מלבי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מלבי

מלבי זה אחד הקינוחים הכי קלים שאני מכירה מאוד קל להכין אותו בבית, יוצא קינוח טעים פשוט קל וכמובן מתוק 🙂 אפשר להקפיא בכיף, בקיצור זה אחלה קינוח.

מספר מנות: 12

מרכיבים:

כוס וחצי חלב
כוס וחצי שמנת מתוקה
חצי כוס סוכר
כף קורנפלור
14 ג’ ג’לטין (שקית)
3 טיפות תמצית מי ורדים

תוספות בהגשה:
מיץ פטל (ויטמינצ’יק)
קוקוס
קינמון
פיסטוקים קצוצים
אגוזי מלך קצוצים

הכנות:

1. לערבב ג’לטין ורבע כוס חלב ולהמתין 10 דקות. לערבב בקערה נפרדת רבע כוס חלב וקורנפלור לתערובת אחידה ללא גושים.

2. להרתיח את שאר המצרכים  ולהוריד מהאש, להוסיף את תערובת הקורנפלור ולערבב היטב להכניס למיקרו את הג’ילטין להפעיל 30 שניות, לוודא שהג’לטין נמס לגמרי ולהוסיף לבלילת החלב.

3. לצקת לכוסות הגשה ולקרר כמה שעות.

4. לפני ההגשה להזליף פטל ולקשט עם מה שאוהבים.

17414 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מלבי מלבימלבי מלבימלבי

גולשים מכינים וממליצים:

רויטל : “מדהים! מדהים! מדהים!
מלא מחמאות והטעם… גן עדן!”

80
תגובות

  הרשם  
עדכן
לואיזה

היי ניקי,
האם כוס חלב/שמנת זה 240 מ”ל?
תודה

לינוי

ניקי למה המלבי לא עם מי ורדים בתמונה ורק לבן?
ואת רשמת רק 3 טיפות שנכנסות בפנים גם
אני מכירה ששמים הרבה מי ורדים מעל הלבן.
אז איך לעשות שיהיה הרבה רוטב מעל

דיאנה

בסוף קניתי קורנפלור
אבל יצא לי נוזלי הגיוני שאחרי המקרר זה יהיה נוקשה?
או שמרגישים כבר בהגשה לצלוחית את הג׳ליות?

דיאנה

במקום קורנפלור מה אפשר לשים ???

רויטל

מדהים! מדהים! מדהים!
מלא מחמאות והטעם… גן עדן!
תודה ניקי

יעל

היי ניקי,
איך אני הופכת את המלבי לפרווה?

מאיה

היי ניקי,
האם בתוספות שרשמת מיץ פטל הכוונה לתרכיז עצמו או להכין מהתאגיד מיץ פטל ולשפוך
המון המון תודה אין על המתכונים הקלים והמיוחדים שלך שאף פעם לא מאכזבים!!!