מוס שוקולד קפה
חשבתם איזה שילוב נהדר זה שוקולד וקפה ? השוקולד מורגש והקפה מורגש וביחד הם יוצרים מוס נהדר רך וקרמי.
3 ספלים / 10 כוסיות קטנות
מרכיבים:
100 ג' שוקולד מריר
2 חלמונים
2 חלבונים
6 כפות סוכר
60 ג' חמאה
כפית נס קפה גרגירים
3 כפות מים רותחים
250 מ"ל שמנת מתוקה
הכנות:
1. להמיס שוקולד וחמאה לערבב לקרם אחיד, להמיס את הקפה והמים הרותחים ולהוסיף לשוקולד בינתיים לשמור בצד.
2. להקציף חלמונים וכף סוכר כדקה במהירות גבוהה ולקפל את השוקולד.
3. להקציף חלבונים וארבע כפות סוכר לקצף אחיד ולקפל אל השוקולד.
4. להקציף שמנת מתוקה וכף סוכר ולקפל אל השוקולד.
5. לחלק לכלים אישיים ולקרר לפחות כמה שעות.