


ריבועי מוס שוקולד ואגוזים
משהו מתוק לסף השבוע, מתכון קל ופשוט שנותן תוצאות כל כך טעימות! קשה לעמוד בפני הקינוח הטעים הזה שוקולד ואגוזים ביחד בכל ביס תתכוננו לקבל הרבה מחמאות , אח שווה!
22X24
מרכיבים:
200 ג’ חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
כפית תמצית וניל
250 ג’ קמח (כוס וחצי + 4 כפות נוספות)
1/4 כוס אגוזי מלך גרוסים
קרם שוקולד:
300 ג’ שוקולד מריר
100 ג’ חמאה
כף סוכר
כוס שמנת מתוקה
אופציה:
1/4 כוס שוקולד צ’יפס לבן
הכנות:
1. לעבד את המצרכים לבצק, לשטח את הבצק בתבנית לאפות כ 14 דקות או עד שמזהיב, לצנן.
2. להמיס שוקולד וחמאה לצנן מעט להקציף שמנת וסוכר לקפל את השוקולד לקצפת, להוסיף את השוקולד צ’יפס בקיפול קל. לשטח את קרם השוקולד על הבצק ולהקפיא לכמה שעות
3. לחתוך לקוביות עם סכין חדה.
29147 צפיות 1 צפיות היום
היי ניקי,
האם אפשר להכין מראש ולשמור בהקפאה עד ליום שישי ?
תודה על ההשקעה באתר
ניראה טעים עמה מעלות חום בתנור?
זה נראה כ”כ טעים עושה חשק להכין לשבת!
נראה מעולה וטעים, רציתי לדעת באיזה גודל של תבנית להשתמש תודה
היי ניקי
אפשר להחליף את האגוזים בשקדים מולבנים? או לוותר על האגוזים?
כרגיל את כוכבת…
ניקי בוקר טוב
תודה רבה על כל המתכונים הנפלאים והטעמים.
אפשר להמיר את החמאה למחמאה שיהיה פרווה?
תודה ושבת שלום.
גילה
Hi, the recipe looks great. Must it be kept in the freezer all the time or in the fridge?
Thanks