הכוס.
    אני רוצה לומר לכם שאני אוהבת את העבודה שלי ובימים שיש מוס שוקולד על הכוונת אני בכלל בעננים 🙂

    3 כוסות בנפח 240 מ"ל

  • מוס נוגט אגוזים כשר לפסח

    מעולה! המוס הזה יצא טעים ברמות לא הפסקנו ללקק את הקערה שתבינו כמה טעים זה יצא. הכל בקערה אחת בלי ללכלך יותר מידי כלים, 10 דקות הכנה וזה נכנס למקרר, יכול להיות יותר טוב מזה ? כמובן שהוא מתאים לפסח.

    13 כוסיות

  • גלידת מסקרפונה קפה

    אני יכולה לומר שזה משגע בעצם זה יותר ממשגע זה טעים ברמות.
    5 דקות הכנה זה הכל, לפעמים אני שואלת את  עצמי איך בזמן הכנה כל כך קצר יוצאים דברים כל כך טובים ?
    אני אוהבת לשלב קפה בקינוחים זה יוצא מושלם אפילו לאלה שלא אוהבים קפה. הכנתי שילוב של גבינת מסקרפונה וקפה וזה יצא ללקק ת'אצבעות! זה נהדר בתור גלידה, אפשר להגיש בתור מוס. ההכנה קלה ביותר וזה פינוק נהדר למשפחה במיוחד בימי הקיץ החמים.

    13 כוסיות 60 מ"ל

הכנות:

1. לערבב ג'לטין ורבע כוס חלב ולהמתין 10 דקות. לערבב בקערה נפרדת רבע כוס חלב וקורנפלור לתערובת אחידה ללא גושים.

2. להרתיח את שאר המצרכים  ולהוריד מהאש, להוסיף את תערובת הקורנפלור ולערבב היטב להכניס למיקרו את הג'ילטין להפעיל 30 שניות, לוודא שהג'לטין נמס לגמרי ולהוסיף לבלילת החלב.

3. לצקת לכוסות הגשה ולקרר כמה שעות.

4. לפני ההגשה להזליף פטל ולקשט עם מה שאוהבים.

מלבי מלבימלבי מלבימלבי

גולשים מכינים וממליצים:

רויטל : "מדהים! מדהים! מדהים!
מלא מחמאות והטעם… גן עדן!"

הרשם
עדכן
89 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

יצא מושלם,תודה!

היי ניקי,
הכנתי את המלבי לפחות כבר 4 שעות במקרר,
לא עושה סימנים של התקרשות.
מה אפשר לעשות?

תודה

היי ניקי היקרה,
הכנתי עכשיו את המלבי שלך, אך התערובת יצאה לי ממש דלילה לפני כניסה לקירור, האם זה בסדר?

איך עושים מלבי טבעוני?

ניקי אלופה!! אם הכנתי כעת, מכניסה למקפיא.. כמה זמן לפני שאוכלים צריך להוציא?.. בערך 100 מ"ל..

היי ניקי אני רואה שמלבי ופנקוטה הם קינוחים כמעט זהים, ההבדל הוא רק בשם?

הי ניקי
איך הופכים את המתכון לפרווה?