יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות ועוגיות עם שמן עוגות שיש

עוגת שיש רכה ועסיסית פרווה

18 נובמבר 2020
(Visited 72,703 times, 38 visits today)

עוגת שיש רכה ועסיסית פרווה

הכנתי עוגת שיש ביתית במיוחד לכבוד השבת, רכה, אוורירית, מפנקת, משגעת. מזכירה מאוד את העוגות של פעם שסבתא הייתה מכינה.
אין כמו העוגות של פעם הרכות והטעם אין משהו שיכול להתחרות בזה.
העוגה פרווה על בסיס שמן והיא יוצאת נהדר. אם אני מדמיינת את העוגה המושלמת ליד הקפה זאת עוגת שיש רכה ועסיסית והיא על בסיס מים!
תפנו לכם 10 דקות תכינו את העוגה ותכניסו לתנור, אחרי שעה יש לכם עוגת שיש למשפחה רכה וטעימה בטירוף.
כדאי להחביא אותה זה מסוג העוגות שלא מפסיקים לישר אותן.
שמתם לב שבזמן האחרון התחלתי להתעסק עם עוגות מים ? בחיי שאלו עוגות קסם.

תבנית 26

מרכיבים:

5 ביצים
300 ג’ סוכר (כוס וחצי)
180 מ”ל שמן (3/4 כוס)
240 מ”ל מים (כוס)
280 ג’ קמח ג’ (2 כוסות)
2 כפיות א. אפייה
2 כפות א. קקאו

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת גזר ב 5 דקות הכנה

    היה לי המון גזר במקרר והדבר הראשון שחשבתי עליו זאת עוגת גזר.
    בתכל’ס ותשאירו את זה בינינו זאת עוגה לעצלנים אני אפילו לא הוצאתי את המיקסר היא עד כדי כך קלה.
    הוספתי את מה שאני אוהבת קינמון, אגוזים והכנסתי המון גזר, מצאתי תבנית יפהפייה, 10 דקות בהגזמה והעוגה נכנסה לתנור. הריח הרג אותי 🙂 אם יש עוגה שמתאימה לשבת זאת העוגה הזאת והיא פרווה בלי להתחיל לחשוב על תחליפים
    והכי יפה אף אחד לא מנחש שזאת עוגת גזר, הם לא מבינים מה עושה את העוגה לכל כך טובה ורכה
    (לא חייבים לגלות זאת עוגת גזר) לגרד את הגזר להוסיף את שאר המצרכים להכניס לתנור.
    תודה רבה יש לי עוגה לשבת ועכשיו אפשר להכין דברים נוספים.

    תבנית 22

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • עוגת שוקולד רכה ועסיסית

    תעזבו הכל זאת העוגת שוקולד הכי טובה שהכנתי, עולה על כל האחרות העוגה הזאת מדהימה. תסתכלו בסרטון ותראו כמה שהיא קלה להכנה.
    תדמיינו עוגת שוקולד מהחלומות רכה, לחה ועסיסית ולמרבה הפלא היא על בסיס מים. לא יאמן כמה שהיא טובה.
    מרגע שתכינו אותה לא תכינו עוגה אחרת איזה מרקם שוקולדי מופלא, כמה שהיא רכה. לפני הכל תשמרו במחברת המתכונים אתם תודו לי אחר כך היא שווה ברמות ואפילו יותר מזה.

     

    תבנית 24

  • עוגת מייפל רכה ועסיסית

    חלום של עוגה! 5 דקות והעוגה נכנסת לתנור. אחד המתכונים הכי קלים שהכנתי. אוהבים עוגות רכות ? אין על העוגה הזאת היא כל כך רכה מרקם נהדר יוצאת רכה לחה ועסיסית טעימה ביותר.
    אם יכולתי לבחור עוגה ליד הקפה זאת העוגה הזאת היא פשוט מושלמת. מתכונים טובים צריך להעביר הלאה והעוגה הזאת יצאה לי כל כך טוב שהיית חייבת לחלוק איתכם את המתכון. היא אפילו פרווה והיא נהדרת!

    תבנית 24 / 26

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. להפריד את הביצים להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב, לקפל את החלמונים את הקצף עד שהכל אחיד. להוסיף את הנוזלים את הקצף ולערבב בעדינות עד שהכל אחיד.

3. להוסיף את הקמח והא. אפייה ולערבב בעדינות עד שהכל אחיד.

4. להוציא כוס מהבלילה להוסיף את הקקאו ולערבב עד שהכל אחיד.

5. לשמן את התבנית לשים משתי הבלילות ולשחק עם הצבעים, לאפות כ 45 דקות.

Moist non dairy marble cake

עוגת השיש שלפנינו היא עוגה מוקצפת המורכבת מחומרים פשוטים וזמינים: קמח, ביצים, סוכר, שמן, קקאו.. מדהים כמה עירבוב של כל אלה מביא לתוצאה כל כך טעימה.
היתרון של עוגה מוקצפת הוא העובדה שהעוגה מתקבלת גבוהה מרשימה ואוורירית, בזכות בועות האוויר שנוצרות בתהליך ההקצפה, כל פרוסה היא חגיגה.
במידה ונחלק את כל העוגה ל24 פרוסות, בכל פרוסה כ200 קלוריות.
הגישה שלי אומרת שאם נלמד לקחת פרוסה אחת של עוגה ולידה כוס שתיה חמה, אנחנו כבר ממש שם, בשער הניצחון!
אני אוהבת לקרוא לשיטה הזו “לצלחת”- לפרוס פרוסה ולהניח אותה באופן מכובד על צלחת, לשים אותה על השולחן ולאכול בצורה מודעת, ממוקדת ומלאת הנאה.

עוגת שיש רכה ועסיסית פרווהעוגת שיש רכה ועסיסית פרווהעוגת שיש רכה ועסיסית פרווהעוגת שיש רכה ועסיסית פרווה

הרשם
עדכן
143 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ניקי יקרה, בוקר טוב. האם יתאים להשתמש בשמנת מתוקה צמחית במקום המים? אודה לתשובה.

הי אשמח לפירוט על הוראות ההכנה כי אני לא יכולה לראות את הסרטון. תודה. אשמח לתשובה מהירה

הי ניקי, המתכון ניראה ממש טעים. רציתי לדעת אם אפשר לעשות את המתכון בלי
לראות את הסרטון (כי זה לא עובד לי) אפשר לפרט על הוראות הכנה? תודה!

היי ניקי.
עם כמה תבניות אינגלישקייק אני צריכה להשתמש?

אפשר להחליף קמח לבן בקמח ללא גלוטן?
אפשר להחליף סוכר בתחליפי סוכר?
תודה, לאה

ילך טוב עם מקציף ידני? כי אין לי מיקסר

הי ניקי, אם שמת אבקת אפייה זה אומר שהשתמשת בקמח לבן ולא קמח תופח?
תודה, סיון