גלילי ופל ממולאים במוס קפוצ’ינו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
גלילי ופל ממולאים במוס קפוצ'ינו

גלילי ופל ממולאים במוס קפוצ'ינו

גלילי וופל ממולאים במוס קפוצ’ינו מצופים שוקולד המילים האלה כבר עושות חשק לרוץ למטבח להכין, כזה פשוט קשה להאמין ( נשאיר בינינו שיחשבו שטרחנו המון ועבדנו כל כך קשה) בדרך בכלל הילדים הם הראשונים שלוקחים למבוגרים לא תמיד נשאר משהו, תירוץ טוב להכין עוד ועוד אף פעם לא נמאס בגלל זה רצוי תמיד להחזיק במזווה חבילה אחת של גלילים.

זמן הכנה:
10 – 15 דקות

מרכיבים:

חבילת גלילי וופל

מוס קפוצ’ינו:
כוס שמנת מתוקה / ריץ
3/4 כוס חלב / חלב סויה
אינסטנט פודינג וניל
כפית שטוחה אבקת נס קפה
2 כפות סירופ מייפל

ציפוי:
100 ג’ שוקולד מריר
2 כפות שמן

הכנות:

1. להקציף את מצרכי המוס קפוצ’ינו למוס יציב. למלא שקית זילוף ולמלא את הגלילים.

2. להמיס שוקולד מריר לקרם אחיד ולהוסיף את השמן לטבול קצה של גליל וופל בשוקולד.

8533 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

רונית ס : ניקי שבת שלום
בעלי קנה לי את הגליליות הן היו גדולות מידיי אז חתכתי אותן לשניים ומילית אותן בפודינג וניל עם פיצפוצים וכמובן ציפיתי אותן בשוקולד והקפאתי יצא ממש מעדן

181
תגובות

  הרשם  
עדכן
אלישבע

היי ניקי. אני לא מבינה לגרסה הפרווה-
כוס שמנת+ 3/4 כוס חלב= קופסת ריץ של 250 מ”ל?

אביגיל

הי ניקי האם אפשר להחליף את החלב במים למתכון פרווה? לא אוהבת תחליפי חלב

בתיה

היי, האם הכוונה לסירופ מייפל אמיתי, או סירופ בטעם מייפל?
מה ההבדל בטעם אם משמיטים אותו?

דנה

היי ניקי
האם אפשר להכין יום לפני ההגשה? אם לא- האם ניתן להקפיא, ואם כך אז כמה זמן לפני ההגשה להפשיר?
תודה!!

חיה ו

אני אשאל אחרת. אם רוצה להכין ל2 חבילות גליליות. צריך להכפיל כמויות?

חיה ו

לכמה גליליות מספיק הכמות הזו?

יהודית

אפשר להכין את המוס ולקחת לנסיעה של חצי שעה, ולמלא שם את הגלילים ולהקפיא?

1 9 10 11