ריבועי מוס שוקולד ואגוזים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

ריבועי מוס שוקולד ואגוזים

משהו מתוק לסף השבוע, מתכון קל ופשוט שנותן תוצאות כל כך טעימות!  קשה לעמוד בפני הקינוח הטעים הזה שוקולד ואגוזים ביחד בכל ביס תתכוננו לקבל הרבה מחמאות , אח שווה!

22X24

מרכיבים:

200 ג’ חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
כפית תמצית וניל
250 ג’ קמח (כוס וחצי + 4 כפות נוספות)
1/4 כוס אגוזי מלך גרוסים

קרם שוקולד:
300 ג’ שוקולד מריר
100 ג’ חמאה
כף סוכר
כוס שמנת מתוקה

אופציה:
1/4 כוס שוקולד צ’יפס לבן

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לשטח את הבצק בתבנית לאפות כ 14 דקות או עד שמזהיב, לצנן.

2. להמיס שוקולד וחמאה לצנן מעט להקציף שמנת וסוכר לקפל את השוקולד לקצפת, להוסיף את השוקולד צ’יפס בקיפול קל. לשטח את קרם השוקולד על הבצק ולהקפיא לכמה שעות

3. לחתוך לקוביות עם סכין חדה.

ריבועי מוס שוקולד ואגוזים

ריבועי מוס שוקולד ואגוזים

24519 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

195
תגובות

  הרשם  
עדכן
אפרתי

אם אני ממירה את השמנת מתוקה לריץ’ אז להוסיף גם 2 כפות איסטנט וניל? כך קראתי בתגובות

אפרתי

בוקר טוב ניקי היקרה
בשביל להפוך לפרווה במקום חמאה אפשר לשים נטורינה בבצק וגם בקרם השוקולד?

הודיה

התחרטתי שהחלפתי חמאה במרגרינה
בשבתות של הקייץ יש זמן להיות פרווה
הטעם של החמאה עדין והמרגרינה מורגשת
לדעתי המתכון הזה פחות מוצלח פרווה עדיף להשאיר את החמאה

הדר

בלי אבקת אפייה?

לורן אלמקייס

היי אם אני אופה את הבצק בטוסטר אובן על כמה מעלות לשים

אמן

שלום ניקיל’ה אפשר לוותר על האגוזים?

1 11 12 13