גלילי ופל ממולאים במוס קפוצ’ינו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
גלילי ופל ממולאים במוס קפוצ'ינו

גלילי ופל ממולאים במוס קפוצ'ינו

גלילי וופל ממולאים במוס קפוצ’ינו מצופים שוקולד המילים האלה כבר עושות חשק לרוץ למטבח להכין, כזה פשוט קשה להאמין ( נשאיר בינינו שיחשבו שטרחנו המון ועבדנו כל כך קשה) בדרך בכלל הילדים הם הראשונים שלוקחים למבוגרים לא תמיד נשאר משהו, תירוץ טוב להכין עוד ועוד אף פעם לא נמאס בגלל זה רצוי תמיד להחזיק במזווה חבילה אחת של גלילים.

זמן הכנה:
10 – 15 דקות

מרכיבים:

חבילת גלילי וופל

מוס קפוצ’ינו:
כוס שמנת מתוקה / ריץ
3/4 כוס חלב / חלב סויה
אינסטנט פודינג וניל
כפית שטוחה אבקת נס קפה
2 כפות סירופ מייפל

ציפוי:
100 ג’ שוקולד מריר
2 כפות שמן

הכנות:

1. להקציף את מצרכי המוס קפוצ’ינו למוס יציב. למלא שקית זילוף ולמלא את הגלילים.

2. להמיס שוקולד מריר לקרם אחיד ולהוסיף את השמן לטבול קצה של גליל וופל בשוקולד.

10705 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

רונית ס : ניקי שבת שלום
בעלי קנה לי את הגליליות הן היו גדולות מידיי אז חתכתי אותן לשניים ומילית אותן בפודינג וניל עם פיצפוצים וכמובן ציפיתי אותן בשוקולד והקפאתי יצא ממש מעדן

189
תגובות

  הרשם  
עדכן
חיה

ערב טוב.

אפשר להכין את המוס כקינוח בכוסות קטנות?
אם כן כמה כוסות ייצא מכמות אחת?
ומה לדעתך אפשר להוסיף מלמטה או מלמעלה כדי שיהיה מעניין יותר?

תודה רבה מראש על תגובתך!!!!

עינב

היי ניקי, יש לי רק נס קפה טסטר צ’ויס מגורען. ניתן להשתמש בזה?

דניאלה

היי ניקי רציתי לשאול.. שמנת מתוקה של כמה אחוזי שומן צריך ?? כי אני תמיד משתמשת ב 15 אחוז.. ואת האינסטנט פודינג וניל שקית שלמה??

מלכה

אני רוצה להכין בכוסיות קטנות. האם אפשר להקפיא בלי הגליליות?

1 10 11 12