עוגת שיש פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת שיש פרווה

עוגת שיש פרווה

בסופו של דבר אין כמו עוגה בחושה טובה, לפעמים לא בא לי להשקיע עם קצפת, מוס שוקולד ובלי תותים בכלל, עוגה בחושה קלה בשילוב קפה נגיעות של שיש זאת בדיוק העוגה ליד הקפה. לקח 45 דקות והעוגה נמצאת על השיש חמה ריחנית ונראית טוב, מי צריך יותר ?

תבנית 24

מרכיבים:

4 ביצים גדולות
250 ג’ סוכר (כוס רבע)
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
2 כפיות תמצית וניל
קורט מלח
300 ג’ קמח תופח (2 כוסות + 2 כפות)
כפית א. נס קפה
כף שוקולית

הכנות:

1. להתחיל להקציף את הביצים להוסיף את הסוכר באיטיות ולהקציף לקרם תפוח וסמיך.

2. להוסיף את שאר המצרכים ולהקציף לבלילה אחידה.

3. להוציא 3/4 כוס מהבלילה ולערבב עם השוקולית.

4. להעביר את הבלילות לתבנית ומעט לערבב שיווצרו צורות.

*5. לאפות ב 180 מעלות כ 45 דקות.

שאלות ותשובות

כמה זמן צריך להקציף את הביצים והסוכר ? כמה דקות במהירות גבוהה
חייבים את הקפה ? לא
אני רוצה להחליף את השמן בחמאה – להמיס כ 150 ג’ חמאה
איזה שמן צריך להשתמש ? קנולה
אפשר להקפיא ? כן
איפה שומרים ? במקום סגור
אפשר להכין שלושה ימים מראש ? אפשר אם לא אוכלים מומלץ להקפיא
שכחתי את המלח – לא נורא
מה עם תבנית אינגליש קייק ? שתי תבניות

16846 צפיות 26 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת שיש פרווהעוגת שיש פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

חגית : “עוגה מצויינת רכה וטעימה.”

125
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורטל

ניקי בוקר טוב לא הבנתי כמה סוכר צריך בעוגה שיש פרווה? ואם אני שמה קמח רגיל כמה א. אפיה? תודה רבה

נעה

ניקי יקרה,
לגבי הקמח לא מצליחה להבין.. כוס מדידה זה 240 גרם בערך. אז 300 גרם קמח זה 2 כוסות + 2 כפות…? אשמח לדעת מה הכמות המדויקת
תודה רבה!!

חן

היי ניקי יש לי רק ביצים מדיום , בכמה להשתמש ?

שרון

עוגת שיש הכי הכי טובה שהכנתי!!! גם קלה להכנה וגם אוורירית מאד וטעימה.
הורדתי מכמות הסוכר לשלוש רבעי כוס, והשתמשתי בקמח כוסמין מלא.
יצא מעולה.

כרמית

אפשר עם סוכר חום?

שרה

מה אפשר לשים במקום מיץ תפוזים?.. וגם ריץ אין לי..האם אפשר להחליף במשהו אחר פרווה? תודה רבה ושבת שלום

1 6 7 8