עוגת שיש גדולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת שיש גדולה

עוגת שיש גדולה

ראיתם איזה גובה ? רציתי עוגת שיש גדולה שתמלא יפה את התבנית שיהיה לה גובה טוב ובמקרה או לא במקרה ביקשו שאני אביא עוגה לגן ושוקולד לא התאים לי אז הלכתי על עוגת שיש.

תבנית 28

מרכיבים:

5 ביצים מופרדות
200 ג’ סוכר (כוס)
כפית תמצית וניל
3/4 כוס שמן
שמנת מתוקה
350 ג’ קמח (שתים וחצי כוסות)
שקית א. אפיה

2 כפות ממרח שוקולד
כפית שוקולית


הכנות:

1. להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב, להוסיף בקיפול את החלמונים. להוסיף את שאר המצרכים ולערבב בעדינות עד שכל הבלילה חלקה וללא גושים.

2. להוציא כוס מהבלילה לערבב עם הנוטלה ושוקולית להעביר מחצית מהבלילה הלבנה לתבנית מעל לשים את חצי מהבלילה הכהה לערבב מעט וליצור צורות להוסיף את שארית הבלילה הלבנה ואת הבלילה הכהה לערבב מעט.

2. חום בינוני 180 מעלות כ 45 דקות או עד שהעוגה מתייצבת ומזהיבה.

7029 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת שיש גדולה

עוגת שיש גדולה

עוגת שיש גדולה


94
תגובות

  הרשם  
עדכן
כרמית

ניקי שלום , החלפתי את הנוטלה בשוקולד השחר כי לא היה לי בבית נוטלה העוגה יצאה מעולה אבל במרכז העוגה נראה כאילו לא נאפה , העוגה היתה נוזלית למרות שבשאר החלקים היא נאפתה כמו שצריך , יש לך מושג מדוע זה קרה?

יעל

ניקי שלום.
על בסיס התגובות כאן מה עדיף חום של 180 או 160?
גמו כן מה כוונתך ליצור צורות?
תודה מראש.

יולי

היי ניקי.האם לאפות על טורבו או חום רגיל?תודה

נתנאל מרזייב

מיקי איך לעשות שהעוגה יתפוס גובה כמו בתמונה פעם אחת יצא לי כי הוספתי קמח תופח אבל העוגה היתה יבשה בתוך

רחלי

היי ניקי,
האם אחרי ְשאני מוסיפה את שאר החומרים אני יכולה להקציף אותם או שצריך לערבב עם כף?

אני חייבת לציין שזה הפעם הרביעית ברציפות שאני מכינה את העוגה הזאת לשבת ואפילו הבעל הבררן שלי, שלא כל כך אוהב את העוגות שאני מכינה אמר לי שזו עוגה טעימה להפליא. והקטנה בכלל חיסלה ממנה חצי כמה דקות אחרי שהיא יצאה מהתנור :))

גל ים

שלום יש לי שאלה תבנית 28 זה כמו תבנית אנגליש קייק

1 4 5 6