יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתוקים ללא ביצים עוגות וקינוחים עוגות מוס

ריבועי מוס שוקולד ואגוזים

1 ינואר 2014
(Visited 8,841 times, 1 visits today)

ריבועי מוס שוקולד ואגוזים

משהו מתוק לסף השבוע, מתכון קל ופשוט שנותן תוצאות כל כך טעימות!  קשה לעמוד בפני הקינוח הטעים הזה שוקולד ואגוזים ביחד בכל ביס תתכוננו לקבל הרבה מחמאות , אח שווה!

22X24

מרכיבים:

200 ג’ חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
כפית תמצית וניל
250 ג’ קמח (כוס וחצי + 4 כפות נוספות)
1/4 כוס אגוזי מלך גרוסים

קרם שוקולד:
300 ג’ שוקולד מריר
100 ג’ חמאה
כף סוכר
כוס שמנת מתוקה

אופציה:
1/4 כוס שוקולד צ’יפס לבן

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת דבש ב 5 דקות הכנה

    איזה כיף ראש השנה בדרך ושוב מדברים על עוגות דבש והפעם אני מביאה את אחת מעוגות הדבש הכי קלות שיש, ללא מיקסר כל העוגה נעשית בערבוב ידני, לא צריך תחליפים כי העוגה הזאת פרווה ומצרכים שיש לכל אחד בבית.
    בכל העוגה הזאת יש ביצה אחת איך זה יכול להיות ? עוגת אינגליש קייק עם ביצה אחת ולא צריך יותר.
    חסכתי בכלים בסך הכל קערה אחת וזהו לקח לי חמש דקות להכין והעוגה נכנסה לתנור. יש יותר טוב מזה ?
    תנו לי רק עוגות כאלה שלא עובדים קשה והתוצאה נהדרת. עוגה דבש רכה משגעת מזכירה את העוגות דבש של פעם של הסבתות. תכירו את הלהיט הלהיט החדש של ראש השנה, עוגת דבש פרווה בחמש דקות הכנה.

    אינגליש קייק

  • עוגיות רולדה פרווה הכי ממכרות שיש!

    בצק מופלא! והכי טוב בבצק הזה שהוא פרווה הוא נוח לעבודה ויוצאות עוגיות מדהימות.
    אם כבר עוגיות ליד הקפה משהו מתוק בקטנה אז רק העוגיות האלה, הן נחטפות!
    אני רוצה לומר לכם שאין בהן הרבה שמן ואפילו הורדתי בכמות הסוכר העיקר שיהיה כיף לאכול בלי ריגשי אשם.
    תמיד רציתי שתיהיה לי רולדה ללא חמאה או מרגרינה ושהבצק יהיה קל לעבודה (לא דבר פשוט לבצע) והצלחתי!
    הבצק הזה מעולה והוא נותן תוצאה נהדרת.

    2 רולדות

  • עוגת מוס קפה משגעת וממכרת!

    הגיע הזמן לאחת מעוגות המוס הכי חביבות עליי.  אני מכינה את העוגה הזאת כבר שנים ורק בתקופה האחרונה הבנתי שלא העלתי את המתכון לאתר כמובן שמיהרתי לצלם וגם הכנתי סרטון לעוגה היפהפייה הזאת שיהיה הכי קל להכנה.
    אני אוהבת את המוס קפה הוא לא סתם מוס וניל יש לו טעם קפוצ’ינו נהדר בעזרת הקפה והמייפל וגם אם אתם לא אוהבים קפה תנסו השילוב ביחד עם הווניל זה קסם! אני ואביב לא מפסיקים לטעום מהקערה ואוו כמה טעים.
    בסיס שוקולדי עשיר עם מוס טעים וגם הוספתי בישקוטים שחוצים את העוגה והכל ביחד נותן עוגת רושם יפהפייה.
    חוששים מעבודה קשה ? ממש לא ההכנה קלה ופשוטה וזאת עוגה שרק רוצים לאכול ממנה שוב ושוב.
    תסתכלו על התמונות ותדמיינו את הביס 🙂

    תבנית 24

  • עוגת גזר ב 5 דקות הכנה

    היה לי המון גזר במקרר והדבר הראשון שחשבתי עליו זאת עוגת גזר.
    בתכל’ס ותשאירו את זה בינינו זאת עוגה לעצלנים אני אפילו לא הוצאתי את המיקסר היא עד כדי כך קלה.
    הוספתי את מה שאני אוהבת קינמון, אגוזים והכנסתי המון גזר, מצאתי תבנית יפהפייה, 10 דקות בהגזמה והעוגה נכנסה לתנור. הריח הרג אותי 🙂 אם יש עוגה שמתאימה לשבת זאת העוגה הזאת והיא פרווה בלי להתחיל לחשוב על תחליפים
    והכי יפה אף אחד לא מנחש שזאת עוגת גזר, הם לא מבינים מה עושה את העוגה לכל כך טובה ורכה
    (לא חייבים לגלות זאת עוגת גזר) לגרד את הגזר להוסיף את שאר המצרכים להכניס לתנור.
    תודה רבה יש לי עוגה לשבת ועכשיו אפשר להכין דברים נוספים.

    תבנית 22

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לשטח את הבצק בתבנית לאפות כ 14 דקות או עד שמזהיב, לצנן.

2. להמיס שוקולד וחמאה לצנן מעט להקציף שמנת וסוכר לקפל את השוקולד לקצפת, להוסיף את השוקולד צ’יפס בקיפול קל. לשטח את קרם השוקולד על הבצק ולהקפיא לכמה שעות

3. לחתוך לקוביות עם סכין חדה.

ריבועי מוס שוקולד ואגוזים

ריבועי מוס שוקולד ואגוזים

הרשם
עדכן
204 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי רציתי לשאול אם אפשר להמיר את הקמח בקורנפלור או בתחליף אחר כדי שיהיה ללא גלוטן.
תודה רבה

היי ניקי אשמח לדעת מה המינימום זמן שצריך להקפיא את העוגה ?
והאם יש לך עוגה שהיא מוס שאפשר לאכול אחרי שעתיים מסיום ההכנה?

ניקי, היקרה!! את אלופה כמו תמיד… אולי יש לך רעיון עשיתי מוס שוקולד קפה ונשאר לי מלאאא קצפת. הקפאתי אותה. יש לך רעיון אולי איך להפוך את זה לעוגת מוס?

האם אפשר להחליף את החמאה בשמן?

אם אני ממירה את השמנת מתוקה לריץ’ אז להוסיף גם 2 כפות איסטנט וניל? כך קראתי בתגובות

בוקר טוב ניקי היקרה
בשביל להפוך לפרווה במקום חמאה אפשר לשים נטורינה בבצק וגם בקרם השוקולד?

התחרטתי שהחלפתי חמאה במרגרינה
בשבתות של הקייץ יש זמן להיות פרווה
הטעם של החמאה עדין והמרגרינה מורגשת
לדעתי המתכון הזה פחות מוצלח פרווה עדיף להשאיר את החמאה