מלבי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מלבי

מלבי זה אחד הקינוחים הכי קלים שאני מכירה מאוד קל להכין אותו בבית, יוצא קינוח טעים פשוט קל וכמובן מתוק 🙂 אפשר להקפיא בכיף, בקיצור זה אחלה קינוח.

מספר מנות: 12

מרכיבים:

כוס וחצי חלב
כוס וחצי שמנת מתוקה
חצי כוס סוכר
כף קורנפלור
14 ג’ ג’לטין (שקית)
3 טיפות תמצית מי ורדים

תוספות בהגשה:
מיץ פטל (ויטמינצ’יק)
קוקוס
קינמון
פיסטוקים קצוצים
אגוזי מלך קצוצים

הכנות:

1. לערבב ג’לטין ורבע כוס חלב ולהמתין 10 דקות. לערבב בקערה נפרדת רבע כוס חלב וקורנפלור לתערובת אחידה ללא גושים.

2. להרתיח את שאר המצרכים  ולהוריד מהאש, להוסיף את תערובת הקורנפלור ולערבב היטב להכניס למיקרו את הג’ילטין להפעיל 30 שניות, לוודא שהג’לטין נמס לגמרי ולהוסיף לבלילת החלב.

3. לצקת לכוסות הגשה ולקרר כמה שעות.

4. לפני ההגשה להזליף פטל ולקשט עם מה שאוהבים.

18104 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מלבי מלבימלבי מלבימלבי

גולשים מכינים וממליצים:

רויטל : “מדהים! מדהים! מדהים!
מלא מחמאות והטעם… גן עדן!”

82
תגובות

  הרשם  
עדכן
גלית

ניקי שלום, הכנתי כמות כפולה מהמתכון של המלבי אבל גיליתי שאין לי שלוש מיכלי שמנת אז שמתי שני מיכלי שמנת+חצי כוס חלב על הכמות שהמלצת. כרגע המלבי נראה מאד נוזלי, האם כשייתקרר הוא יהיה סמיך וייתקרש? או שעלי להוסיף מיכל שמנת מתוקה כדי שיהיה סמיך? מקווה שתספיקי לענות לי כי המתכון לארוחת שישי הערב….
שבת שלום

יערה

ניקי בוקר טוב ושבוע טוב!!

אני מעדכנת שהמתכון יצא פשוט מושלללללללם!!! אלפי תודות! – וגם בתבנית מאפינס חד פעמית ניתן היה לשלוף בקלות(:
גם עוגת גבינה פירורים יצאה משהו משהו!
אני ממש מודה לך! ה’ יברך אותך!

יערה

היי ניקי היקרה,

האם ניתן להכין בתבניות חד פעמיות של מאפינ?
יהיה אפשר להפוך אח”כ?
שיהיה יפה כמו שלך?

תודה רבה!

ריבי

היי ניקי,
קודם כל המתכון הזה קל ויוצא פשוט נהדר – עד למתכון הזה פחדתי להכין מלבי בכלל!!
אז הכנתי אותו כמה פעמים ובפעם האחרונה (ניסיתי פעמיים) הוא לא הצליח!!!
עשיתי הכל לפי מה שכתבת (וכמו תמיד) אבל קצת זמן אחרי שהכנסתי את המלבי למקרר – הוא הפך לשכבות – כאילו הגלטין נפל ונוצרו ממש שכבות!!!
מה עשיתי לא בסדר??

אביב

אני מעוניינת שהמלבי יהיה פרווה. מה לעשות?

הילה

שלום ניקי,
אפשר חלב סויה במקום חלב רגיל- לפרווה.

תודה..

יערה

הי אין לי תמצית מי ורדים, אלא מי ורדים – כמה להוסיף???