מוס שוקולד קפה
מחפשים מתכון טוב לאירוח ? הגעתם למקום הנכון מוס שוקולד קפה שילוב פגז של שוקולד וקפה אין על השילוב הזה בעולם, ההכנה פשוטה וקלה תוך מספר דקות מכניסים את הכלים למקרר.
הבעיה היחידה זה ההמתנה אבל התוצאה שווה כל טעימה.
3 ספלים / 10 כוסיות קטנות
מרכיבים:
100 ג' שוקולד מריר (חפיסה)
2 חלמונים (צהוב)
2 חלבונים (לבן)
120 ג' סוכר (חצי כוס + כף)
60 ג' חמאה / רבע כוס שמן
כפית נס קפה גרגירים / א. נס קפה
3 כפות מים רותחים
250 מ"ל שמנת מתוקה (קופסה)
הכנות:
1. לשבור את השוקולד לקוביות להוסיף את החמאה להמיס במיקרו על עוצמה מלאה כדקה, להוציא ולערבב לקרם אחיד.
2. להמיס קפה ומים רותחים לקרר כדקה ולהוסיף לשוקולד המומס.
3. להקציף חלמונים וכף סוכר כדקה ולהוסיף את השוקולד המומס, להקציף חלבונים עם 4 כפות סוכר לקצף יציב ובעזרת לקקן לקפל אל השוקולד.
4. להקציף שמנת מתוקה וכף סוכר ולקפל אל תערובת השוקולד, לחלק לכלים אישים ולקרר שעתיים.