מלבי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מלבי

מלבי זה אחד הקינוחים הכי קלים שאני מכירה מאוד קל להכין אותו בבית, יוצא קינוח טעים פשוט קל וכמובן מתוק 🙂 אפשר להקפיא בכיף, בקיצור זה אחלה קינוח.

מספר מנות: 12

מרכיבים:

כוס וחצי חלב
כוס וחצי שמנת מתוקה
חצי כוס סוכר
כף קורנפלור
14 ג’ ג’לטין (שקית)
3 טיפות תמצית מי ורדים

תוספות בהגשה:
מיץ פטל (ויטמינצ’יק)
קוקוס
קינמון
פיסטוקים קצוצים
אגוזי מלך קצוצים

הכנות:

1. לערבב ג’לטין ורבע כוס חלב ולהמתין 10 דקות. לערבב בקערה נפרדת רבע כוס חלב וקורנפלור לתערובת אחידה ללא גושים.

2. להרתיח את שאר המצרכים  ולהוריד מהאש, להוסיף את תערובת הקורנפלור ולערבב היטב להכניס למיקרו את הג’ילטין להפעיל 30 שניות, לוודא שהג’לטין נמס לגמרי ולהוסיף לבלילת החלב.

3. לצקת לכוסות הגשה ולקרר כמה שעות.

4. לפני ההגשה להזליף פטל ולקשט עם מה שאוהבים.

13771 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מלבי מלבימלבי מלבימלבי

גולשים מכינים וממליצים:

רויטל : “מדהים! מדהים! מדהים!
מלא מחמאות והטעם… גן עדן!”

69
תגובות

  הרשם  
עדכן
עינת

היי ניקי צהריים טובים,

האם אפשר סירופ פטל אחר ולא ויטמנציק?

רותי

יש לי רק מיכל אחד של שמנת מתוקה האם זה מספיק?

יערה

הי ניקי מה שלומך?

אני רוצה לגוון… הכנתי את המלבי מספר פעמים ותמיד יוצא מושלם !!! רציתי לשאול האם ניתן להמיר את תמצית מי הורדין בתמצית וניל?

תודה רבה,
יערה

לימור

היי ניקי
לגבי כמויות של החלב
רשמת שצריך כוס וחצי חלב
האם הכמות של החלב עבור הגלטין והקורנפלור כלול בכוס וחצי או שזה בנפרד ?
רבע ורבע והיתרה לשפוך לסיר?
תודה

סיון

היי ניקי

האם אפשר להחליף את הג’לטין בקורנפלור?
ראיתי באתר אחר שהמתכון הוא עם קורנפלור אבל מעדיפה את המתכונים שלך 🙂
פשוט יש ברשותי כרגע את כל החומרים מלבד הג’לטין…

מיכל

היי ניקי.
המתכון נראה טוב. האם אפשר להקפיא, ואם כן, לכמה זמן?
בהזדמנות חגיגית זו, רוצה לומר תודה על המתכונים הנהדרים שלך, וחג שמח, מיכל

מירון

שנה שעברה הכנתי מתכון שכרגע אני לא מוצאת אותו..זה היה קינוח עם קורנפלקס ושוקולד מקווה שהצלחת להבין אותי ואשמח לקישור למתכון הזה