עוגת שיש פרווה ב - 10 דקות הכנה
אני רוצה לחלוק אתכם את עוגת השבת שלי אני לא צריכה המון מתכונים מתכון אחד טוב שמככב אצלי בשבתות פרווה בלי תחליפים, אין מרגרינה, בלי חמאה בלי להפריד ביצים עוגת שיש ב 10 דקות הכנה.
מרקם מעולה השוקולד מורגש בכל ביס השילוב עם הווניל מנצח זה מסוג העוגות שאני מכניסה לתנור לקראת השבת הרי צריך משהו מתוק שיהיה זמין, נראה אתכם מפסיקים ליישר אותה היא נעלמת פרוסה אחר פרוסה.
עוגת שיש מושלמת לשבת לא צריך שום עוגה אחרת.
תבנית 24
מרכיבים:
4 ביצים גדולות
200 ג' סוכר (כוס)
180 מ"ל שמן (3/4 כוס)
240 מ"ל מיץ תפוזים / ריץ / שמנת צמחית
2 כפיות תמצית וניל
קורט מלח
300 ג' קמח (2 כוסות + 2 כפות)
כפית א. נס קפה
2 כפות א. שוקולית
חצי כף א. קקאו
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות ולשמן את התבנית.
2. להתחיל להקציף את הביצים להוסיף את הסוכר באיטיות ולהקציף לקרם תפוח כ 2 דקות הקצפה, להוסיף את השמן, מיץ תפוזים ותמצית וניל ולערבב במהירות נמוכה.
3. להוסיף את הקמח, א. קפה והא. אפייה לערבב במהירות נמוכה עד לאיחוד.
4. להוציא 3/4 כוס מהתערובת לערבב עם השוקולית והקקאו לתערובת כהה, עכשיו משחקים פעם זה ופעם ומעט לערבב ליצירת צורות, לאפות כ 45 – 50 דקות.
For the recipe in English:
Non Dairy Marble Cake
גולשים מכינים וממליצים:
חגית : "עוגה מצויינת רכה וטעימה."