עוגת שיש פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת שיש פרווה

עוגת שיש פרווה

בסופו של דבר אין כמו עוגה בחושה טובה, לפעמים לא בא לי להשקיע עם קצפת, מוס שוקולד ובלי תותים בכלל, עוגה בחושה קלה בשילוב קפה נגיעות של שיש זאת בדיוק העוגה ליד הקפה. לקח 45 דקות והעוגה נמצאת על השיש חמה ריחנית ונראית טוב, מי צריך יותר ?

תבנית 24

מרכיבים:

4 ביצים גדולות
250 ג’ סוכר (כוס רבע)
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
2 כפיות תמצית וניל
קורט מלח
300 ג’ קמח תופח (2 כוסות + 2 כפות)
כפית א. נס קפה
כף שוקולית

הכנות:

1. להתחיל להקציף את הביצים להוסיף את הסוכר באיטיות ולהקציף לקרם תפוח וסמיך.

2. להוסיף את שאר המצרכים ולהקציף לבלילה אחידה.

3. להוציא 3/4 כוס מהבלילה ולערבב עם השוקולית.

4. להעביר את הבלילות לתבנית ומעט לערבב שיווצרו צורות.

*5. לאפות ב 180 מעלות כ 45 דקות.

שאלות ותשובות

כמה זמן צריך להקציף את הביצים והסוכר ? כמה דקות במהירות גבוהה
חייבים את הקפה ? לא
אני רוצה להחליף את השמן בחמאה – להמיס כ 150 ג’ חמאה
איזה שמן צריך להשתמש ? קנולה
אפשר להקפיא ? כן
איפה שומרים ? במקום סגור
אפשר להכין שלושה ימים מראש ? אפשר אם לא אוכלים מומלץ להקפיא
שכחתי את המלח – לא נורא
מה עם תבנית אינגליש קייק ? שתי תבניות

25652 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת שיש פרווהעוגת שיש פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

חגית : “עוגה מצויינת רכה וטעימה.”

138
תגובות

  הרשם  
עדכן
לידך

כף שוקולית אחת זה מספיק? לא מעט מידיי?
וגם תוכלי להסביר, מה שמת למעלה? זה נראה כאילו השחים במרכז והשוליים נשארו בהירים?
אודה אם תסבירי

הילה

הי ניקי,
לא הבנתי משהו..
מקציפים את הקמח?? אם כן, לא צריך להחליף את הראש של ההרצפה לוו לישה?
תודה רבה

מלכי

היי ניקי.
כרגיל, מתכון מעולה!
חייבת לציין שאהבתי את השאלות והתשובות בסוף המתכון. רעיון גאוני 🙂

תודה רבה על אתר ומתכונים מנצחים! 🙂

גילי

היי בוקר טוב , בתבניות אינגליש קייק האים התערובת תספיק לשתיים לדעתך?

נגה

בוקר טוב.
פעם ראשונה אני רואה את התוספת של שאלות ותשובות.
יפה…מוצלח… כל הכבוד!!! אבל… תמיד תהיינה עוד שאלות 🙂
תודה על כל מה שאת “ממציאה” בשבילנו.
נגה

שרון

ניקי שלום!
בחלק מהמתכונים לעוגות נדרש קמח תופח ובחלק קמח רגיל+א. אפייה. האם יש הבדל בתוצאה הסופית?
ואי אפשר בלי להגיד לך תודה על כל המתכונים המופלאים שלך. כל מה שאוכלים אצלי בבית זה מניקי ב.

נירית

היי ניקי,

נראה טוב…
אני פחות אוהבת שוקולית בעוגה, אם אשתמש בקקאו במקום זה, האם צריך להוסיף עוד סוכר?

תודה מראש!

1 2 3 9