מוס שוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מוס שוקולד

מוס שוקולד, חשבתם פעם איך יהיו החיים ללא שוקולד ? קצת מפחיד לא ?
מוס שוקולד עשיר טעים אחלה סיום לכל ארוחה ובאמת שאין פה טירחה קל פשוט ומקבלים הרבה מחמאות ואפילו הילדים מרוצים להסתער על הקערה של המיקסר ולאכול את כל שאריות המוס כמו שאומרים חבל על כל טיפת שוקולד (רק שלא יתחילו לריב בדרך הא ).
בסוד אני אספר לכם שכדאי להחביא אחד במקרר כדי שישאר גם לכם משהו לפני שהכל מתחסל, גם לנו מגיע לטעם מהמתוק מתוק הזה.

8 כוסיות

מרכיבים:

250 ג’ שוקולד מריר
2 כוסות שמנת מתוקה

20 ג’ שוקולד לבן מגורד


הכנות:

1. להמיס שמנת מתוקה (אחת) ושוקולד, לקרר לפחות 4 שעות אפשר גם יותר.

2. להוסיף לקרם השוקולד את השמנת שנותרה ולהקציף במהירות גבוהה למוס שוקולד זה קורה מהר.

3. למלא את הכוסיות ולפזר שוקולד לבן.

20231 צפיות 17 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

נכון שזה עושה חשק לטעום את המוס שוקולד ?

מוס שוקולד

גולשים מכינים וממליצים:

אסנת : “ניקי זה מדהים כמה פשוט וכל כך טעים… תודה רבה לך שבת שלום..נ.ב. מכורה לאפליקציה שלך

נחמה : “מתכון מעולה,קל וטעים! כל כך כיף לעשות אותו ומעולה כשצריך קינוח בכמויות גדולות…”

יפית : “כמה פשוט, ככה טעים!
תודה רבה ניקי היקרה. הכנתי את המוס מספר פעמים ואף פעם הוא לא מאכזב, תמיד גורף מחמאות . מתכון מעולה”


382
תגובות

  הרשם  
עדכן
דבורי

הי ניקי
אפשר להקפיא שבוע מראש?
תודה רבה (-:

כנרת

היי ניקי,
אני תמיד מכינה את המתכון ויוצא מושלם!
אתמול המסתי את השוקולד והשמנת ועכשיו באתי להקציף עם השמנת השניה וזה פשוט נוזלי ולא נהיה מוס!
מה עושים?? מציינת שעשיתי בכמויות כפול 3 כי זה לאירוע.. יש דרך להציל??

שירה

היי , אפשר להמיר לשמנת ריץ פרווה ?

אסתי

הי
האם המוס טוב בהקפאה
להכין מרביעי לשבת?

לאה

היי ניקי שאלה דחופה!
השארתי את התערובת במקרר במשך תשע שעות וזה ממש התקשה. מה אפשר לעשות עם זה??

חיה

בוקר טוב.

אני רוצה להכין את המוס בתבנית. איזה גודל תבנית מתאימה?

וגם ריץ’ זה בסדר פה נכון?!

1 21 22 23