עוגת מקופלת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת מקופלת

עוגת מקופלת. אין שבת בלי עוגה זה חובה מבחינת כולנו ואפילו האפרוח למד לבקש עוגה. הכל התחיל מכמה מקופלות שהציצו אליי מהמזווה וישר הציתו את הדימיון שלי וכך נולדה עוגה רכה וטעימה. אבל נוצרה בעיה אחרת “אמא איפה המקופלת ?  בתוך העוגה שאתם אוכלים”
שתי זוגות עינים ננעצו בי “אמא תפסיקי לעבוד עלינו, אבל אני לא עובדת עליכם זה באמת בתוך העוגה” לקח לי קצת זמן אבל בסוף שיכנעתי אותם ובסופו של יום העוגה חוסלה ונשארו רק פירורים.

זמן הכנה: כשעה

גודל תבנית: 26″

מרכיבים:

175 ג` חמאה בטמ”פ
300 ג` סוכר (כוס וחצי)
4 ביצים
כפית תמצית וניל
250 מ”ל שמנת מתוקה (קופסא)
120 מ”ל כוס חלב (חצי כוס)
280 ג` קמח (2 כוסות)
2 כפיות א. אפיה
קורט מלח
3 מקופלת מיני שוקולד חלב מגורדות

הכנות:

 1. להקרים / להקציף חמאה וסוכר, להוסיף ביצה אחר ביצה בסבלנות, תוך כדי הקצפה להוסיף את  שאר המצרכים לפי הסדר שרשום.

2. להוציא את קערת העירבול  מהמיקסר ולהוסיף את המקופלת, לערבב עם הלקקן 4 – 5 פעמים, מעט לערבב אין צורך ביותר מכך.

3. חום בינוני, 180 מעלות בסביבות שעה.

לפייסבוק שלי

עוגת מקופלת

25666 צפיות 63 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

גלית : ניקי! הכנתי היום את עוגת המקופלת, והיא פשוט טעימה בטרוף!! הוספתי עוד 2 מקופלות כי הילדים לא ויתרו לי!! ויצא ממש ממש טוב! והיא קלה להכנה! לא הצטערתי!!
קצרה מחמאות מבני המשפחה שכעסו שלא הכנתי כמות כפולה :)))

מגי : ניקי, הכנתי את העוגה והיא יצאה מעלפת!! אפילו בעלי, שלא אוהב חלבי בד”כ, לא הפסיק לאכול ממנה! תודה לך!

105
תגובות

  הרשם  
עדכן
אוולין

יש באתר עוגת פירות?אם אין את יכולה לשם מתכון?בתודה ממני

ליטל

היי ניקי
אני רוצה לשים משהו מעל העוגה אולי שוקולד? או לגרד מקופלת נשארה לי עוד אחת
אן קוקוס? מה את אומרת כדאי?

גלי

ניקי המדהימה
אני מכורה לאתר שלך, מדהים איך כל מתכון יוצא מוצלח וטעים!!!!
האם ניתן להחליף את החמאה בשמן??
תודה מראש
גלי

רונית ס

ניקי בוקר טוב
האם העוגה הזו מתאימה לשתי תבניות אינגיש קייק?

שם *

היי ניקי המקסימה תודה על תשובתך, ותודה באופן כללי שיש אותך, ושתמיד כיף לבלות המון זמן במטבח, ולהנות כל פעם מחדש, עם המתכונים הנפלאים שלך, זהו, מודה באשמה, אני מכורה…. שיהיה לךל סופ”ש נפלא…

שם *

היי ניקי היקרה, מה שלומך…אני הכרתי את האתר שלך לפני כחצי שנה, וכל פעם אני נהנית לטייל בו ולהכין כל פעם מתכון מנצח וקוצר מחמאות, יש לי שאלה, קיבלתי מיקסר של קנווד, מחברה שהשתמשה בו מספר פעמים בודדות, ורציתי שתגידי לאיזה עוגות מתאימים כל החלקים, לא היה לי נעים לשאול את חברתי.. תודה והמשך יום נעים…

מיכלי

ניקי, העוגה נראה מצוין אני רוצה לנסות אותה, אך איך יוצרים את הצורה שלמעלה?