עוגת מוס אננס ושוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת מוס אננס ושוקולד

עוגת מוס אננס ושוקולד

עוגת מוס אננס ושוקולד, הסיפור הוא כזה, בילינו חופשה במלון דן, בארוחת הערב הוגשו קינוחים וקלטתי את העוגה הזאת ואני לא היחידה.
אנשים חיסלו את העוגה הזאת החלטתי שאני חייבת להשיג את המתכון שלה. הצלחתי להגיע לשף והחמאתי לו על הקינוחים וכמה שכולם התלהבו מהם (מה שנכון) וביקשתי את המתכון להפתעתי הרבה הוא הסכים.
כשהגענו הבייתה טסתי למטבח להכין את העוגה המדהימה הזאת. בקושי הצלחתי לצלם לפני שכולנו התנפלנו עליה.

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

שלב א`:

5 חלמונים
80 ג` חמאה – מחמאה פרווה
50 ג` סוכר (רבע כוס)
כפית תמצית וניל
גרידת לימון

שלב ב`:
5 חלבונים
150 ג` סוכר (3/4 כוס)

שלב ג`:
90 ג` קוקוס (כוס)
30 ג` פירורי לחם (פחות משליש כוס)

מוס אננס:
250 מ”ל שמנת מתוקה / ריץ
אינסטנט וניל
חצי כוס חלב – חלב סויה לפרווה
כוס אננס קצוץ (קוביות אננס מקופסת שימורים שקצצתי)

קרם שוקולד:
150 מ”ל שמנת מתוקה / ריץ
150 ג` שוקולד מריר

הכנות:

1. להקציף / להקרים חמאה וסוכר, להוסיף חלמונים, וניל, לימון. להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב. לקפל את שתי התערובות. לערבב קוקוס ופירורי לחם ולקפל לתערובת.

2. לצקת לתבנית, להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 30 דקות, לצנן.

3. להקציף שמנת, אינסטנט וחלב לקרם יציב, להוסיף בקיפול את האננס הקצוץ ולמרוח על שכבת הבסיס שהכנו, להקפיא לחצי שעה.

4. לחמם שמנת עד סף רתיחה, לצקת על קוביות השוקולד, לערבב היטב ולצקת על שכבת האננס, לקרר כמה שעות.

22155 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת מוס אננס ושוקולד

גולשים מכינים וממליצים:

אופירה: “עוגה מדהימה נהננו מאוד!!!!”

דורית : “רציתי להודות מקרב לב על מתכון מנצח לעוגה,
הגורמת להתמכרות לטעם הנפלא, למרקם ולתחושה מיד לאחר נגיסה ראשונה.
ובאותה העת נשכחים חישובי הקלוריות המייגעים
ובעיית רכיסת הכפתור במכנסיים המתפוצצים.
והתחושה על השפתיים היא משהו שאין לתאר במילים”

216
תגובות

  הרשם  
עדכן
יוני

שאלה אחרונה…
את הגנאש כמה זמן להקפיא? את הבסיס והקרם הקפאתי שעתיים ואחרי זה שמתי את הגנאש.. הכנסתי את העוגה עכשיו למקפיא.

יוני

אהלן. מה זה חום בינוני?

הילה

היי ניקי.. כשאת אומרת להקרים ואחרי זה להוסיף את החלמונים וכל היתר.. זה עדיין בהקצפה או בערבוב עם כף?
מקווה שהפעם היא תצא טובה

הילה

יצא לי מוזר…. יש לך מייל שאפשר לשלוח? מלא גושים קטנים בחלק של החלמונים עם החמאה, עשיתי בדיוק מה שאמרת(עוד לא קיפלתי)

הילה

איך מקרימים בלי וו גיטרה? ובזמן כזה כשקר בחוץ החמאה ממש קרה, והאם גודל הביצים הוא מדיום או לארג’? פליז תעני ניקוש

שנוקי

אפשר להכין בתבניות קטנות אישיות, ואם כן כמה יחידות אמור לצאת בערך מהכמויות שכתבת ?

איילת

העוגה פשוט מצויינת!! הילדה שלי בת השש וחצי מצאה אותה באפליקציה שלך וביקשה שנכין אותה ביחד לרגל יום הולדתי. אני כל כך מודה לה שמצאה אותה ושהתעקשה שנכין אותה.. אני מתענגת על כל ביס וביס ממנה! השילוב בין הקוקוס , הקצפת, האננס והשוקולד הוא פשוט מושלם!! אז תודה רבה עוד מתכון מושלם מבית היוצר שלך

1 11 12 13